ToniAdams Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 +1 i ovaj poslednji valjda, od pre nekoliko godina, u tuđoj koži, filmčina. ima garant još ponešto al mi se ne da guglat.
Jimmy Kowalski Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 8 minutes ago, Majo said: A OK licni ukus, pomislih da ima neka skrivena zvrcka, kako ih povezujes:) First reformed je zaista bomba od filma ovaj drugi...hm...sasvim dovoljno da smo se slozili oko jednog:) Pa to, ne valja preterivati. Jedan je dovoljan..
đorđe geprat Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 danas na TV, mali film, produkcija evropska, dešavanja u maroku. lep, prijatan za gledanje i, dobar. "La source des femmes"
Zli Gli Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Last light, stari ali dobar. Forest Vitaker zatvorski cuvar novajlija, zblizio se sa osudjenikom na smrt, zajebana prica. Pre toga nesto sa Stejtamom, The mechanic, smor ko i svi ostali njegovi filmovi.
precog Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 gledaj onda lock, stock and 2 smoking barrels, nije los, a igra i statham.
Zli Gli Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Gledao sam 2 cadjave dvocevke pre sto godina, dobar je ali ne zbog njega.
Zli Gli Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 A jebo ga ti, gledao sam i to. Mislim na ove kasnije gde je glavni glumac i zajeban lik, ti su dosadni do jaja uglavnom.
I*m with the pilots Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 On 22.1.2019. at 20:08, MocaVukotic said: izuzetan film. nisam neki fan, ali ovde je pedro na vrhuncu moći. njegov sigurno najbolji film, i jedan od najboljih evropskih u zadnjih 20-30 godina. Meni je i "Pricaj sa njom" izuzetan, a dosta mi se svideo i stari "Matador"
Kampokei Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Promenio se Pedro, nekako je postao konzervativniji, pa tako ni filmovi nemaju vise "ono njegovo". Meni licno nista posle Pricaj s njom nije bilo upecatljivo. A favoriti su mi Cime ja ovo zasluzih i Lavirint strasti (mislim da je ovo prva Banderasova uloga).
ultra plasticni Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 Meni najbolji Almodovar Mala Education
ToniAdams Posted January 23, 2019 Posted January 23, 2019 23 minutes ago, Kampokei said: Promenio se Pedro, nekako je postao konzervativniji, pa tako ni filmovi nemaju vise "ono njegovo". Meni licno nista posle Pricaj s njom nije bilo upecatljivo. A favoriti su mi Cime ja ovo zasluzih i Lavirint strasti (mislim da je ovo prva Banderasova uloga). ja bas mislim da je u "u tudjoj kozi" dao 100posto sebi oduska
ragasto Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Bad times at El Royale - može da se gleda. Tarantino vrišti iz svakog kadra, ništa toliko upečatljivo da se pamti, ali nemam osećaj izgubljenoog vremena.
Nikodije Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 rust creek na pocetku je delovalo kao klasican vukojebina/pogresno skretanje/redneci/korumpirani panduri uradak, ali ispade dosta vise od toga, bas dobar triler
Recommended Posts