Indy Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Uh šta bi Trentu da se upetlja u to... Al' ajde, možda je muzika dobra.
Sludge Factory Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nisam gledao serijal, ne znam ni dal je izasao. Mene je cudilo da se upetljao u onaj Patriots Day film, mada ni to nisam gledao, a nisam ni soundtrack obrnuo. No ovaj The Vietnam War ST je kao i uvek vr' :D
Indy Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Prepakivanje hladnoratovskih klišea za novu generaciju, šta tu ima za nevoleti... Ali, OK, ne bi bilo prvi put da se muzika izdigne iznad konteksta.
Indy Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nije samo omot dobar :D Porcija električnog majlsa za doručak
Sludge Factory Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Prepakivanje hladnoratovskih klišea za novu generaciju, šta tu ima za nevoleti... Ali, OK, ne bi bilo prvi put da se muzika izdigne iznad konteksta. Video sam da im je (filmadzijama) Dilan dao muziku maltene bezuslovno, kao i jos neki. Ja se ponadao da to znaci da serijal nije bas na tu vodenicu.
Indy Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Nije nužno propaganda, ali jeste (ne da sam gledao, ali kažu oni kojima verujem :D) na temu dobronamerni Ameri zabasali u grozni rat onako sasvim slučajno a iz najboljih namera. (Off topic, ali stalno to rade u naslovima svih svojih medija, evo i sad "America is stumbling into war" u Siriji, itd.) Mislim, smešno. Ali, OK, malo je suviše za "srednju Ameriku" da se s tim izbori, očito.
maheem Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 fala za hint. sinoć su svirali sa Flamingods i Cedric Woo, ima još uvek snimak na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0kDptHxnyU4&feature=push-lsb&attr_tag=lDPQRRcKDK1sxixA-6
beyoncé Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 neloši španci/katalonci, nemam pojma kako se izjašnjavaju
Indy Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Onda da i kompletiram... fantastično za jedno umorno popodne/veče.
Recommended Posts