Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

der hauptamnn

brehtovskitm

odličan kraj

+1

sjajan film. opominjući kraj. prvo se iznenadio a onda progutao knedlu koliko je svo zlo blizu.

i ona scena kad "kapetan" naredi dvojici glumaca da pucaju. prvi prihvati a drugi izvrši suicid. 

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

kraj je pokidao. bilo bi preterano porediti ga sa idi i smotri po prikazanoj surovosti rata, al je vrlo blizu

12 hours ago, maheem said:

čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit  način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi.
ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta.

Ako misliš na mene, ja sam samo rekao da je film plitak, nisam navodio razloge, a oni svakako nisu to što ti sad navodiš. :)

14 hours ago, maheem said:

čini mi se da zamerate filmu ono što je njegova najveća vrednost - na šarmantan i duhovit  način prikazuje odnos dva različita čoveka na road tripu a ujedno, negde direktno, negde između redova, prikazuje društvo i probleme sa kojima se oba lika susreću. reći da je plitak je isto ko da kažeš da je 29.ulica plitak film jer se bavi odnosom oca i sina a ne recesijom ili The Intouchablesima da se ne bavi ozbiljnije problemom paralizovanih ljudi.
ja zameram filmu što nije mnogo energičniji i što nema više minijatura sa tog puta.

Dobro, a gde ti je ovde parabola? I postmoderna?:D

Na sve strane ovih dana, nažalost....

loving pablo

tja. ništa specijalno, ni penelopa nije izvadila stvar

5.17/10

Gledao svasta u zadnje vreme, pola zaboravio a pola bolje da nisam gledao.

Hell or high water - kao ok, mada sam zaspao par puta na kratko

Neki sa zombijima, glumi Mark Entoni - nisam se smorio ali isto zaspao par puta

Neki sa Zan Klodom, noviji jer je Zan Klod vec mator - prejak film, covek je i dalje faca

I za kraj Savages - mrzim drogu u bilo kom obliku a ovaj film je narkomanski tako da je zesce sranje, jedino Salma Hajek valja i bio bi joj seksualni rob do kraja zivota a mogao bi' i da dominiram ako ona tako vise voli

Ja svima preporučujem da pogledaju film Mindhunters(2004):thumbsup:

Odličan triler, napet i neizvesan do samog kraja.

HOT SPOT ponovo

... klasik jbt. A nikad ne bih rekao.

Glas

Umh...

Pomešana osećanja. Imam utisak da je mogao biti filmčina.

49 minutes ago, Caligula said:

HOT SPOT ponovo

... klasik jbt. A nikad ne bih rekao.

O da. Jedan od onih good late night filmova..

Jap.

Uzivancija. Najbolji mi je razvoj lika mrs. Harshaw, scena u pilani... ma.

Razvalio ga onaj ludi Hooper.

Meni je Virginia Madsen omiljena glumica, ovde je u pravom Lana Turner izdanju. Zna Hopper sta je potrebno za dobru noir pricu. Soundtrack isto kida..

Edited by Jimmy Kowalski

14 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Meni je Virginia Madsen omiljena glumica

+1