Milosh76 Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 (edited) Samo da se pohvalim, kupio sam Astru H 2010 1.4 benzinac. Lepo ide, lepo vuce, nema nikakvih problema, osim cesanja na bg parkinzima. Sve u svemu zadovoljan sam Edited March 27, 2016 by Milosh76
Lancia Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 kao pravi navijac Barse, morao si kupiti jednog Seata, al ajde nek te sluzi svabo sasrecom.
Joshua Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 ja isto pazarila malega švabicu - polo dizel, trendline, 75 ponija, peper grej. drži džadu ko blesav. u džep možeš da ga parkiraš. pretičemo po autoputu ko veliki i nikakve zvukove ne proizvodimo. okej, ja cvilnem ponekad ako je kamion baš mašala... možda ovih meseci sednem pa pročitam šta sve može da se blututuje na onaj glavni displej. smorio nas prodavac onolko, a mene za to baš boli uvo... i nemam onih andrmolja za pritiskanje na volanu. u inat. :D
Moća Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Milose koliko te kostao auto? I kako si zadovoljan? Ja bi trebalo uskoro da pojurim 1.6 ili 1.8 sa plinom.
Milosh76 Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 5500evra, prenos oko 13000 din, posle 250km sam zadovoljan. Uradio sam mali servis i zamenio prednje j zadnje plocice. Fin autic, mozda malo slabije vuce pri startu na semaforu, ali to je zanemarivo. Videcu kako ce sa klimom da se ponasa. Saveti su uglavnom da se izbegava 1.4, ali ja nisam nasao 1.6 za pare koje sam imao na oglasu, a nisam hteo da kupujem iz uvoza. Za plin ne znam kako se ponasa, prekopaj po netu,imas opelove forume, iscimaj nekog majstora sta ti je bolje dizel ili plin. Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2016 Posted April 8, 2016 Danas stigla nova Toyota Corrola... :)izgleda se isplati biti moderator<_< uzdravlju ga vozio :)
Recommended Posts