Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)

+1. dečko napravio svoj predlog, nije baš da ima moć da na silu izmeni simbole

Plus ja ovo vise vidim kao umetnicki projekat nego kao ozbiljnu inicijativu za promenu simbola.

Edited by Eraserhead
  • Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne treba da se pravdaš, samo nemoj da izigravaš nekog nadmenog kabadahiju koji je kao strašan baja pa propisuje ko će šta da piše ili ne.

I da, baš me zabole stojko da li ti primaš pritužbe ili ne.

zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki

sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik

Posted

Još jedna porodična tragedija™ - izbo ženu nožem, posle prerezao sebi vrat, ostale dve ćerke

nevezano (a možda i da)

mizog.JPG

Posted

Ovo prvo je uradio jer je voli™ a ovo drugo je hejt krajm :fantom:

Sudstvo u Srbiji je besmisleno, više pravde bi bilo u mob rules situaciji

Posted

sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva.

Posted

zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki

sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik

Dripčino, to "to ti je realnost baki" i molba se odbacuje, možeš da upotrebljavaš u komunikaciji sa svojim roditeljima i ostalom familijom. I sad odjebi, kao i svaki drugi džiber i dripac.

Posted

sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva.

Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš.

Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam.

Posted

Mislim ni u jednom. Nož u grudi je uvek pokušaj ubistva. Ali, najjači su mi veštaci u Srbiji šta sve kvalifikuju kao lake telesne povrede. :cry:

Posted

mozda je lik bio planna iz got, il je noz bio onaj plasticni sto dobijes kad porucis has.

Posted

Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš.

Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam.

to sam bas danas napisao na fejsi.

Posted

ma slažem se da je malo preterano, al jebemu sve, šutiranje u usta i davljenje nije pokušaj ubistva?

Posted

naravno da jeste, samo mislim da je bespredmetno porediti sa trecim slucajem za koji je makar po mom skromnom kazna potpuno odgovarajuca.

Posted

Pa šutiranje u usta nije a davljenje moze da bude a ne mora, zavisi od intenziteta i trajanja.

Ako su se razveli a nemaju decu to nije nasiljemu porodici po kz