January 21, 20241 yr 21 minutes ago, Milošica said: Šošenk je onaj pravi 8/10 film. Nego, dajte mi neki film gde je sneg. Ne znam šta još hoću od filma, ali sad sam u tom raspoloženju pa da razmotrim opcije
January 21, 20241 yr Gledaj Hajku Zike Pavlovica. Delimicno je po snegu, doduse, nije skroz, ali je snezna atmosfera kroz citav film.
January 21, 20241 yr 13 hours ago, ToniAdams said: Ma znam, zezam se, super je film a ovaj je nikad deblji, nego mi nije nekako strogo zatvorski film Don't mess with Chopper:
January 21, 20241 yr The Thing, Vlak u snijegu, Alpinista (Stalone), Pomahnitali voz (Končalovski), Vuk samotnjak, Voskhozhdenie @Milošica
January 21, 20241 yr 1 hour ago, Milošica said: Šošenk je onaj pravi 8/10 film. Nego, dajte mi neki film gde je sneg. Ne znam šta još hoću od filma, ali sad sam u tom raspoloženju pa da razmotrim opcije Evo ti ga jedan tipicni bozicni, ima sneg, ima sirocice, ima sve:
January 21, 20241 yr 1 hour ago, Patty Lee said: Milošice bre gledaj Fargo! I gledaj Wind river, Let me in i Smilla's sense of snow, bre!
January 21, 20241 yr 1 hour ago, Sludge Factory said: Gledaj Hajku Zike Pavlovica. Delimicno je po snegu, doduse, nije skroz, ali je snezna atmosfera kroz citav film. ovo, možda je vlak u snijegu prikladniji izbor