maheem Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 The Incident (1967) https://m.imdb.com/title/tt0061814/ Pomalo mi je bio razvučen početak sa upoznavanjem svih putnika ali kad svi uđu u voz spektakl počinje. Dobar casting, Tony Musante je bad muthafucka. Alice In The Cities (1974) https://m.imdb.com/title/tt0069687/?ref_=nv_sr_srsg_0 Isuse kakav genijalan film. Prvi put sam ga pogledao i ide u omiljene odmah. Kontrast Amerike i Evrope, tj. promena sredine aktera lepo prati promenu osećanja u glavnom muškom liku. Promena glavnih likova i narativa je takođe fenomenalna, njihovi dijalozi, put, fotografija, muzika, detalji,... Wenders ćaća. 3
ToniAdams Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 gledo jagnje, bukv svetionik za sirotinju, nemojte se zajebati
I*m with the pilots Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 5 hours ago, maheem said: Alice In The Cities (1974) https://m.imdb.com/title/tt0069687/?ref_=nv_sr_srsg_0 Isuse kakav genijalan film. Prvi put sam ga pogledao i ide u omiljene odmah. Kontrast Amerike i Evrope, tj. promena sredine aktera lepo prati promenu osećanja u glavnom muškom liku. Promena glavnih likova i narativa je takođe fenomenalna, njihovi dijalozi, put, fotografija, muzika, detalji,... Wenders ćaća. Meni jedan od omiljenih njegovih! "Promena glavnih likova i narativa je takođe fenomenalna, njihovi dijalozi, put, fotografija, muzika, detalji,.." - sveeeeee
steins Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Kakvo je govno od filma novi Džejms Bond sunce tiSent from my SM-N970F using Tapatalk
adam Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 14 hours ago, maheem said: Alice In The Cities (1974) https://m.imdb.com/title/tt0069687/?ref_=nv_sr_srsg_0 Isuse kakav genijalan film. Prvi put sam ga pogledao i ide u omiljene odmah. Kontrast Amerike i Evrope, tj. promena sredine aktera lepo prati promenu osećanja u glavnom muškom liku. Promena glavnih likova i narativa je takođe fenomenalna, njihovi dijalozi, put, fotografija, muzika, detalji,... Wenders ćaća. o da. meni pariz teksas na neki nacin kolor nastavak alise. dalje istrazivanje teme. a alisa i stranger than paradise su mi filmovi za povratak na fabricko podesavanje. kad me klepi zivot, to me vrati u funkcionalno stanje. 2
ultra plasticni Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Izmedju ide Prijatelj iz Amerike iz '77 sa Denisom Hoperom i Brunom Gancom, po meni najbolji Venders iz te nazovimo je nomos zemlje trilogije 4
JohnnyD Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Stillwater 2021 'Nako. Sa jedne strane Met Dejmon brutalno uverljivo docarava tipicnog teksasanina sa kacketom, a sa druge film sve vreme zonglira izmedju krajnosti zvane Taken (Dejmonov lik odlazi u Marsej da pomogne cerki koja je u zatvoru zbog ubistva ljubavnice ) i psiholoske drame, a ne prelazi ni u jednom momentu na neku stranu. Inace, film je blago baziran na istinitoj prici o ubistvu engleske studentkinje u Perudji, za koju je bila osudjena pa oslobodjena Amanda Knox.
mustang Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) Mora da je do mene, al otkako smo saznali za Harvey Weinstein-a, ne mogu da gledam nista sa njim i sa ben aflekom. Ceo sistem taj, prosto je nemoguce da nisu nista culi ili sami videli a sto filmova uradili zajedno. I prave se ludi, trebalo im pola godine da daju neku izjavu kako im zao zrtava. Tako da obojica sada mogu i ramba da glume, ja ih dalje od pussies ne mogu videti. Izvinjavam se za off topik Edited November 21, 2021 by mustang 2
mustang Posted November 23, 2021 Posted November 23, 2021 Gledala prometeus ponovo (nemam sta da gledam od sci-fi), pomislih mozda sam bila nesto nadrkana kad je izasao... Ajoooj majko bozija!!! Kakva je ono pizdarija?!?!? Prica je toliko lose napisana, bez testa sam Sramota za Charlize sto je tamo. Tony Scott je trebao malo vise da nauci brata kako se razvija prica. Ovo je disaster.
mustang Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Rodjen kao ratnik je na nasem il engleskom? Dobih verziju na engleskom al kao da sam pre gledala na srpskom
Moća Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Promising young woman.Jebemti!Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Tresko Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Odgledao onaj The Harder they fall. Režiser je valjda hteo da napravi neki tarantinovski film, tipa Hateful eight. Glumačka ekipa odlična, film onako.. Jedino što soundtrack razbija.
Recommended Posts