Caligula Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 (edited) kako se uzme voleo bih da vidim ponašanje junaka ili junakinje koju otme tadašnji bog i batina Daj bre sta je sledece, da snimamo po njenom zivotu "Evitu 2"? Naivna Ceca, jebe nas u mozak vec trideset godina, i ona i njeni jebaci. Edited October 17, 2017 by Caligula
Filozof manijak Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 (edited) Arkan je skiknuo '99. Baš me zanima kako se rodjeni saoseća sa Cecom nakon tog perioda. Edited October 17, 2017 by Filozof manijak
Mil@n Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Jbg, period sa njim je totalno devastirao, propila se, družila sa Zemunskim klanom, seksualno opštila sa istim, krala pare iz kluba, evo oporavlja se i dan danas. Mukica :(
Duci Simonovic Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Sigurno da ima nešto istine svemu što joj se stavlja na vrat al meni ona ok a i volim da čujem, realno najbolje pesme ima, neizbežna na nekim slavljima, svadbama
Filozof manijak Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Obična kafanska pevaljka, by moj kum što radi za Berar-a.
Desmond Bojčinski Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 (edited) Uspeh se ne prašta, svi bi to oni isto tako al ne mogu Edited October 17, 2017 by desboj
radisa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Sigurno da ima nešto istine svemu što joj se stavlja na vrat al meni ona ok a i volim da čujem, realno najbolje pesme ima, neizbežna na nekim slavljima, svadbamaKad ja slavim, vrlo je izbežna, ne volem ni da je čujem, ni da je vidim... A ako neko pusti njeno kreštanje u mom prisustviu, to je obično znak da je vreme da sa tom osobom smanjim druženje... Isključiv sam po jako malo pitanja, ali ovo je definitivno stvar oko koje nemam želju ni da razmislim, vredi li probati nastavak druženja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
levi Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Daj bre sta je sledece, da snimamo po njenom zivotu "Evitu 2"? Naivna Ceca, jebe nas u mozak vec trideset godina, i ona i njeni jebaci. A počinje polako i njen mafijaški okot
J-♣ Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 I pre braka sa komandantom dobar deo tih njenih hitova su prepevi bez navođenja origanalnog autora ili bar ime pesme koja je zdipljena obrađena.
Moća Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 А за време комаданта песме су писане и прво њој ношене на преглед па тек ако она одбаци може да се даје даље.
Sara Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Kad ja slavim, vrlo je izbežna, ne volem ni da je čujem, ni da je vidim... A ako neko pusti njeno kreštanje u mom prisustviu, to je obično znak da je vreme da sa tom osobom smanjim druženje... Isključiv sam po jako malo pitanja, ali ovo je definitivno stvar oko koje nemam želju ni da razmislim, vredi li probati nastavak druženja... Sent from my Redmi Pro using Tapatalk Isto.... Stvar koja ukazuje da su razlike nepomirljive, kraj priče
Duci Simonovic Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Folirate se, kao nikad niste zapevali beograd ili kukavicu., a za arkana kazu da je bio gospodin, a to sto je pomalo krao pa svi to rade
Recommended Posts