kipo Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 22 minutes ago, ToniAdams said: Đoker je DC Šta god. Meni ono na kraju kao robokap, onaj iz 80-ih kad gori grad. Uspio sam jutros odgledati Irca, malo creepy ono podmlađivanje s početka ali kad se navikne ide fino. Klasik Skorseze, ništa posebno ali proletila 3 sata bez da sam ustao.
ToniAdams Posted January 4, 2020 Posted January 4, 2020 40 minutes ago, kipo said: robokap iz 80-ih Pravo dobar film
herzika Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 The Favourite (2018) bas odlican film.ovaj je od ostalih njegovih filmova najprihvatljiviji za siru publiku. Can You Ever Forgive Me? (2018) fino uradjen film.ima nekih prenaglasenih pokusaja da bude zanimljiv ali sve u svemu moze da se odgleda
mustang Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Marriage story, preskakala od dosade i teatralnosti. a vala ako vise vidim alan aldu u ulozi advokata ima da preskocim film. Ne znam sta mi bi da gledam uopste obzirom da ne gledam scarlet j. A tek onog sto glumi muza omg Edited January 5, 2020 by mustang
mustang Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Gledala inception, izasao na netdlix, znaci on i dalje u snu? Mada mi se cini da ona cigra sam sto nije pala al brate mili, i sad sam morala da upregnem mozak ko je u kom nivou i sta se radi. Nije mi samo jasno kako je dok su bili u minivenu vreme islo sporije od dubljih nivoa (kada pada u vodu-ili su to vreme namerno prikazali da bismo lakse shvatili koliko vremena jos imaju u drugim novoima) kada treba da je obrnuto. I gde je mala u avionu kada ulaze samo nje nema. A u avionu je kada izlaze Edited January 5, 2020 by mustang
mustang Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Greska Edited January 5, 2020 by mustang
Amos Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 (edited) Meni isto Marriage story bio slab, osim one scene fajta gde jedan drugom iznesu sve sto su ikad imali da kazu. Ti si meni sjebala zivot i uzela vreme, ne ti si meni! To me podsetilo na vise takvih undercover blame game brakova. Igrom slucaja uhvatio jesenas Kramer protiv Kramera negde na TV-u, i dalje je domaci zadatak, a ovo mi je ko neka milenijalska verzija za siromasne. Edited January 5, 2020 by Mos
Packy Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Gledao sinoć premijeru "Replike" na Cinestar Premiere. Moram priznati da mi je baš legao uprkos ne baš dobroj kritici. Ispada da je film negde između "Groblja kućnih ljubimaca" i "Terminatora". Pa ko voli ova dva filma, sigurno će mu i Replike biti zanimljive.
I*m with the pilots Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 3 hours ago, mustang said: A tek onog sto glumi muza omg Meni je on (Adam Drajver) dosta antipatican, ne znam ni sama zasto. (Gledala sam ga samo u Paterson i Girls)
copkillah Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Meni je on (Adam Drajver) dosta antipatican, ne znam ni sama zasto. (Gledala sam ga samo u Paterson i Girls)I meni, ne razumem hajp oko njega, mada je, ruku na srce, bio solidan u BlacKkKlansmanu
James Marshall Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Zato što je ružan k'o lopov, ne možeš gledati u onu njonju, zauzima 2/3 svakog kadra.
ToniAdams Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Realno najružniji selebrti posle ričarda gira. Ribe inkludid.
Ravanelli Posted January 5, 2020 Posted January 5, 2020 Meni nije, al vidim da je popularan u holivudu i da ga gotive. Bio je clanak u newyorkeru zasto reziseri vole da rade sa drajverom. Odgovor spajk lija je tipa 'game respects the game'
Recommended Posts