Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted
On 20.3.2020. at 20:52, Lancia said:

Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. :dry: 

Kuku meni

uh jbt

• Haha 1
Posted

Free guy. Bože gospode, koja generic glupost bez imalo smisla da ostvari u osnovi dobru ideju. Nemoj da se neko zajebao da gleda. 

Zamišljam da je uradjen pre jedno 20 godina sa hrabrijim scenariom i Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, to bi bila prava stvar.

Posted

free guy je napravljen za fortnight generaciju, mom klinji se svideo, ali ga ne bi ponovo pogledao. 

genericki pomfrit u meku.

• +1 1
Posted

Ni meni free guy nije bio baš toliko skrnav. Nije ništa spec, ali ne bih mu ni dao više od tipa 5.5/10.

Kako ga je Mos opisao, kontam da je njegova ocena tu negde oko 1.75/10. :D

Posted

Meni Free guy fino legao :) ima skrivenih stosova za gejmere, suludo ponasanje NPCijeva i slicno, a i Rajan Rejnolds je uvek smesan. Onako, za razbibrigu i kokice.

• +1 1
Posted
18 hours ago, Mos said:

Free guy. Bože gospode, koja generic glupost bez imalo smisla da ostvari u osnovi dobru ideju. Nemoj da se neko zajebao da gleda. 

Zamišljam da je uradjen pre jedno 20 godina sa hrabrijim scenariom i Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, to bi bila prava stvar.

Meni se svidelo sto je trajao samo 18 minuta.

Posted

Free guy dobar za ubijanje vremena, sta sve snimaju on je i odlican.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

Posted (edited)

Finch - prijavljujem jednog Tom Henksa, koji se ponavlja iz onog filma s pustog ostrva, umesto Wilsona drustvo mu prave brkatobradati ker :heart: i robot zeljan znanja, koji preteruje u pokusajima da bude duhovit, al ima lepe i izrazajne ruke. Mrmlj, onako moze da prodje, samo sam se ja umorio od postapokalipticnih filmova, pa sam se smorio vec na pola.

Plantados - true story o sudbini politickih zatvorenika na Kubi. Vidi se da je ulozen trud da se sto mucnije i verodostojnije prikaze tamnicenje i mucenje ali je film svaki put gubio na snazi, kad se prebacivao u real time a flashbackova je bilo toliko da te na kraju ostavi maltene ravnodusnim na bol i patnju. 

Edited by Lancia
Posted
3 hours ago, maheem said:

Na tren sam pomislio da i ja pripadam tamo.

Ti sada, ili ti iz 2007?