Jimmy Kowalski Posted January 21 Posted January 21 21 minutes ago, Milošica said: Šošenk je onaj pravi 8/10 film. Nego, dajte mi neki film gde je sneg. Ne znam šta još hoću od filma, ali sad sam u tom raspoloženju pa da razmotrim opcije 1 1
Patty Lee Posted January 21 Posted January 21 (edited) Milošice bre gledaj Fargo! Edited January 21 by Patty Lee 3
Remi Posted January 21 Posted January 21 30 minutes ago, Milošica said: Nego, dajte mi neki film gde je sneg. 1
Sludge Factory Posted January 21 Posted January 21 Gledaj Hajku Zike Pavlovica. Delimicno je po snegu, doduse, nije skroz, ali je snezna atmosfera kroz citav film.
brusli Posted January 21 Posted January 21 13 hours ago, ToniAdams said: Ma znam, zezam se, super je film a ovaj je nikad deblji, nego mi nije nekako strogo zatvorski film Don't mess with Chopper:
Ras Posted January 21 Posted January 21 The Thing, Vlak u snijegu, Alpinista (Stalone), Pomahnitali voz (Končalovski), Vuk samotnjak, Voskhozhdenie @Milošica
Shan Jan Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Milošica said: Šošenk je onaj pravi 8/10 film. Nego, dajte mi neki film gde je sneg. Ne znam šta još hoću od filma, ali sad sam u tom raspoloženju pa da razmotrim opcije Evo ti ga jedan tipicni bozicni, ima sneg, ima sirocice, ima sve:
Lancia Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Patty Lee said: Milošice bre gledaj Fargo! I gledaj Wind river, Let me in i Smilla's sense of snow, bre!
kud u maglu Simoviću Posted January 21 Posted January 21 1 hour ago, Sludge Factory said: Gledaj Hajku Zike Pavlovica. Delimicno je po snegu, doduse, nije skroz, ali je snezna atmosfera kroz citav film. ovo, možda je vlak u snijegu prikladniji izbor 1
Recommended Posts