Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
59 minutes ago, mire said:

srećom pa je ne poznaješ

klinka od tridesetak, najbitnije joj je da se u ličnom obraćanju ne čuje slovo "j", jerbo je njeno original ime bez, je li, j

a što klinci ne kapiraju fore sa kvadratnom jednačinom, nikom ništa

ako ne mogu da joj zapamte ime, nije ni cudo sto ne mogu da dobace do kvadratne jednacine.

deca su ispizdela zbog neznanja i nesposobnosti my ass. dajte im da glasaju o neophodnosti skolovanja - kladim se da bi 90% odogovorilo da je sve to gubljenje vremena.

inace ubitacna je kombinacija istine koju 14-ogodisnjaci serviraju roditeljima, i roditelja koji se slucajno razumeju u sve.

Edited by Djuro
  • +1 6
  • Replies 41.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
11 minutes ago, Shan Jan said:

Za vid su mozda godine. Evo ja kako presao 40. krenula kicma da boli, dioptrija dosla, glaukom, otiso imunitet u q :D 

Ja otkad sam se vratio sa puta sanjam da odem za stalno u tako neku mirnu vukojebinu. Previse je nadrazaja u ovoj civilizaciji za mene, koliko god se trudio da se izolujem.

šta ja da kažem? yebe me sve živo a počele su i vijuge.

• +1 1
Posted

burazeru, moj najstariji ima 27

tako da me zajebi sa "serviranjem", a možda i neiskustvo potegneš

Posted
On 11. 5. 2024. at 0:29, LaLinea said:

Upravo zbog ovoga i mislim da je jedan protest u pitanju. Ovakve stvari se moraju menjati na nivou sistema. Ne može se od profesora očekivati da, bez podrške sistema, mogu sami da rešavaju sve učeatalije slučajeve nasilja, kako vršnjačkog, tako i prema njima.

ovoga nema. nema jer od gaše kneževića imamo minstre/ministarku koji su samo partijski kadar zadužen za nirvanu i netalasanje.

ako ne računamo roditelje kao odgovorne za ponašanje sopstvenog potomstva, riba smrdi od glave.

• +1 6
Posted
37 minutes ago, mire said:

da je to jedini problem, pa da se zamislim

Gadjaju je flasom u glavu, a onda pisu peticiju protiv nje i to je za odobravanje, na stranu kvadratne jednacine 

Posted

sve ste pomešale, ne vredi :isuse:

• +1 1
  • -1 1
Posted
6 minutes ago, mire said:

sve ste pomešale, ne vredi :isuse:

Neko koga gadjaju flasom u glavu je zrtva nasilja? Nista nisam pomesala, ti si napisao da joj zameras sto cutke to trpi 

Posted
48 minutes ago, Sandradjer said:

Ma kakva god da je. 

Ne mogu roditelji i ucenici da smenjuju nastavnike. To nije normalno.

Koji je normalan put da se smjeni nastavnik koji je nezainteresovan za svoj posao, nekompetentan, prolupao….i koliko se na godisnjem nivou u Srbiji uruci otkaza nastavnicima iz tih razloga?

• Vojvodo,serdare 1
Posted

hronologija

dakle, radila je loše sa osmacima, bili su kesa na prijemnom, tražili su bilo kog nastavnika osim nje

što se uvažilo pre tri godine, otad joj je sedmi plafon

flašu je dobila pre dve- tri nedelje i nikom ništa

jedino zapisano "nešto" je nespretno, verovatno, dobacivanje usrane gumičice zato što je moglo doći do teške povrede

eto

• Hvala 1
Posted
4 minutes ago, Paul Gompitz said:

Koji je normalan put da se smjeni nastavnik koji je nezainteresovan za svoj posao, nekompetentan, prolupao….i koliko se na godisnjem nivou u Srbiji uruci otkaza nastavnicima iz tih razloga?

ne čačkaj esnafsku solidarnost

možda naglo postaneš bezobrazan, histeričan ili patetičan

Posted
Just now, Paul Gompitz said:

To je pitanje za direktore ustanova koje postavlja ministarstvo (oni pokrecu, vode i okoncavaju disciplinske postupke)

• Hvala 1
Posted (edited)
2 minutes ago, mire said:

ne čačkaj esnafsku solidarnost

možda naglo postaneš bezobrazan, histeričan ili patetičan

Obracaj mi se direktno. Ovo ti je bas bzv jer je ocito da mene pita 

Edited by Sandradjer
Posted (edited)

turu uvreda sam prošao bez da sam rekao ružnu reč

pa sam, recimo, obazriv

a i nije vezano za tvoje pisanje

Edited by mire
Posted
3 minutes ago, Sandradjer said:

To je pitanje za direktore ustanova koje postavlja ministarstvo (oni pokrecu, vode i okoncavaju disciplinske postupke)

Koliko ti znas nastavnika da su dobili otkaz zato sto nisu dobro radili svoj posao?

• +1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Paul Gompitz said:

Koliko ti znas nastavnika da su dobili otkaz zato sto nisu dobro radili svoj posao?

Znam dva. Oba je sud nakon nekoliko godina vratio na posao. Moj uzorak nije bas reprezentativan. Ne znam nastavnika koji lose radi svoj posao, takva je skola.

Spoiler

Kostali su skolu djavo i po. I interno se smatra da su bile politicke namestaljke 

Edited by Sandradjer