June 25, 20177 yr Pa šta mu je onda da se isprsi da da malo i Aramovoj tašti? Nije to uopše tako lak posao kako ljudi zamišljaju...
June 29, 20177 yr jel' to onaj laza ristovski koji je pre 40 godina igrao neptuna sa pokojnom gordanom kosanović u "dvorištu" filozoskog fakulteta?
June 29, 20177 yr ne znam da ima drugi, muzichar je umro (ako je greshkom nekad neshto i igrao), znachi ovaj je.
June 29, 20177 yr kakvi ste to ljudi, svi pitate tonija neka abitna pitanja, umesto: - je li, toni, a koga si ti to glumio kod ristovskog, i kad?
June 29, 20177 yr auh, Hall of fame Darvinovih nagrada https://news.vice.com/story/pregnant-teen-faces-prison-after-killing-boyfriend-in-failed-youtube-stunt
June 29, 20177 yr kakvi ste to ljudi, svi pitate tonija neka abitna pitanja, umesto: - je li, toni, a koga si ti to glumio kod ristovskog, i kad? prijavio se za kustinog medveda al su mi rekli da sam predebeo i predlakav
June 29, 20177 yr prijavio se za kustinog medveda al su mi rekli da sam predebeo i predlakav moraš poraditi na self-marketingu. -_-
June 29, 20177 yr prijavio se za kustinog medveda al su mi rekli da sam predebeo i predlakavKakav je to bulimični metroseksualni medved onda trebalo da bude?
June 30, 20177 yr Direktorka Zavoda za biocide Dragana Despot izjavila je danas da ta ustanova ima dovoljno vozila i sredstava za suzbijanje komaraca, ali je i upozorila da im građani ne dozvoljavaju da rade. "Napadaju radnike, lupaju nam automobile, juče nam se to desilo i u Rakovici, pa smo morali da prekinemo akciju zaprašvivanja. Zbog tog incidenta reagovala je i policija", rekla je Despot na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije u Skupštini Grada Beograda.