kipo Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 Dzoker dobar film do pola, druga polovina previse betmenovska i kraj bezveze bas, kao robokap da sam odgledao. Medjutim, prva polovina je sasvim, sasvim ok, mnogo minijatura, bas zadovoljstvo bilo gledati.
nisam ja Posted December 21, 2019 Posted December 21, 2019 and the cinematography oscar goes to Jarin Blaschke. foghorn mi inače stalno svira u glavi.
ivy Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 sinoc na CineStaru naletela na 100 Dinge https://www.imdb.com/title/tt8129794/ bas simpa njemacki film,da je americki bio bi tupavi rom-kom ali ovako ima malko evropske blesavosti
*edited by mod Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 Marriage Story fenomenalan. Za sad verovatno i najbolji film iz netflix produkcije. Sent from my H3213 using Tapatalk
Ravanelli Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 ja adama drivera ne mogu još uvek da shvatim ozbiljno od star wars (doduše, tamo i oscar isaac izgleda pogubljeno). u black kkklansmen još i nekako, mada mi je odradio lika da bude suviše cool.
nisam ja Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 (edited) Šta znam. Ok je drajvara. Uglavnom je suzdržan i puca iznutra. Ono sa pevanjem mi je jak momenat. Skarleta stabilna. Kad kaže da bi ogulila kožu sa sebe :D. Ne znam zašto se vodi kao drama kad je solidno komično napisano. Edited December 25, 2019 by nisam ja Đes rawa.
nisam ja Posted December 25, 2019 Posted December 25, 2019 e da i generalno ceo kasting lora dern alan alda rej liota mediator glumci iz pozorišta keva sestra
ToniAdams Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 On 21.12.2019. at 13:17, Calavera said: odličan je lighthouse, ali sumnjam da ću ga opet gledati. pre gledanja sam bio pomalo skeptičan prema potrebi za 1.19:1 formatom (ličilo mi je na režisersko izdrkavanje), no isti ipak doprinosi esenciji filma. dafoe mora dobiti oscara za ovo, vreme bi bilo... +1 -1 Moraću brzo ponovo da ga pogledam, ovaj puta duvke, jer imam sto jednu neku ideju. Ne vidim inače da bi slabiji utisak ostavio film u normalnom formatu.
nisam ja Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 I ja ga moram ponovo gledat. Odličan aspekt rejšio. Ne znam šta bi to bio normalan format. Svi su valjda normalni.
James Marshall Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 (edited) Dobar Svjetionik, užitak za gledanje, brzo mi je proletio, mada Defo igra na ivici karikature, podsjeća me na onog kapetana iz Simpsonovih na momente. Patinson mu parira opušteno (to mi je potpuni wtf momenat) Edited December 26, 2019 by James Marshall
Pokojni Ruxin Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Just now, James Marshall said: Dobar Svjetionik, užitak za gledanje, brzo mi je proletio, mada Defo igra na ivici karikature, podsjeća me na onog kapetana iz Simpsonovih na momente. Patinson mu parira opušteno (to mi je potpuni wtf momenat) gledaj good time
James Marshall Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: gledaj good time Moram priznati da mi je nekako otišao van vidnog polja nakon onih vampira (uhvatio na TV), ću da ovjerim. Potpuno pozitivno iznenađenje mi je lik.
Recommended Posts