pt 2.0 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 The Thomas Crown Affair (1968), tek da se podsetim koliko је Fej Danavej famozna, koliko mi je žao što je Stiv Mekvin umro mlad, i što me je zapalo da živim u ovom usranom beskrvnom vremenu. 2
đorđe geprat Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 na EON klubu, "knives out". dobar krimić, manir agate kristi. danijel krejg na kraju otkriva krivca za misteriozno (samo)ubistvo kristofera plamera.
Moća Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Tako je gosn Djordje otkrijte ljudima da ne bi gledali [emoji38]Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 9
MocaVukotic Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Daniel craig, mark hammil, predstoji vruce leto u beogradu
Lancia Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 On 10.4.2021. at 9:11, Garnirung said: Riders of justice ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju Fala na tipu film ima uspone i padove, ali generalno bas dobra i uvrnuta zezancija. 1
Ras Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 (edited) Dani Sema Šeparda na filmu (reprizni program): The Right Stuff Dovoljno vremena za gledanje zahvaljujući smornom kišnom danu. Edited April 18, 2021 by Ras 1
Nikodije Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 slucajno na netu nabasah na pricu o kurtu gerstajnu, nacisti hemicaru koji je izmislio ciklon b. to je izmisljeno u sasvim druge svrhe, npr. za preciscavanje vode vojsci na frontu, a kasnije znamo kako je upotrebljen ciklon b. onda zasnah da o njemu postoji i film. i to vrlo solidan film amen
ToniAdams Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 On 10.4.2021. at 10:11, Garnirung said: Shiva baby fina dramedija, malo mi samo smetao prenapucan dijalog, al očigledno je tako zamišljen Riders of justice ima sve, opičen humor, akcija, drama, Danci kidaju I ja sam se zajebao, baš dosadan film ovi rajdersi izgledaju pomalo ko manje retardiran nobody, i mikelsen izgleda prilicno uverljivo. gledace se.
Nikodije Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 cuj retardiran nobody pa to i treba da bude retardirano™, sala, komika, zezanje, vidjeno hiljadu puta. ko je prerastao takvo zezanje neka preskoci, bolje nego da se kasnije nervira.
steins Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 1 hour ago, Nikodije said: slucajno na netu nabasah na pricu o kurtu gerstajnu, nacisti hemicaru koji je izmislio ciklon b. to je izmisljeno u sasvim druge svrhe, npr. za preciscavanje vode vojsci na frontu, a kasnije znamo kako je upotrebljen ciklon b. onda zasnah da o njemu postoji i film. i to vrlo solidan film amen gde si ovo našao?
jms_uk Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 18 minutes ago, ToniAdams said: bukvalno ko jos gori dzejms vik. Brat od Dzona?
Recommended Posts