Tsai Posted July 28, 2023 Posted July 28, 2023 joj brate onaj knight of cups je najgori film svih vremena, bukvalno 1 1
Misko Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Sunset Blvd. 9/10 Jedan od onih koji ne moze d ami dosadi, i an svako gledanje je samo bolji..na prvo gledanje mi i nije bas sve leglo kod tog filma(sam lik Norma Dezmond mi je prilicno isla na zivce, npr.)
Weenie Pooh Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 On 27. 7. 2023. at 21:16, pt 2.0 said: Jbt, otići ću da gledam Barbi na kraju… Ne moraš. 1
maheem Posted July 29, 2023 Posted July 29, 2023 Pogledao sam film posle sto godina! I zadovoljan sam L’innocent (2022) https://www.imdb.com/title/tt19841734/ Nisam znao da simpatija moje starije ćerke režira filmove. Mislio sam da mu je ovo prvi film, ali ih ipak ima nekoliko pre ovoga. Mix žanrova, tragedija, komedija, melodrama, porodična drama, pre italijanski nego francuski heist movie. Sve solidno, gluma, režija, scenario, 80s look. Ima slabosti, ali dobra pop zabava.
Mel Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 On 25. 7. 2023. at 10:44, radisa said: Pa nije Openhajmer bio bas bez empatije i bio je svestan sta pravi, ali bio je tu i visi cilj... Mislim, istorijski, sta su u filmu zbrčkali, to ne znam... Edit: zbam da je Fermi kada je napravio pevu nukleranu reakciju, bio recimo vrlo neraspolozen i da je imao izjavu u stilu da sad mozemo unistiti ceo svet ili tako nekako... Svi su oni znali koje sranje prave, ali trebao se rat zavrsiti a i civlna upotreba je trebala biti u stvari vrh rada... Nije problem u naucnicima nego u nasem ustrojstvu sveta i budalama koje ga vode... Sad sam saznala da je pokushao da otruje kolegu na Kembridzu, to je valjda prikazano i na filmu... Sajkoz.
kipo Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 Cairo conspiracy - imajuci u vidu temu, ocekivao sam mnogo vise nego The Nile Hilton incident koji me nic odusevio a ispade da je bolji od ovog
Molder Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 On 28. 7. 2023. at 20:51, Tsai said: joj brate onaj knight of cups je najgori film svih vremena, bukvalno Drugi najgori film svih vremena. Zna se koji ima titulu najvećeg shita ikada! 1 1 2
Molder Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 On 28. 7. 2023. at 13:13, Nikodije said: Pokušao sam da gledam Čovek zvani Oto, i ugasio ga odmah jer me Henks iritirao od prve sekunde. Bukvalno bi Branimir Brstina bio daleko bolji u ulozi tako nekog namćora Taj sa Tom Hanksom je bulja! Ali pogledaj original, svideće ti se. 3
Lancia Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Original jeste bolji, ali nije los ni sa Henksom. Ovo mu je jedna od boljih uloga u poslednje vreme.
Mil@n Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 12 minutes ago, Molder said: Taj sa Tom Hanksom je bulja! Meni je skroz ok.
djeneralche Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 (edited) Odgledao malopre na tvu ruski Loveless, verovatno ucitavam ali scena u kojoj na tvu idu vesti iz rata u Donbasu, majka koja nosi trenerku Russia, otac je Ukrajina, majka je Rusija a Donbas je dete. Bas potresan i vrhunski film. Edited August 1, 2023 by djeneralche 5
Gojko & Stojko Posted August 2, 2023 Posted August 2, 2023 Jesenje lišće (tako bih ga preveo po muzici na kraju, na engleski je preveden kao Opalo lišće) Akija Kaurismakija. Uživao sam kao i obično na Kaurismakijevim filmovima, glavni glumac je fizički neki miks Rodnija iz Mućki i Roberta Fostera iz Go Betweens, a i uloga mu zahteva takav miks naivnosti i bespotrebne nadobudnosti tako da je skoro pa idealan. SaE
Locust Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Napokon odgledao Glengarry Glen Ross. Kakva glumačka ekipa, kakvi dijalozi 100 minuta mi proletelo za tren oka. 6
Recommended Posts