jms_uk Posted March 12 Posted March 12 Oko 300km danas - CLA 200 AMG Line, nov, presao tek 980 milja kad sam ga uzeo malo neudobna sedista (i ne mnogo prostora pozadi) dosta je nizak napred, sto smara sa milion lezecih u Londonu Dosta ekonomican (prosek oko 45 mpg, i gradska voznja i autoput). 5 1
Peter Fan Posted March 12 Posted March 12 39 minutes ago, jms_uk said: Oko 300km danas - CLA 200 AMG Line, nov, presao tek 980 milja kad sam ga uzeo Dali su ti felerican auto jer mu je volan na pogresnoj strani 6
radnik Posted March 12 Posted March 12 45 minutes ago, jms_uk said: dosta je nizak napred, sto smara sa milion lezecih u Londonu Ima lezecih u Londonu? Jedan kolega mi rekao u celom Londonu ima 12 lezecih Kad sam se jednom zalio da do posla imam 18 u jednom pravcu, na 4km Lazov
jms_uk Posted March 12 Posted March 12 1 hour ago, radnik said: Ima lezecih u Londonu? Jedan kolega mi rekao u celom Londonu ima 12 lezecih Kad sam se jednom zalio da do posla imam 18 u jednom pravcu, na 4km Lazov Ne znam, mozda je mislio na stvarne policajce a ne na speed bumps. Ja sam danas presao preko bar 30-40 (sto sirinom cele ulice, sto sirinom samo jedne trake ili jednog vozila). 1
Eleniko Posted March 12 Posted March 12 2 hours ago, jms_uk said: Oko 300km danas - CLA 200 AMG Line, nov, presao tek 980 milja kad sam ga uzeo najjača nalepnica drive on the left 2
jms_uk Posted March 12 Posted March 12 Rental je blizu stanice koja ima Eurostar vozove za FR/BE/NL - pa zbog toga. Ja se secam kad sam ziveo u Plymouth-u (gde ima trajekta za Francusku i Spaniju) da su imali gomilu znakova pored i na kolovozu na izlasku iz luke sa istom porukom. A i kad teras kola kroz Eurotunel, isto to (samo obrnuto) te saceka na izlasku/ulasku u FR. 2 1
napadaj Posted March 16 Posted March 16 Paket ili baš AMG? Ja vozio BMW 5 u M paketu pre neki dan, isto sam pomislio lebe mekani kakav auto. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 16 Posted March 16 jbm li ga piše amg, ide ko nevreme automatik 9 brzina
Deco Posted March 16 Posted March 16 99% sam siguran da nema šanse da ijedan od dva benzinska motora koji idu u E klasu AMG redlajnuju na manje od 6.5K obrtaja, pošto je na ovom ispod 5000 jamačno je neki dizel u pitanju. Znači najverovatnije regulare E200 sa AMG paketom opreme. 1
Popular Post Klara Posted March 16 Popular Post Posted March 16 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: mb e200 amg lebe mekani kakvo auto Gle mu muzike, "Polomiću čaše od kristala". 3 13
Peter Fan Posted March 16 Posted March 16 1 hour ago, Deco said: 99% sam siguran da nema šanse da ijedan od dva benzinska motora koji idu u E klasu AMG redlajnuju na manje od 6.5K obrtaja, pošto je na ovom ispod 5000 jamačno je neki dizel u pitanju. Znači najverovatnije regulare E200 sa AMG paketom opreme. Da je AMG onda bi bio E55 ili E65. Plus, obicno AMG ima interijer od ugljicnih vlakana i ekran ima takvu “kariranu” pozadinu. ovo je “obicni” E. Najbolji auto na svijetu. 1
Tpojka Posted March 16 Posted March 16 Nema AMG 200. Ima 35 i 45 u A klasi kao najniže mašine (uz to da su AMG motori brojem ispod 100).
kud u maglu Simoviću Posted March 16 Posted March 16 1 hour ago, Peter Fan said: Da je AMG onda bi bio E55 ili E65. Plus, obicno AMG ima interijer od ugljicnih vlakana i ekran ima takvu “kariranu” pozadinu. ovo je “obicni” E. Najbolji auto na svijetu. dizel je, vrv ima samo paket amg opreme, svugde negde po njemu piše amg sad je više nebitno vratio sam ga vlasniku(rent a car) iako nisam ljubitelj limuzina ovaj mi se vrlo svideo. mislim da bi mi se podjednako svideo i glc(gle mi je preveliko) tako da je to sledeći vlažni san bog na nebu, mečka na drumu 1 2
Valk Posted March 17 Posted March 17 4 hours ago, Klara said: Gle mu muzike, "Polomiću čaše od kristala". Imaš od mene piće kad god za ovo 1 1
Recommended Posts