Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

Juče gledo lupera i totalni, prvi može da se gleda, drugi nemoz da se gleda.

Posted (edited)
Escape_From_LA.jpghttp://www.imdb.com/title/tt0116225/isuse, kakva genijalština. ovakve reference na holivud je verovatno imao samo još welles.snake plissken, čovek koji jaše cunami. žalosno potcenjen filmjbt. sad tek vidim da je bruce campbell hirurg-plastičar u koloniji raspadnutih Edited by Ravanelli
Posted

Meni je to jedan od natrash i najgorih filmova ikad.

Posted
Jel' u pitanju omnibus? Ako jeste, koja po redu je Tikverova priča?
to je prakticno njegov film u celosti. nema tu (gotovo) nista od zalosnog manirizma brace w. meni je bio zapravo sasvim ok.i nije omnibus.
Posted
to je prakticno njegov film u celosti. nema tu (gotovo) nista od zalosnog manirizma brace w. meni je bio zapravo sasvim ok.i nije omnibus.
Ne zajebavaj. Da gledam?
Posted
Meni je to jedan od natrash i najgorih filmova ikad.
ne razumem? zašto misliš da me iole interesuje toliko nemanje pojma
Posted
Ne zajebavaj. Da gledam?
pa zaista ne znam sta da ti kazem. zapravo mislim da bi se tebi svideo. pazi, ima tu i nekog vitalizma i pseudo-misticima i holivudskog new age ali je zapravo dinamican i dobro struktuiran film. eto, bez ikakve ironije meni se dopao. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Posted (edited)
Nemoguce je da si ozbiljan
Sto ne bih bio ozbiljan? Evo posle prvog vikenda procenjuju da je flopnuo ispod ocekivanja i da ga sije Transilvanija za nesto sitno a Argo za onoliko.@Kobni Nema omnibusa vec ide 6 prica iz razlicitih epoha istovremeno. Edited by pavllle
Posted
To je već ok, Tikver me interesuje a brat i sestra W. ič.
Posted

Tri boje plavo, dobar film.Neki dan gledao sa društvom Harolda i Kumara 3d božić tralala, simpatišem malo taj humor, ali daleko je to od prvog dela koji mi je bio skroz ok. I odgledao 169i put Flight Of The Navigator :wub:

Posted

yeah! flight of the navigator :D ja sam ga gledao ima godinu dana mozda. podsetilo me je na vreme kada sam ga gledao i kako mi je to bio 1 od omiljenih sf u to vreme filmova.sinoc gledao: the lincoln lawyer [2011] ono.. tv film za kucu.

Posted
bvA2j.jpgOčekivao sam više, vrlo mlako. Par smešnih scena, ali u osnovi bledo. 6/10.