April 16, 20214 yr The Thomas Crown Affair (1968), tek da se podsetim koliko је Fej Danavej famozna, koliko mi je žao što je Stiv Mekvin umro mlad, i što me je zapalo da živim u ovom usranom beskrvnom vremenu.
April 17, 20214 yr na EON klubu, "knives out". dobar krimić, manir agate kristi. danijel krejg na kraju otkriva krivca za misteriozno (samo)ubistvo kristofera plamera.
April 17, 20214 yr Tako je gosn Djordje otkrijte ljudima da ne bi gledali [emoji38]Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
April 17, 20214 yr On 10.4.2021. at 9:11, Garnirung said: Riders of justice ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju Fala na tipu film ima uspone i padove, ali generalno bas dobra i uvrnuta zezancija.
April 18, 20214 yr Dani Sema Šeparda na filmu (reprizni program): The Right Stuff Dovoljno vremena za gledanje zahvaljujući smornom kišnom danu. Edited April 18, 20214 yr by Ras
April 18, 20214 yr slucajno na netu nabasah na pricu o kurtu gerstajnu, nacisti hemicaru koji je izmislio ciklon b. to je izmisljeno u sasvim druge svrhe, npr. za preciscavanje vode vojsci na frontu, a kasnije znamo kako je upotrebljen ciklon b. onda zasnah da o njemu postoji i film. i to vrlo solidan film amen
April 18, 20214 yr On 10.4.2021. at 10:11, Garnirung said: Shiva baby fina dramedija, malo mi samo smetao prenapucan dijalog, al očigledno je tako zamišljen Riders of justice ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju I ja sam se zajebao, baš dosadan film ovi rajdersi izgledaju pomalo ko manje retardiran nobody, i mikelsen izgleda prilicno uverljivo. gledace se.
April 18, 20214 yr cuj retardiran nobody pa to i treba da bude retardirano™, sala, komika, zezanje, vidjeno hiljadu puta. ko je prerastao takvo zezanje neka preskoci, bolje nego da se kasnije nervira.
April 18, 20214 yr 1 hour ago, Nikodije said: slucajno na netu nabasah na pricu o kurtu gerstajnu, nacisti hemicaru koji je izmislio ciklon b. to je izmisljeno u sasvim druge svrhe, npr. za preciscavanje vode vojsci na frontu, a kasnije znamo kako je upotrebljen ciklon b. onda zasnah da o njemu postoji i film. i to vrlo solidan film amen gde si ovo našao?