Jump to content

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 20. 3. 2020. at 19:52, Lancia said:

Midsommar - fuck, kakvu sam sad klejbezablu odgledao. :dry: 

Kuku meni

uh jbt

• Replies 22.3k
  • Views 2.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Posted Images

Free guy. Bože gospode, koja generic glupost bez imalo smisla da ostvari u osnovi dobru ideju. Nemoj da se neko zajebao da gleda. 

Zamišljam da je uradjen pre jedno 20 godina sa hrabrijim scenariom i Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, to bi bila prava stvar.

free guy je napravljen za fortnight generaciju, mom klinji se svideo, ali ga ne bi ponovo pogledao. 

genericki pomfrit u meku.

Ni meni free guy nije bio baš toliko skrnav. Nije ništa spec, ali ne bih mu ni dao više od tipa 5.5/10.

Kako ga je Mos opisao, kontam da je njegova ocena tu negde oko 1.75/10. :D

Meni Free guy fino legao :) ima skrivenih stosova za gejmere, suludo ponasanje NPCijeva i slicno, a i Rajan Rejnolds je uvek smesan. Onako, za razbibrigu i kokice.

On 7. 11. 2021. at 21:20, Mos said:

Free guy. Bože gospode, koja generic glupost bez imalo smisla da ostvari u osnovi dobru ideju. Nemoj da se neko zajebao da gleda. 

Zamišljam da je uradjen pre jedno 20 godina sa hrabrijim scenariom i Robinom Williamsom u glavnoj ulozi, to bi bila prava stvar.

Meni se svidelo sto je trajao samo 18 minuta.

Free guy dobar za ubijanje vremena, sta sve snimaju on je i odlican.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

IMDb: : The Nest - https://www.imdb.com/title/tt8338762/

Ide fino par nedelja posle Scenes from a marriage, slična tema. Meni leglo. Ako ste anti slow burneri, preskačite.

Finch - prijavljujem jednog Tom Henksa, koji se ponavlja iz onog filma s pustog ostrva, umesto Wilsona drustvo mu prave brkatobradati ker :heart: i robot zeljan znanja, koji preteruje u pokusajima da bude duhovit, al ima lepe i izrazajne ruke. Mrmlj, onako moze da prodje, samo sam se ja umorio od postapokalipticnih filmova, pa sam se smorio vec na pola.

Plantados - true story o sudbini politickih zatvorenika na Kubi. Vidi se da je ulozen trud da se sto mucnije i verodostojnije prikaze tamnicenje i mucenje ali je film svaki put gubio na snazi, kad se prebacivao u real time a flashbackova je bilo toliko da te na kraju ostavi maltene ravnodusnim na bol i patnju. 

Edited by Lancia

Margot at The Wedding (2007)

https://m.imdb.com/title/tt0757361/

Kakva skupina iščašenih likova. Na tren sam pomislio da i ja pripadam tamo.

On 10. 11. 2021. at 20:03, maheem said:

Na tren sam pomislio da i ja pripadam tamo.

Ti sada, ili ti iz 2007?