August 31, 20186 yr meni je ovaj sajt zakon za starije filmove https://torrentking.to/search?mk=the+word Edited August 31, 20186 yr by herzika
August 31, 20186 yr On 28.8.2018. at 21:14, ultra plasticni said: Pogledo sam Cista formalnost od Tornatorea sa Depardjeom i Polanskim. Sjajno +1 On 28.8.2018. at 21:37, Jimmy Kowalski said: +1 Odlican..
September 1, 20186 yr Najnovija Nemoguća misija... + Gospode Bože, Majko Božja, Svi sveci... Sve, sve, ali zadnjih pet minuta... Pa jbt. Najpatetičnijih pet minuta u istoriji univerzuma. Valjda su pokupili sve floskule, sve najpatetičnije onlajnere izgovorene u istoriji filma i čovečanstava. Samo za ljude sa jakim stomakom.
September 2, 20186 yr The man who invented Christmas. Dobar. Edited September 2, 20186 yr by urkozamanje
September 5, 20186 yr Ne gledaj mi u pijat Teskoba, odlični dijalozi uz koje ćeš, iako su tragični, da prsneš od smeha, super casting, glavna četvorka fenomenalna, atmosfera i fotografija sjajno prate priču i prikazuju sve "lepote" Šibenika. Hana i Jana razbile Edited September 5, 20186 yr by maheem
September 6, 20186 yr UFO. Wannabee contact, u suštini, realno, slab, likovi ništa, a i samoj fabuli fali mnogo toga. Barem kratko traje, pa se nisu preigrali. 5.5/10.
September 8, 20186 yr Beirut https://www.imdb.com/title/tt4669264/?ref_=fn_al_tt_1 Osrednje,prilicno traljavo vodjena prica ali snimljeno na odlicnim lokacijama (Beirut?) Edited September 8, 20186 yr by Haralampije
September 12, 20186 yr Ocean's Eight - smeka i vica ni u tragovima, zenama je mesto u kuhinji. Cate Blanchett ko Milos Raonic. jedina koja je ubola crtu filma, kakav bi trebalo da bude, Anne Hathaway.
September 12, 20186 yr Summer of 84. Nije los, isto udara na nostalgiju za osamdesetim godinama proslog veka kao Stranger things ali nema paranormalnoh stvari.
September 12, 20186 yr Sicario: Day of the soldado - Vise nego dobar nastavak. Meni cak i bolji od prvog dela, jer nema Emily Blunt (koju volim kao glumicu, ali mi je njen lik zestoko smetao). Del Toro i Brolin nastavljaju tamo gde su stali, a prijatno iznenadjenje je mala Isabel. Sollima se nasao u ne bas zavidnoj poziciji da odmeni Villeneuva, ali je isporucio tacno ono sto treba..