October 23, 20222 yr 7 minutes ago, Zli Gli said: Pravo advokatsko-menadjersko auto Paravan da kao ne privlaci paznju. Zna mangup sta radi. Jebe ga malo ta crvena boja.
November 1, 20222 yr Na pokon su uveli mogucnost intsaliranja elektricnog punjaca u nasim garazama. Cijena, 500€ + 30€ mjesecno za punjenje (ima vise formula za mjesecnu pretplatu). Sada se moze razmisljati o nabavci elektricnog auta ili hibridnog koji se puni. To ce naravno biti nesto iz Stellantis gupe (ponuda je siroka). Zena hoce sto veca kola (tipa 3008) a ja sto manja ali dovoljna za cetveroclanu porodicu (308). Ovaj hibridni na punjenje, moze da predje oko 45km + 400km. Tih 45km bi mi bili sasvim dovoljni za svakodnevne upotrebe (ako se redovno puni naravno) a ovih 400km samo za dalje puteve (ipak je 400km malo). Sada reostaje da se dogovorimo.
November 1, 20222 yr 40 minutes ago, borris_ said: To ce naravno biti nesto iz Stellantis gupe (ponuda je siroka). Jel ima neka ekonomska računica pa se Stelantis podrazumeva?
November 1, 20222 yr 30 minutes ago, desboj said: Jel ima neka ekonomska računica pa se Stelantis podrazumeva? to je @borris_ lokalpatriota
November 2, 20222 yr Top, da se gospođa i ti nađete na pola, neka DSina da padne kao kuća. A lep je i cx5.
November 23, 20222 yr Opet AVIS na aerodromu Beograd67k km predjenih, ali radi ok. Ima CarPlay i veliki displej. Malo mu je nizak broj obrtaja u leru (for my liking), pa mi se ugasio jednom pri polasku - posle skapirao da mora malo da se pritisne gas vise (atmosferski 1.5 motor). Sent from my iTelephone using Tapatalk
November 23, 20222 yr 1 hour ago, jms_uk said: Malo mu je nizak broj obrtaja u leru Dizel - mama. 2k rpm i već mi puno. 1.2k - 1.5k - milinica.