September 14, 2025Sep 14 ^стварчуга, kad naletim, navijem dvatriput!volim da zamišljam da zapravo peva kaver neke piesmeiz ono, gimnazijske diskoteke, kao neki svetli lament nad nikadprežaljenimsentišem koji ode nekom drugom.(a taj prelaz [Am7] that girl, makes me want to be a [G] better man.. pa čoeče) Edited September 14, 2025Sep 14 by makaronee akordancija
September 15, 2025Sep 15 30 minutes ago, Ras said:Odličan Tweedy!Sad vidim, za koji dan izlazi trostruki album i turneja, sa sve Spanijom. Ne bi bilo lose overiti.
September 15, 2025Sep 15 Trostruku album, brt! Ne znam da li ću uopšte imati strpljenja da to odslušam.Za ozbiljnoČekaj, zar tebi Španija nije daleko koliko i meni?
September 15, 2025Sep 15 9 minutes ago, Ras said:Trostruku album, brt! Ne znam da li ću uopšte imati strpljenja da to odslušam.Za ozbiljnoČekaj, zar tebi Španija nije daleko koliko i meni?Pa jeste, dva sata i kusur leta. teska sam Afrika bilo bi posteno da se vidimo u Barselonu, npr
September 15, 2025Sep 15 1 minute ago, Lancia said:Pa jeste, dva sata i kusur leta. teska sam Afrika bilo bi posteno da se vidimo u Barselonu, npr Mjok, predlažem Perpignan! Od Barselone ti nije predaleko da dobaciš. Ne znam šta se dogodilo sa tamošnjom garažnom scenom, ali i ako nije više živa i aktuelna, uvek možemo da tupimo o dobrim starim vremenima.
September 15, 2025Sep 15 5 minutes ago, Ras said:Mjok, predlažem Perpignan! Od Barselone ti nije predaleko da dobaciš. Ne znam šta se dogodilo sa tamošnjom garažnom scenom, ali i ako nije više živa i aktuelna, uvek možemo da tupimo o dobrim starim vremenima.