Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ne poznajem lik i delo gosn Azisa, ali iz ovoga mogu da zaključim da ima izrazito velike mošnice zbog kojih je dobio nadimak "bugarski otac". Ne, on je jedan od dvojice koji mogu da napune stadion.
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nema apsolutno nikakve veze, to i jeste poenta. Popularni su zbog svoje muzike. Takodje, Ceca je bila megapopularna i pre Arkana. Nije, bila je malo dete za gagu I brenu, a da ne pominjemo zmiki, licnu vucelinu miljenicu
Sestre Bronte Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 (edited) brenin koncert u temisvaru je najveci dogadjaj od pocetka vremena, a kazu bio je i onaj bajaga Edited October 17, 2017 by Braća Strugacki
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ziv Sam svedok kada mrtav pijan bugarin 2016 of srece vice - zivela lepa Brena, ziveo miroslav ilic, zivela jugoslavija
Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nije, bila je malo dete za gagu I brenu, a da ne pominjemo zmiki, licnu vucelinu miljenicu 1994 bila je blizu samog vrha. Kakva crna Vesna Zmijanac i Brena, u to vreme samo joj je Dragana bila rival.
Sestre Bronte Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ziv Sam svedok kada mrtav pijan bugarin 2016 of srece vice - zivela lepa Brena, ziveo miroslav ilic, zivela jugoslavija ruse, kafana, nas dva srbina i 3 katalonca, brdo hrane i pica, pocinje ziva muzika, pevecica ne moze da potone odmah sam video koliko je sati, kazem kolegi - jebacu ti sve po spisku ako provali da smo srbi car je izdrzao par minuta, a posle smo imalo celovecernju lepu brenu i cecu jedini sam ja pizdeo, svi ostali na sedmom nebu, jos im lepo sto se ja nerviram, spasao me alkohol na kraju
namenski Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Elitetm se uzajamno prepoznaju, postuju i druze: svidjala se nekom ili ne, Ceca je u neku ruku rodonacelnik целебритаже na novokomponovani srpski nacin, uklapa se savrseno u pevanje jednog ministra inostranih dela - ona je - takva kakva je - deo danasnje srpske elite i sobar i meazza su potpuno u pravu. Dzaba Brena, dzaba Bugari...
Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Hej, nisam napisao nista o elitama. Samo se secam da je pre Arkana bila top zvezda u SRJ. https://www.youtube.com/watch?v=tnLgOa3QPiQ
Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Ziv Sam svedok kada mrtav pijan bugarin 2016 of srece vice - zivela lepa Brena, ziveo miroslav ilic, zivela jugoslavija Umirem
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 To sto so postavio je arkanovo doba, pre toga je cvetak zanovetak I to miki to
Lezilebovich Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 ja nikad cuo ni jednu jedinu cecinu pesmu. znači ti u stvari i ne znaš da li bi ti se Ceca svidela ili ne ? ne razumem kako je moguće da toliko nisi radoznao da bar odslušaš šta je to toliko popularno u zavičaju
Meazza Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 To sto so postavio je arkanovo doba, pre toga je cvetak zanovetak I to miki to Nije tacno.
Papovac Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Kako nije, na prvom spotu je osisana, a na drugom IMA periku, a zna se ko joj je bio frizer u to doba
Recommended Posts