Lancia Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 L'appartement - dobar twist film, prelepa Monica Bellucci i sjajna gluma Romane Bohringer. Nekako mi nije legao Vincent Cassel u ovoj ulozi. Den of Thieves - zabavan spageti gangsteraj, Gerard Butler odlican.
alec harvey Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 prvi je odlican, napravili ameri verziju , wicker park, onako, mada igra diane kruger drugi je onako, ne mora da se gleda ako ima nesto pametnije, a uvek ima. ja tog butlera nista ne kapiram , te neke komedije, te kao zajeban tip, pa ludak,... jos reklama za sat... popodne na tv krenuo Seabisciut https://www.imdb.com/title/tt0329575/?ref_=nv_sr_1 krenuo, i odgledao, po stoti put...
đorđe geprat Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 On 12.6.2018. at 18:13, djordje geprat said: maločas završih "ripli bogl". sjajna knjiga. četiri dana u londonu uz ispovest beskućnika. njegovo prisećanje na život u rodnom belfastu i pokušaj studiranja na kembridžu. velika preporuka sutra načinjem "čoveka zvanog ove". preporučeno mi je, a vidim i da je film izgubio trku sa trgovačkim putnikom. sinoć sam, posle pročitane knjige, odgledao film odličan je. topao, ljudski, prijatan za gledanje. "trgovački putnik je žešći, zaslužio je oskara. pogledajte ove-a a i putnika ako već niste.
Lancia Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 The Place - zanimljiv salter za reklamacije na zivot.
Haralampije Posted June 30, 2018 Posted June 30, 2018 On 23.6.2018. at 15:47, ultra plasticni said: Tueurs Tvrd belgijski krimic Odlican,hfala!
John Coltrane Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 On 28.6.2018. at 18:47, Majo said: L'appartement - dobar twist film, prelepa Monica Bellucci i sjajna gluma Romane Bohringer. Nekako mi nije legao Vincent Cassel u ovoj ulozi. Obozavam taj film, vrteo se na Studio B. Nasi su ga preveli kao Diskretan heroj, boze kako sam zeleo da sretnem onu rugobu i prerezem joj grkljan. Jel gledao neko Tag (2018)?
Duci Simonovic Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Uvreda zasladunjavili ga, al zabavan je to mu se ne moze zameriti Loving Pablo pa bio mi ok jel eskobara nikad dosta al opet nista novo vidjeno
eumeswil Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 (edited) Doobar. Kockarski Big Short. Elba razbio u sceni sa tužiocima. Vrhunski kostim koji pojačava utisak kakva je ribetina Džesika, što sam tek sad primetio, isuse. Edited July 1, 2018 by miki.bg
alec harvey Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 https://video.vogue.com/watch/jessica-chastain-original-film-by-matthew-frost-december-2013
pt 2.0 Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 On 26.6.2018. at 11:00, Marvin (Paranoid Android) said: Zašto ranije nisam znao da ovo postoji odličan, indeed....
pt 2.0 Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 On 28.6.2018. at 18:47, Majo said: L'appartement - dobar twist film, prelepa Monica Bellucci i sjajna gluma Romane Bohringer. Nekako mi nije legao Vincent Cassel u ovoj ulozi. Mislim da sam taj film gledala na 1. Exitu ležeći na travi... Jako ga volim a i Caselu ne fali ništa (nikad).
mustang Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) jedino da ih gledas u pljuvanju na daljinu odgledah tau scifi triler na netflixu radjen u srbiji sa srpskom ekipom. odlicno uradjeno. micko kao executive svaka cast jedna od pocetnih scena, ju rekoh vidi prolaz kod bezistana... Edited July 4, 2018 by mustang
fonTelefon Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 5 hours ago, mustang said: jedino da ih gledas u pljuvanju na daljinu odgledah tau scifi triler na netflixu radjen u srbiji sa srpskom ekipom. odlicno uradjeno. micko kao executive svaka cast jedna od pocetnih scena, ju rekoh vidi prolaz kod bezistana... Scary!
Recommended Posts