Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

haywirehttp://www.imdb.com/title/tt1506999/Budalastina. Ali voleo bih da me prebije Gina Carano :wub:

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Soy Cuba (1964)

Gde si to našao? Može li se dobiti link? :)
Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda.
Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda.
Tu su titlovi, a film za link cu mu poslati u poruci.

jel negde mozda izasao ovaj film?nema ga na pb... a bas mi se gleda...http://www.youtube.com/watch?v=LA6FFnjvvmg[i ako neko moze da mi objasni gde je dugmence za ubacivanje jutjub klipova, malo me mrzi da stalno kucam media/media]

hm, pa ja samo pejstujem linak i to je to. forum sam prepozna da je video i tako ga uveze.kad sam vec tu, da overimhttp://www.youtube.com/watch?v=r-ZV-bwZmBwsurov film. tuzan i lep :(edip: @killi, evo, sad isto tako uradila, probaj :)

Edited by Quince

Tu su titlovi, a film za link cu mu poslati u poruci.
Fala vi lepo.

Bilo mi dosadno, procito stripove, pa reko, ajde neki i da pogeldam...Scott-Pilgrim1.jpgJes' da nije za moj uzrast, al' sam se bar malo nasmejao... :lolol:

jel negde mozda izasao ovaj film?nema ga na pb... a bas mi se gleda...http://www.youtube.com/watch?v=LA6FFnjvvmg[i ako neko moze da mi objasni gde je dugmence za ubacivanje jutjub klipova, malo me mrzi da stalno kucam media/media]
Film je zaista odličan. Ima stvari koje su se, tu i tamo, otimale kontroli, ali gledano kao celina, film funkcioniše. Jedno (je) od prijatnijih iznenađenja ove godine, te se stoga nadam da će se uskoro naći i na kioscima...

Edited by notenoughreasonsforclaire

Battleship!Spoiler Alert! Elem, ja volim ove više vizelne spektakle, volim Sc Fi, volim vanzemunce, i meni je ovo bilo must see. Spreman sam sa filmovima sa tim tematikama da pravim razne kompromise. I imajući to u vidu, meni je film u prvih sat vremena stvarno sjajan, fenomenalna kamera i to tokom celog filma, taj neki spontani početak sukoba, pa ambijent, more, battleshipovi, sve mi je to uber cool. Posle prvog sata dolazi do laganog srozavanja, prelaska u - uovakvim filmovima neizbežnu - Američku Vojnu Patetiku, a momenat kada su se veterani ubacili u priču je NE-VE-RA. :D Znači smejao sam se 15 minuta kada sam video ona dva penzosa kako stoje gore na jarbolu dok ih kamera hvata u gro plan onako raštrkane po brodu.. Suze...Elem, do kraja ima tako par bljutson momenata ali sve u svemu daću filmu prelaznu ocenu, zahvaljujući dobrom početku, plazmi i full HD snimku od 10gb. :)

argoposter.jpgIzvrsno!Obavezno gledati!

Edited by Syme

+1htedoh da ga preporučim i ja, ali sam čekao da se pojavi bolja kopija u radnji.Klasični Hollywood, ali je priča zanimljiva i malo poznata

31054340974-460x345.jpgJa i Carax nikada nismo bili dobri drugari. Necemo to postati ni posle ovog filma.Ali, ipak...dobar.

Арго.Мунрајз Кингдом.Хипстерски влажни снови, оба: кариране кошуље, полароиди, пљуге (чак и једна лула), браде... Врве од био-сам-кул-пре-него-што-је-то-постало-кул самодопадљивости, али - и поред тога - одлични.

Edited by Праслин

A koji su to?