Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 (edited) 38 minutes ago, Lezilebovich said: Ako je trebalo da bude smesno - nije Treba, danas mu je jedna stala na žulj. Jer je rekla nešto što mu se nije dopalo, a on poredio s drugim slučajem. Bukvalno školski primer ponašanja roditelja (no pun intended). Vidiš, meni kad je mala dobila šljagu, ja odem pa pitam kako je do toga došlo. Ne jurim nikoga niti psujem, nek pp služba radi svoj posao. Kažu nije ni moja bez udela. Ok, poslednje što ću da radim je da kažem jaooooo moje dete je najispravnije i trčim da nekog drkam. A meni upravo to što priča mire najčešće rade. Baš kao i on, za jedan upis ili opomenu dotrčavaju i prave haos. Zbog toga žalim što sam ikad prešla u prosvetu. Trebalo je da ostanem u socijalnoj zaštiti i bavim se nasiljem, manje bi me isto tamo kačilo Edited May 14 by Svemir Zeka 1 1
mire Posted May 14 Posted May 14 (edited) bedno prenosiš ono što sam rekao nijednog momenta nisam branio svoje dete, naprotiv nego pizdim na dvostruke aršine, onaj ko je zajeban dupe mu se liže, a mirni i fini se drkaju sad videh, nisam "dotrčao", nego sam pozvan inače bih đoku išao da se zajebavam sa ljigavcima Edited May 14 by mire
Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 Slobodno linkuj, videće Lezilebović i vocap. Rekao si znaš šta sam joj sve rekao, koza.
mire Posted May 14 Posted May 14 Just now, Svemir Zeka said: Slobodno linkuj, videće Lezilebović i vocap. Rekao si znaš šta sam joj sve rekao, koza. pa jeste čim ćutke prihvata da je gađaju flašom u glavu
Milošica Posted May 14 Posted May 14 2 minutes ago, mire said: pa jeste čim ćutke prihvata da je gađaju flašom u glavu I zato svim profesorima treba smanjiti plate? 4
mire Posted May 14 Posted May 14 (edited) to je bilo iz revolta kada treba da se bune, sto sindikata a kada treba zataškati nešto, tu su složni bez navedenih i kakvim, bre, profesorima to je tek na faksu Edited May 14 by mire
mire Posted May 14 Posted May 14 15 minutes ago, Svemir Zeka said: Slobodno linkuj, videće Lezilebović i vocap. Rekao si znaš šta sam joj sve rekao, koza. da, ponoviću da je koza, ne jednom pismeni klinci napravili peticiju da im ne predaje u osmom, 'ladno su ispizdeli zbog neznanja i nesposobnosti, a njima, ipak, malo bitno i znanje za prijem u srednju školu ako nekog interesuje, može i ime škole, nikakav problem
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 1 hour ago, mire said: da, ponoviću da je koza, ne jednom pismeni klinci napravili peticiju da im ne predaje u osmom, 'ladno su ispizdeli zbog neznanja i nesposobnosti, a njima, ipak, malo bitno i znanje za prijem u srednju školu ako nekog interesuje, može i ime škole, nikakav problem Svakako bi trebalo to uzeti u razmatranje, ipak je u pitanju strucna grupa osmaka . Pa da je ta najgora . Daj mire stvarno 3
mire Posted May 14 Posted May 14 dobila je nogu ne predaje osmacima inače, malo se razumem u matematiku, tako da mogu da prosudim "slanje" znanja deci, koliko- toliko
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 4 minutes ago, mire said: dobila je nogu ne predaje osmacima inače, malo se razumem u matematiku, tako da mogu da prosudim "slanje" znanja deci, koliko- toliko Dodvorio se direktor roditeljima. To ti je to. To ne bi smelo da se desava 1
mire Posted May 14 Posted May 14 (edited) srećom pa je ne poznaješ klinka od tridesetak, najbitnije joj je da se u ličnom obraćanju ne čuje slovo "j", jerbo je njeno original ime bez, je li, j a što klinci ne kapiraju fore sa kvadratnom jednačinom, nikom ništa Edited May 14 by mire
Mr.Mxyzptlk Posted May 14 Posted May 14 On 11. 5. 2024. at 9:32, Shan Jan said: @Engineer kako vreme prolazi, sve vise sam uveren da je danasnji digitalni svet cisto zlo bez koga bi nam zivot bio mnogo bolji. I deci i nama matorima. I da treba da ga izbegavamo do maksimuma. Ovo se ne odnosi na PPP, to je 90s koncept kad smo na internetu bili samo mi gikovski zaludjenici oduvek me nerviraju mobilni i jako kasno sam uzeo prvi, uvalio mi matori. bukvalno gledam da odradim joa godinu dana nekog posla preko ovog sranja i bataljuje. provalio sam da mi sjebava i vid polako. 1
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 44 minutes ago, mire said: srećom pa je ne poznaješ klinka od tridesetak, najbitnije joj je da se u ličnom obraćanju ne čuje slovo "j", jerbo je njeno original ime bez, je li, j a što klinci ne kapiraju fore sa kvadratnom jednačinom, nikom ništa Ma kakva god da je. Ne mogu roditelji i ucenici da smenjuju nastavnike. To nije normalno. 7
Shan Jan Posted May 14 Posted May 14 3 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said: oduvek me nerviraju mobilni i jako kasno sam uzeo prvi, uvalio mi matori. bukvalno gledam da odradim joa godinu dana nekog posla preko ovog sranja i bataljuje. provalio sam da mi sjebava i vid polako. Za vid su mozda godine. Evo ja kako presao 40. krenula kicma da boli, dioptrija dosla, glaukom, otiso imunitet u q Ja otkad sam se vratio sa puta sanjam da odem za stalno u tako neku mirnu vukojebinu. Previse je nadrazaja u ovoj civilizaciji za mene, koliko god se trudio da se izolujem. 1
Recommended Posts