Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

huh, slučajni enter. evo nastavka:1- place beyond pines je iskopiran lik iz drajva2- pitanje je u kolikoj je meri refn napravio takvog goslinga? ja mislim da je imao okvir iz prethodnih njegovih uloga u njega stavio jednu priču, koja je opet dosta veća i značajnija od tog okvira, ali dovodi dotle da mu je dosta uloga slično ili da su filmovi ispričani sličnim stilom. nemam pojma kako bih to nazvao. amerikana način?

Posted

//nisam gledala ni jedan od narbojanih Gosling-filmova ali sam gledajuci trejler za Pine pomislila da je to drugi za Drive :lol:

Posted

ma da. kopija i gledam sve da li je moguće da se nije zajebavao sa tim?

Posted

Meni se čini da je sad glavno pitanje za Goslinga - da li će od njega ispasti nekakav Clint Eastwood, ili ipak Terrence Hill. :fantom:

Posted

Uf, pa ne znam da li sad zbog dva filma u kojima Refn tupi sa Goslingom mozemo da kazemo da ga je ovaj preformulisao..

Posted

Da, više je Gosling njega preformulisao.

Posted

Ma hajde sad jos posle svega porediti tu kuvanu nogu sa Klintom Istvudom. Neozbiljni ste :ph34r:

Posted (edited)
Da, više je Gosling njega preformulisao.
jestte za razmišljanje, mada ima on neki put. ta danska i pušeri, pa bronson, pa valhala i sada goslingovanjea gledao sam i valhalu. nije gledivo Edited by Ravanelli
Posted
+1a gledao sam i valhalu. nije gledivo
Meni je najgore od svega što mi ovaj film baca ozbiljnu senku i na Valhalu, koja mi se dopala.
Posted

Meni Valhala fenomenalna, cak medju omiljenim filmovima. :piggy:

Posted (edited)

Završiti post sa takvim smajlijem, a imati takav potpis, joj...EDIT: nije ukusno...

Edited by Ajant23
Posted

Mislim, sadržinski je ovaj film vrlo sličan Valhali - postoji taj motiv žrtve (koji postoji i Drajvu, takođe). Ipak, u Valhali se priča razvija daleko konkretnije, mnogo više se stvari desi.

Posted

meni iskreno nije bio gledljiv zbog nasilja, očigledno tu ne delimo mišljenja.