Zli Gli Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 2 hours ago, renne said: Ljubomoran si što i @Moća ode u tajkune Ih, otkad je taj postao tajkun
napadaj Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Lajkovao bih srcima da nisi izabrao tu odvratnu boju, ovako samo običan lajk U zdravlju ga vozio! 1 1
Peter Fan Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 3 hours ago, Moća said: Corolla 1.6 benz 2015. a prva registracija 2016.g. 52kkm presao. cestitke i srecno! 1
bios Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 @Moća Sipas gorivo i menjas ulje i filter. Realno, prevazidjen koncept... Zezam se, cestitke! Ja se i dalje privikavam na cinjenicu da na svakom redovnom servisu nema barem jedna vanredna stvar da se popravlja. Jbni Opel... 2
Moća Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Lajkovao bih srcima da nisi izabrao tu odvratnu boju, ovako samo običan lajk U zdravlju ga vozio!Ko da je moglo da se bira [emoji38]Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
maheem Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 3 minutes ago, Biohemija said: @Moća Sipas gorivo i menjas ulje i filter. Realno, prevazidjen koncept... Nego šta, već sutra ga tera na ugradnju plina. 3 2
bios Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Sad se setih da sam pre nekog vremena ovde trazio savete oko kupovine crossover/suv-a. Rezultat je bio, pa.... pomalo neocekivan Spoiler Zapravo se ispostavilo da mi jako prija voziti nesto sto lici na auto, nakon godina voznje SUV-ova, MPV-ova, vagona...Super izbalasiran auto sto se tice potrosnje, udobnosti i voznih karakteristika. Steta sto nije u malo boljoj opremi, ali obzirom da je bio u pitanju panic buy, super je ispalo. 2015 god, uzeo ga sa nesto preko 80K milja, sad je na 120K. Do sad sam osim redovne zamene ulja i filtera radio one nesrecne koncice i zamenio uje u automatskom menjacu. 5
maheem Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Jes, nebo i zemlja ugodjaj u voznji na autoputu ako poredis ladje sa suvovima i ostalim kabastocama. 1
bios Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 @Moća Nadam se da nisi lud da stvarno ugradjujes plin u auto sa ovako mizernom potrosnjom? Jel avtomatik?
Zli Gli Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Ma samo neka prebaci plin iz Pezoa, gre'ota da propadne 1 1
Moća Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: čestitam e brt kako ćete se spakovati u gepek od 450l i pitanje svih pitanja, šta bi sa peugeotom? Veliki je gepek bas a Pezo ce na oglase. 2 hours ago, Biohemija said: @Moća Sipas gorivo i menjas ulje i filter. Realno, prevazidjen koncept... Zezam se, cestitke! Ja se i dalje privikavam na cinjenicu da na svakom redovnom servisu nema barem jedna vanredna stvar da se popravlja. Jbni Opel... 1 hour ago, Biohemija said: @Moća Nadam se da nisi lud da stvarno ugradjujes plin u auto sa ovako mizernom potrosnjom? Jel avtomatik? Ma zajebavaju me za plin a menjac je manuelni 6-to stepeni. 2
ToniAdams Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 9 hours ago, Moća said: Say hello to my little friend: čestitke moćo u zdravlju ga vozio! nego deder mi objasni, menjao si pežoa jer ti je trebao veći auto a onda si kupio fazon manji auto? 1
Moća Posted October 23, 2022 Posted October 23, 2022 Ovo je veci auto od Pezoa, vise prostora u kabini i veci gepek. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Recommended Posts