Jump to content
IGNORED

Poslednji film koji ste gledali Part II

Calavera

Recommended Posts

Posted

+1

i ovaj poslednji valjda, od pre nekoliko godina, u tuđoj koži, filmčina.

ima garant još ponešto al mi se ne da guglat.

Posted
8 minutes ago, Majo said:

A OK licni ukus, pomislih da ima neka skrivena zvrcka, kako ih povezujes:)

First reformed je zaista bomba od filma :thumbsup: ovaj drugi...hm...sasvim dovoljno da smo se slozili oko jednog:)

Pa to, ne valja preterivati. Jedan je dovoljan..:D

Posted

Last light, stari ali dobar. Forest Vitaker zatvorski cuvar novajlija, zblizio se sa osudjenikom na smrt, zajebana prica.

Pre toga nesto sa Stejtamom, The mechanic, smor ko i svi ostali njegovi filmovi.

Posted

gledaj onda lock, stock and 2 smoking barrels, nije los, a igra i statham.

Posted

Gledao sam 2 cadjave dvocevke pre sto godina, dobar je ali ne zbog njega.

Posted

A jebo ga ti, gledao sam i to. Mislim na ove kasnije gde je glavni glumac i zajeban lik, ti su dosadni do jaja uglavnom.

Posted
On 22.1.2019. at 20:08, MocaVukotic said:

izuzetan film. nisam neki fan, ali ovde je pedro na vrhuncu moći. njegov sigurno najbolji film, i jedan od najboljih evropskih u zadnjih 20-30 godina.

Meni je i "Pricaj sa njom" izuzetan, a dosta mi se svideo i stari "Matador"

Posted

Promenio se Pedro, nekako je postao konzervativniji, pa tako ni filmovi nemaju vise "ono njegovo". Meni licno nista posle Pricaj s njom nije bilo upecatljivo. A favoriti su mi Cime ja ovo zasluzih i Lavirint strasti (mislim da je ovo prva Banderasova uloga).

Posted

Meni najbolji Almodovar Mala Education

Posted
23 minutes ago, Kampokei said:

Promenio se Pedro, nekako je postao konzervativniji, pa tako ni filmovi nemaju vise "ono njegovo". Meni licno nista posle Pricaj s njom nije bilo upecatljivo. A favoriti su mi Cime ja ovo zasluzih i Lavirint strasti (mislim da je ovo prva Banderasova uloga).

ja bas mislim da je u "u tudjoj kozi" dao 100posto sebi oduska

Posted

Bad times at El Royale - može da se gleda. Tarantino vrišti iz svakog kadra, ništa toliko upečatljivo da se pamti, ali nemam osećaj izgubljenoog vremena.

Posted

rust creek

na pocetku je delovalo kao klasican vukojebina/pogresno skretanje/redneci/korumpirani panduri uradak, ali ispade dosta vise od toga, bas dobar triler