mustang Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 power project, mind project ili tako nesto na netflixu...kao neki sci-fi, triler, jamie foxx i gordon...ugasila posle 10minuta. katastrofa
mlatko Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 power project, mind project ili tako nesto na netflixu...kao neki sci-fi, triler, jamie foxx i gordon...ugasila posle 10minuta. katastrofada nije Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mustang Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 7 minutes ago, mlatko said: da nije Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk project power se zove sad nadjoh. kakva glupost. najgore je sto ce ovakva sranja sve vise da stancuju. otupecemo skroz
Moća Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 45 minutes ago, namenski said: Кукушка Фимлчина. Ima li nas prevod? Taj sam film uhvatio na kratko na Rts pre sigurno 15 godina i ostao mi je u secanju ali nikako da ga pogledam i sad si me podsetio.
namenski Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 6 minutes ago, Moća said: Ima li nas prevod? Taj sam film uhvatio na kratko na Rts pre sigurno 15 godina i ostao mi je u secanju ali nikako da ga pogledam i sad si me podsetio. I ja ga se tokom robijanja setio kao davno gledanog, na YT nasao nas prevod na nekom od kanala koje neguju onih zaludjenika za ruske filmove, potrazicu... Sa engleskim titlovima ga imam i na CD-u, ali mu mnogo bolje stoje srpski titlovi ako se ne zna ruski.
Moća Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Hvala probacu i ja da ga nadjem na yt.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
herzika Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 Sputnik (2020) krs od filma..pokusali su svaki zanr da strpaju u njega na jeftin nacin.jadno Project Power (2020) ni ovo nije puno bolje ali je ipak bolje. Nightmare Cinema (2018) veoma kul horor.vredi pogledati
Indy Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 Jos jedan posle koga sam 'ladno ocekivao da mi se uruci neka nagrada sto sam ga celog odgledao. Ali, ne, cak sam i platio za to... Vitalina Varela (2019) Moguce je da je film jako dobar, ali da sam ja glup i nista ne razumem (cak verovatno.) Posle ovog, odustao sam od daljeg gledanja MIFF-a, bez obzira sto su placeni jos neki filmovi... Ne mogu vise.
Ras Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 (edited) @IndyBez obzira na tvoje komentare, kada si juče postavio Larraina (Ema), morao sam odmah da ga pronađem. Sad još da nađem vremena da ga gledam... Edited August 23, 2020 by Ras
Lancia Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 31 minutes ago, Indy said: Jos jedan posle koga sam 'ladno ocekivao da mi se uruci neka nagrada sto sam ga celog odgledao. Ali, ne, cak sam i platio za to... Vitalina Varela (2019) Moguce je da je film jako dobar, ali da sam ja glup i nista ne razumem (cak verovatno.) Posle ovog, odustao sam od daljeg gledanja MIFF-a, bez obzira sto su placeni jos neki filmovi... Ne mogu vise. Ne mozes tek tako da napustis izvestavanje sa festivala valjda se i mi nesto pitamo.
TdEII Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 And Breathe Normally (2018) Sve PK kućice uredno štiklirane za producente, a ispalo i za žiri festivala (Izoldin dugometražni prvenac). Kraj znaš manje-više od početka, samo je pitanje detalja, kako tačno... Jedini plus filma: ne da ti da pasivno gledaš ni minut, moraš da razmišljaš i nagađaš šta se sve desilo nekad ranije ili izmežu, negde drugde, da se uklopi u radnju scena n i n+1. Napor posle nekog vremena besmislen, mene likovi nisu dovoljno vezali. Do senzibilteta je, može biti.
Ajant23 Posted August 23, 2020 Posted August 23, 2020 3 hours ago, Lancia said: Ne mozes tek tako da napustis izvestavanje sa festivala valjda se i mi nesto pitamo. Daj, bre, nismo u vojsci, poštuj njegov izbor. Ako hoće da ga bacimo lavovima, bacimo ga lavovima
adam Posted August 24, 2020 Posted August 24, 2020 posle dugog vremena ponovo odgledao peter's friends i nisam se zajebao. stoji postojano. bas mi legao u ovo cudno vreme.
Nikodije Posted August 25, 2020 Posted August 25, 2020 the two popes odlican. sir hopkins konacno ostvario dobru ulogu i snimio dobar film nakon 30 godina nicega.
Recommended Posts