September 21, 2025Sep 21 Lou Reed, mislim da govori za sve nas sa ovim sick of you... I to iza groba, iz 1989. Šta ti je pesnik, na heroinu (doduše dotle se već skino, ali mu se permanentno otvorile sve čakre)
September 21, 2025Sep 21 pratimBooker T Jones - Hammond B3Lou Reed - VocalAhmir "Questlove" Thompson - DrumKirk Douglas - GuitarOwen Biddle - BassDennis Coffey - GuitarStewart Killen - Percussion Edited September 21, 2025Sep 21 by Hermetico
September 21, 2025Sep 21 The elected are such willing partnersLook who's buying all their tickets to the gameDevelopment wants, development gets -- it's officialDevolopment wants this neighborhood gone so the city just wants the same Edited September 21, 2025Sep 21 by Hermetico
September 21, 2025Sep 21 Njen glastreperi ko da nebogori.Ujedno me te mikrodistorzije drže da navijam ceo album i čine nervoznim.
September 21, 2025Sep 21 Al se dobra eklektika pikala ranih dvehiljaditih čovek se ni ne seti... Inače mi najbolji koncert bio kad je Mazurek sviro na Dispeču pred petoro ljudi. Ali Sao Paulo Underground je drugo, neka mračnija magija. Inače noviji brazilski projekti imaju sve isto ko contemporary jazz samo u korenu jaka tema ne da skroz u džez nego drži između, kao nešto ritualno ovoono. Mnogo jaka fora Edited September 21, 2025Sep 21 by Hermetico
September 21, 2025Sep 21 9 hours ago, Hermetico said:Al se dobra eklektika pikala ranih dvehiljaditih čovek se ni ne seti... Inače mi najbolji koncert bio kad je Mazurek sviro na Dispeču pred petoro ljudi. Ali Sao Paulo Underground je drugo, neka mračnija magija. Inače noviji brazilski projekti imaju sve isto ko contemporary jazz samo u korenu jaka tema ne da skroz u džez nego drži između, kao nešto ritualno ovoono. Mnogo jaka forapratim i podizem