radisa Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Dača ode ženi... Dobar je Dača auto, ali, jbg, ja sam počeo da tučem 40k godišnje, nije to za njega... Mada, eto, 100k je prešao za malo više od 4 godine, za poslednje dve 80k, ne cvrči plastika, nijedan kvar do sad, zaista pouzdan je bio, nadam se da će takav i ostati...
duda Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 (edited) mi pazarili seata ibizu, 1,2 90 konja (čini mi se) oprostićete mi al' nisam sigurna hteli toyotu, al' nekako nije se pogodilo dobar je , pregledan, povozljiv štob' se reklo i dimenzijama još uvek takav da ću ja moći da ga uparkiravam po gradu polo sa istim performansama dve iljade skuplji, nekako smo zaključili da ne vredi toliko više ed. ostala mi tiha patnja mazda cx3 al' nema se sasrećom radiša, toyota je car Edited April 8, 2016 by dùda
Lancia Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Benzin, 1.6, 132 konja... ovde uopste nema corolla u prodaji, samo auris i sledeci avensis. mi pazarili seata ibizu, 1,2 90 konja (čini mi se) oprostićete mi al' nisam sigurna hteli toyotu, al' nekako nije se pogodilo dobar je , pregledan, povozljiv štob' se reklo i dimenzijama još uvek takav da ću ja moći da ga uparkiravam po gradu polo sa istim performansama dve iljade skuplji, nekako smo zaključili da ne vredi toliko više ed. ostala mi tiha patnja mazda cx3 al' nema se sasrećom radiša, toyota je car jel i tebi ostavljen Dača? sasrecom ih rabili :)
duda Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 jel i tebi ostavljen Dača? sasrecom ih rabili :) nije, meni ostala matora toyota yaris ali ne za dugo, ići će jednom svežem vozaču uskoro, da se nauči na kanti doduše, nije lepo od mene što kažem kanta, toyotica 16 godina stara a vozi ko devojčica i hvala :)
radisa Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 ovde uopste nema corolla u prodaji, samo auris i sledeci avensis. jel i tebi ostavljen Dača? sasrecom ih rabili :) Avensis je nešto širi, nešto duži i sa istim motorom i nivoom opreme 5K više... Ne isplati se... Dudo, dobra procena, taj Seat i Polo su isti auto, 2K više je puno... Eh, ja da kažem za šta sam se zapalio bio, nećete verovati... Great Wall, kinez, sa toyotinim motorom, džip, 19K sa ono ful fulova opremom... Ali to je nezamenjiv auto.... :)
Lancia Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Avensis je nešto širi, nešto duži i sa istim motorom i nivoom opreme 5K više... Ne isplati se... Dudo, dobra procena, taj Seat i Polo su isti auto, 2K više je puno... Eh, ja da kažem za šta sam se zapalio bio, nećete verovati... Great Wall, kinez, sa toyotinim motorom, džip, 19K sa ono ful fulova opremom... Ali to je nezamenjiv auto.... :) bezi bre, tako nasi prijatelji u austriji kupili ssangyong s meckinim motorom. sve im se pokvarilo i zrdjalo osim toga.
Shan Jan Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Corola najbolji auto! Da ga uzdravlje vozis od Srbije do Afrike!
nesha taxista Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 (edited) Benzin, 1.6, 132 konja... Neka ti je sa srećom Ja inače i dalje vozim moju Mareu 1.6. Na satu je 366 000, od čega sam pola prešao ja za manje od 4 godine. Edited April 10, 2016 by nesha taxista
Tihajeza Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ja inače i dalje vozim moju Mareu 1.6. Na satu je 366 000, od čega sam pola prešao ja za manje od 4 godine. Registrovala autić pre par dana, 7 punih godina. Na satu 28000 i kusur :)
Recommended Posts