Eraserhead Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) +1. dečko napravio svoj predlog, nije baš da ima moć da na silu izmeni simbole Plus ja ovo vise vidim kao umetnicki projekat nego kao ozbiljnu inicijativu za promenu simbola. Edited July 22, 2017 by Eraserhead
kurjak92 Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 http://noizz.rs/kontra/roditelji-sin-vam-je-mrtav-zasto-sad-placete/26gr6xh
Weenie Pooh Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 http://noizz.rs/kontra/roditelji-sin-vam-je-mrtav-zasto-sad-placete/26gr6xh Ne usuđujem se da diram u vašu bol ali što plačete sad, što vam je ćerka bila splavaruša a sin pijana budala, zašto njoj niste pokrivali gole sise a njemu oduzeli auto, realno sami ste krivi što vam je dete mrtvo ali ne usuđujem se da diram u vašu bol
Krošek Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ne treba da se pravdaš, samo nemoj da izigravaš nekog nadmenog kabadahiju koji je kao strašan baja pa propisuje ko će šta da piše ili ne. I da, baš me zabole stojko da li ti primaš pritužbe ili ne. zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik
aram Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Još jedna porodična tragedija - izbo ženu nožem, posle prerezao sebi vrat, ostale dve ćerke nevezano (a možda i da)
James Marshall Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Ovo prvo je uradio jer je voli a ovo drugo je hejt krajm Sudstvo u Srbiji je besmisleno, više pravde bi bilo u mob rules situaciji
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva.
Tresko Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik Dripčino, to "to ti je realnost baki" i molba se odbacuje, možeš da upotrebljavaš u komunikaciji sa svojim roditeljima i ostalom familijom. I sad odjebi, kao i svaki drugi džiber i dripac.
Weenie Pooh Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva. Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš. Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam.
Tresko Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva. Mislim ni u jednom. Nož u grudi je uvek pokušaj ubistva. Ali, najjači su mi veštaci u Srbiji šta sve kvalifikuju kao lake telesne povrede.
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 mozda je lik bio planna iz got, il je noz bio onaj plasticni sto dobijes kad porucis has.
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš. Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam. to sam bas danas napisao na fejsi.
aram Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 ma slažem se da je malo preterano, al jebemu sve, šutiranje u usta i davljenje nije pokušaj ubistva?
ToniAdams Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 naravno da jeste, samo mislim da je bespredmetno porediti sa trecim slucajem za koji je makar po mom skromnom kazna potpuno odgovarajuca.
Hamlet Strašni Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Pa šutiranje u usta nije a davljenje moze da bude a ne mora, zavisi od intenziteta i trajanja. Ako su se razveli a nemaju decu to nije nasiljemu porodici po kz
Recommended Posts