Nikodije Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 haywirehttp://www.imdb.com/title/tt1506999/Budalastina. Ali voleo bih da me prebije Gina Carano Link to comment
katamaran Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Gde si to našao? Može li se dobiti link? :)Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda. Link to comment
Mauci Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Ima da se kupi 720p i 1080p ali koliko vidim nema ni naseg ni engleskog prevoda.Tu su titlovi, a film za link cu mu poslati u poruci. Link to comment
Killiana Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 jel negde mozda izasao ovaj film?nema ga na pb... a bas mi se gleda...http://www.youtube.com/watch?v=LA6FFnjvvmg[i ako neko moze da mi objasni gde je dugmence za ubacivanje jutjub klipova, malo me mrzi da stalno kucam media/media] Link to comment
Quince Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 (edited) hm, pa ja samo pejstujem linak i to je to. forum sam prepozna da je video i tako ga uveze.kad sam vec tu, da overimhttp://www.youtube.com/watch?v=r-ZV-bwZmBwsurov film. tuzan i lep :(edip: @killi, evo, sad isto tako uradila, probaj :) Edited November 10, 2012 by Quince Link to comment
katamaran Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Tu su titlovi, a film za link cu mu poslati u poruci.Fala vi lepo. Link to comment
Њујоркер Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Bilo mi dosadno, procito stripove, pa reko, ajde neki i da pogeldam...Jes' da nije za moj uzrast, al' sam se bar malo nasmejao... Link to comment
notenoughreasonsforclaire Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 (edited) jel negde mozda izasao ovaj film?nema ga na pb... a bas mi se gleda...http://www.youtube.com/watch?v=LA6FFnjvvmg[i ako neko moze da mi objasni gde je dugmence za ubacivanje jutjub klipova, malo me mrzi da stalno kucam media/media]Film je zaista odličan. Ima stvari koje su se, tu i tamo, otimale kontroli, ali gledano kao celina, film funkcioniše. Jedno (je) od prijatnijih iznenađenja ove godine, te se stoga nadam da će se uskoro naći i na kioscima... Edited November 11, 2012 by notenoughreasonsforclaire Link to comment
Mil@n Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Battleship!Spoiler Alert! Elem, ja volim ove više vizelne spektakle, volim Sc Fi, volim vanzemunce, i meni je ovo bilo must see. Spreman sam sa filmovima sa tim tematikama da pravim razne kompromise. I imajući to u vidu, meni je film u prvih sat vremena stvarno sjajan, fenomenalna kamera i to tokom celog filma, taj neki spontani početak sukoba, pa ambijent, more, battleshipovi, sve mi je to uber cool. Posle prvog sata dolazi do laganog srozavanja, prelaska u - uovakvim filmovima neizbežnu - Američku Vojnu Patetiku, a momenat kada su se veterani ubacili u priču je NE-VE-RA. :D Znači smejao sam se 15 minuta kada sam video ona dva penzosa kako stoje gore na jarbolu dok ih kamera hvata u gro plan onako raštrkane po brodu.. Suze...Elem, do kraja ima tako par bljutson momenata ali sve u svemu daću filmu prelaznu ocenu, zahvaljujući dobrom početku, plazmi i full HD snimku od 10gb. :) Link to comment
Turnbull Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 (edited) Izvrsno!Obavezno gledati! Edited November 11, 2012 by Syme Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 +1htedoh da ga preporučim i ja, ali sam čekao da se pojavi bolja kopija u radnji.Klasični Hollywood, ali je priča zanimljiva i malo poznata Link to comment
Nevernik Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Ja i Carax nikada nismo bili dobri drugari. Necemo to postati ni posle ovog filma.Ali, ipak...dobar. Link to comment
Прслин Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) Арго.Мунрајз Кингдом.Хипстерски влажни снови, оба: кариране кошуље, полароиди, пљуге (чак и једна лула), браде... Врве од био-сам-кул-пре-него-што-је-то-постало-кул самодопадљивости, али - и поред тога - одлични. Edited November 14, 2012 by Праслин Link to comment
Recommended Posts