mustang Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 ma o kom filmu pricate, vrtim nazad i dalje ne mogu da pohvatam!!! aaaaa
herzika Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 https://torrentking.eu/movie-2012-1745686/the-wall-torrents/ https://rs.titlovi.com/prevodi/?prevod=die+wand+aka+the+wall
nisam ja Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Straw dogs 2011. Eto, zanimalo me kako to izgleda.
maheem Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, nisam ja said: Straw dogs 2011. Eto, zanimalo me kako to izgleda. i? sad vidim da je iz 2011. nisam znao da to postoji uopšte. originalnu sam gledao samo jednom kao klinja, mogo bi ga overiti kako valja ovih dana. nego, je l neko uspeo da pogleda ceo Hard To Be A God? ja izdržao 40 minuta, ludilo od blata i nakaza, neke spike povezujem a neke guše. ne znam da li da ga nastavljam :|
nisam ja Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Vido naslov na hbo ili cinemaksu i pustio, kad ono neka novotarija. Reko aj baš da vidim. Industrijski proizvod. Hollywoo.
ToniAdams Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 49 minutes ago, maheem said: i? sad vidim da je iz 2011. nisam znao da to postoji uopšte. originalnu sam gledao samo jednom kao klinja, mogo bi ga overiti kako valja ovih dana. nego, je l neko uspeo da pogleda ceo Hard To Be A God? ja izdržao 40 minuta, ludilo od blata i nakaza, neke spike povezujem a neke guše. ne znam da li da ga nastavljam :| Pročitaj knjigu, film je besmislen
namenski Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 52 minutes ago, ToniAdams said: Pročitaj knjigu, film je besmislen Tesko da bi igde danas mogao da bude snimljen film po knjizi Strugackih, a da zadrzi osnovnu porukutm : vrsta negovanog, a na svoj nacin iskrenog humanizma u literaturi, umrla je sa socijalizmima i knjizevnoscu koja se tamo gajila. Obaska sto knjiga nije holivudski materijal: junak nije akcijas, njegove dilemetm su pre svega moralne, a pogledi na drustvo strogo marksisticki @maheem evo i neka je jednom @ToniAdams u pravu, knjigu u sake, jebes film, dobro videh I ja da uopste postoji, da se slucajno ne zajebem
đorđe geprat Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 3 hours ago, nisam ja said: Straw dogs 2011. Eto, zanimalo me kako to izgleda. i? jesi li gledao onaj iz '71?
namenski Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 On 28.9.2018. at 16:36, slepa živana said: ja sam ga gledala na cinestaru gde su sve vreme ime psa prevodili sa ris gugl translejt kaže na njemačkom luchse - ris On 28.9.2018. at 16:40, Meazza said: Naravno, Luchs znaci "ris". Ali slusaj kako to zvuci na nemackom: https://forvo.com/word/luchs/ Luchs /luks/ Lux /luks/ Ovaj efekat se gubi u prevodu. Sve je to pokojni drug Tito mogao da vam objasni, da ste samo hteli da ga slusate: njegov pas, onaj koji mu je spasao zivot na Sutjesci i pritom sam poginuo zvao se Luks
zakintos Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 15 minutes ago, namenski said: Sve je to pokojni drug Tito mogao da vam objasni, da ste samo hteli da ga slusate: njegov pas, onaj koji mu je spasao zivot na Sutjesci i pritom sam poginuo zvao se Luks A njegov omiljeni konj Putko!
namenski Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 4 minutes ago, zakintos said: A njegov omiljeni konj Putko! Zezas?
nisam ja Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, djordje geprat said: i? jesi li gledao onaj iz '71? 2 hours ago, nisam ja said: Vido naslov na hbo ili cinemaksu i pustio, kad ono neka novotarija. Reko aj baš da vidim. Industrijski proizvod. Hollywoo. Gledao.
radisa Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 1 hour ago, namenski said: Zezas? Čakaj, ne znaš za Putka? To mu je iz detinjstva... U Karađorđevu je imao drugog, mislim da se zvao Mali... Tako i sad predsednik ima čitavu ergelu, ali Mali mu je isto omiljen...
Recommended Posts