Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Juče gledo lupera i totalni, prvi može da se gleda, drugi nemoz da se gleda.

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Escape_From_LA.jpghttp://www.imdb.com/title/tt0116225/isuse, kakva genijalština. ovakve reference na holivud je verovatno imao samo još welles.snake plissken, čovek koji jaše cunami. žalosno potcenjen filmjbt. sad tek vidim da je bruce campbell hirurg-plastičar u koloniji raspadnutih

Edited by Ravanelli

Meni je to jedan od natrash i najgorih filmova ikad.

On 19. 11. 2012. at 10:59, I*m with the pilots said:
Nemoguce je da si ozbiljan
:lolol: :lolol: :lolol:
  On 19. 11. 2012. at 14:42, kobni zelaya said:
Jel' u pitanju omnibus? Ako jeste, koja po redu je Tikverova priča?
to je prakticno njegov film u celosti. nema tu (gotovo) nista od zalosnog manirizma brace w. meni je bio zapravo sasvim ok.i nije omnibus.
  On 19. 11. 2012. at 21:43, kim_philby said:
to je prakticno njegov film u celosti. nema tu (gotovo) nista od zalosnog manirizma brace w. meni je bio zapravo sasvim ok.i nije omnibus.
Ne zajebavaj. Da gledam?
  On 19. 11. 2012. at 21:39, Moća said:
Meni je to jedan od natrash i najgorih filmova ikad.
ne razumem? zašto misliš da me iole interesuje toliko nemanje pojma
:isuse:
  On 19. 11. 2012. at 21:46, Syme said:
Ne zajebavaj. Da gledam?
pa zaista ne znam sta da ti kazem. zapravo mislim da bi se tebi svideo. pazi, ima tu i nekog vitalizma i pseudo-misticima i holivudskog new age ali je zapravo dinamican i dobro struktuiran film. eto, bez ikakve ironije meni se dopao. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
  On 19. 11. 2012. at 10:59, I*m with the pilots said:
Nemoguce je da si ozbiljan
Sto ne bih bio ozbiljan? Evo posle prvog vikenda procenjuju da je flopnuo ispod ocekivanja i da ga sije Transilvanija za nesto sitno a Argo za onoliko.@Kobni Nema omnibusa vec ide 6 prica iz razlicitih epoha istovremeno.

Edited by pavllle

On 19. 11. 2012. at 21:43, kim_philby said:
To je već ok, Tikver me interesuje a brat i sestra W. ič.

Tri boje plavo, dobar film.Neki dan gledao sa društvom Harolda i Kumara 3d božić tralala, simpatišem malo taj humor, ali daleko je to od prvog dela koji mi je bio skroz ok. I odgledao 169i put Flight Of The Navigator :wub:

yeah! flight of the navigator :D ja sam ga gledao ima godinu dana mozda. podsetilo me je na vreme kada sam ga gledao i kako mi je to bio 1 od omiljenih sf u to vreme filmova.sinoc gledao: the lincoln lawyer [2011] ono.. tv film za kucu.

bvA2j.jpgOčekivao sam više, vrlo mlako. Par smešnih scena, ali u osnovi bledo. 6/10.