Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

On 4. 5. 2017. at 22:17, pt 2.0 said:

Zvezdan Jovanović o zatvoru kao o situaciji u kojoj se trenutno nalazi, u vezi sa ovim slučajem. ili šta sve ne možeš kad si policajac u Bačkoj Palanci.

U litar krvi mogu da se kladim da je Slindzin sef znao i kad se tovario sljunak u slepere i kad se pratio Djindjic zbog radi ciljanja u istog. Kao sto vec rekoh nekom, ima Zveki polugu kojom moze da pritisne, inace ne bi ni pokusavao.

E sad to sto takvi, pritisnuti, ovde mogu da dobiju +50%..to je druga pesma.

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

ja mislim da oni samo chekaju pogodan trenutak, koji je progodno uparen sa nekim uskladjivanjem sa eu, nekako, pa ce da mora, da ih oslobode sve koliko ih ima. sam gospod zna koga sve drze u shaci.

Edited by gospa buba

Pa to su ovi probni baloni Vulina i drugara oko "odgovornosti za paljenje skupštine"...

....shit has hit the fan...

evo ja igram

и?

pa nema "i"  :ph34r:

:Jova:

dobro je, ja pomislio opet neki pokolj kitova  :ph34r:

Поводом „Петиције за ревизију изучавања теорије еволуције“ огласио се и део професора Богословског факултета

Reveal hidden contents

On 10. 5. 2017. at 12:48, Frank Pembleton said:

Поводом „Петиције за ревизију изучавања теорије еволуције“ огласио се и део професора Богословског факултета

Reveal hidden contents

Objasnili

Edited by levi

ovo popovi? :o

opabato -_-

Bravo

I prethodni put kad je bila slicna inicijativa, deo SPC-a (pre svega sa Bogoslovskog fakulteta) je stao u odbranu dravnizma.

Reveal hidden contents

pwn

Reveal hidden contents

e ovo videh danas u nekim vestima na fonu i ostah u neverici

rispekt za "popove" :D