MocaVukotic Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Crno-belo prevaro, kad se tvoj drug (samozvani strućnjak Ajant) i ti valjate u brlogu, meni uopšte to ne smeta. Ali ako si već uprljao legendu crno-belih, nemoj i druge da prljaš... To nije fino.(glas voje brajovića)objasni.
gagorder Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Шмира целу каријеру, увек игра исту улогу: аутсајдер у крими миљеу кога догађаји из филма гурну у први план: e sad, kao da ništa osim toga nije snimio ..
Прслин Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 У, да, заборавио сам Мирис жене и Симону.:rollsmokeyeyes:
gagorder Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 je l ti niko nije rekao da smo obrnuli krug i da je sad kul voleti one koje je bilo kul pljuvati?
Sludge Factory Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Шмира целу каријеру, увек игра исту улогу: аутсајдер у крими миљеу кога догађаји из филма гурну у први план: нема везе да ли су то породичне размирице када је Мајкл Корлеоне, улазак кокаина у моду када је Тони или заљубљивање када је Френки (или беше Џони?). Цео његов филмски опус укључујући и промашаје је заправо потпуни тријумф тајп кастинга. Замерати њему шмиру и то што је увек исти би било као када би неко рекао да Пипо Инзаги није знао да игра фудбал јер не зна да шева, не уме да центрира, стално је у офсајду и даје два гола по утакмици.Dog Day Afternoon, Serpico i Cruising svedoce drugacije. A i Kum (1 i 2 naravno, posebno 2, ali oni idu u paketu sto se mene tice) ima sta da kaze na tu temu. Nema tu smiranja.
Прслин Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Не, ништа ми Коринђар није јавио али је сигурно о томе размишљао.
Ravanelli Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) bila je bolja žurka na stranama 272, 273 i 274 Edited January 8, 2014 by Ravanelli
đorđe geprat Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 (edited) zaboravili ste početak "panic in the needle park" Edited January 8, 2014 by djordje geprat
Ajant23 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nije mu to početak. Početak mu je kada glavnu junakinju vuće da plešu na žurci, cccc...
Прслин Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Dog Day Afternoon, Serpico i Cruising svedoce drugacije. A i Kum (1 i 2 naravno, posebno 2, ali oni idu u paketu sto se mene tice) ima sta da kaze na tu temu. Nema tu smiranja.Пасје поподне: аутсајдер (хомосексуалац) у крими миљеу (пљачка банке)Серпико: аутсајдер (једини није корумпиран) у крими миљеу (полицајац). Глуварење: аутсајдер (у забавној инверзији у односу на Пасје поподне аутсајдером га чини што је хетеросексуалац, у крими миљеу (убиства). Чак и када глуми у неком Шекспиру, кастују га за Шајлока и опет је иста прича: аутсајдер (Јеврејин) у крими миљеу (зеленашење) :)
Sludge Factory Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Пасје поподне: аутсајдер (хомосексуалац) у крими миљеу (пљачка банке)Серпико: аутсајдер (једини није корумпиран) у крими миљеу (полицајац).Глуварење: аутсајдер (у забавној инверзији у односу на Пасје поподне аутсајдером га чини што је хетеросексуалац, у крими миљеу (убиства).Чак и када глуми у неком Шекспиру, кастују га за Шајлока и опет је иста прича: аутсајдер (Јеврејин) у крими миљеу (зеленашење) :)Tacno je to, samo se ne slazem da je i u jednom od tih filmova "isti", naprotiv.
Turnbull Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 аутсајдер (ђаво) у крими миљеу (адвокати) :lolol:Razbijam u ovoj Praslinovoj igri!
Recommended Posts