Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

+1. dečko napravio svoj predlog, nije baš da ima moć da na silu izmeni simbole

Plus ja ovo vise vidim kao umetnicki projekat nego kao ozbiljnu inicijativu za promenu simbola.

Edited by Eraserhead

Ne usuđujem se da diram u vašu bol ali što plačete sad, što vam je ćerka bila splavaruša a sin pijana budala, zašto njoj niste pokrivali gole sise a njemu oduzeli auto, realno sami ste krivi što vam je dete mrtvo ali ne usuđujem se da diram u vašu bol :isuse:

Ne treba da se pravdaš, samo nemoj da izigravaš nekog nadmenog kabadahiju koji je kao strašan baja pa propisuje ko će šta da piše ili ne.

I da, baš me zabole stojko da li ti primaš pritužbe ili ne.

zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki

sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik

Još jedna porodična tragedija™ - izbo ženu nožem, posle prerezao sebi vrat, ostale dve ćerke

nevezano (a možda i da)

mizog.JPG

Ovo prvo je uradio jer je voli™ a ovo drugo je hejt krajm :fantom:

Sudstvo u Srbiji je besmisleno, više pravde bi bilo u mob rules situaciji

sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva.

zabole i mene koji deo tela tebe zaboli, molba se odbacuje i to ti je realnost baki

sad mozes da nastavis zagovaranje istrebljivanja nepozeljnih maloletnih elemenata iz drustva, to ti je put na ontopik

Dripčino, to "to ti je realnost baki" i molba se odbacuje, možeš da upotrebljavaš u komunikaciji sa svojim roditeljima i ostalom familijom. I sad odjebi, kao i svaki drugi džiber i dripac.

sve je naravno tacno i sramotno, samo mi nije jasno u kom to svemiru noz u grudi ne bi bio okarakterisan ko pokusaj ubistva.

Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš.

Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam.

Mislim ni u jednom. Nož u grudi je uvek pokušaj ubistva. Ali, najjači su mi veštaci u Srbiji šta sve kvalifikuju kao lake telesne povrede. :cry:

mozda je lik bio planna iz got, il je noz bio onaj plasticni sto dobijes kad porucis has.

Jasna je sugestija: muškarce u Srbiji ne smeš da bodeš nožem, dok žene smeš.

Ilustracija neprimereno lakih kazni za nasilje u porodici bila bi sasvim efektna u samo prva dva primera. Poređenje sa kaznom za pokušaj ubistva u trećem primeru je apsolutni debilizam.

to sam bas danas napisao na fejsi.

ma slažem se da je malo preterano, al jebemu sve, šutiranje u usta i davljenje nije pokušaj ubistva?

naravno da jeste, samo mislim da je bespredmetno porediti sa trecim slucajem za koji je makar po mom skromnom kazna potpuno odgovarajuca.

Pa šutiranje u usta nije a davljenje moze da bude a ne mora, zavisi od intenziteta i trajanja.

Ako su se razveli a nemaju decu to nije nasiljemu porodici po kz