ragasto Posted May 11 Posted May 11 (edited) 10 minutes ago, Shan Jan said: Samo da kazem da generalna populacija u prosvetu racuna i sve ove direktore, domare, cuvare, cistacice, administraciju etc... Cisto da znate da kad neko pljuje prosvetu da to ne znaci nuzno da pljuje konkretno nastavni kadar Neka onda generalna populacija uključi to malo (ili malo više) mozga i krene od ministarstva pa naniže. Krivi su nastavnici, viđ kurca. edit: Kadija održao još jedan čas, mračan koliko treba: Prava cenzura se odnosi na ideološku cenzuru, a mi nemamo ideologiju. Bezideologiranost je manir novog globalizma u koji smo upali, postajući periferijska mrlja koja se gubi iz vida na geografskoj karti kulture Evrope. Mi danas nikog i ne zanimamo naročito. To se vidi po načinu kako smo tretirani. Mi smo jednostavno sami sebe pojeli i sada treba tu poparu koju smo napravili od sopstvene zemlje i sopstvenog naroda da ispovratimo. Edited May 11 by ragasto 4 1
Svemir Zeka Posted May 11 Posted May 11 19 minutes ago, Shan Jan said: Samo da kazem da generalna populacija u prosvetu racuna i sve ove direktore, domare, cuvare, cistacice, administraciju etc... Cisto da znate da kad neko pljuje prosvetu da to ne znaci nuzno da pljuje konkretno nastavni kadar Ali, ne pravimo se blesavi: uže gledano, prosveta su nastavnici i pp služba. 2 1
Shan Jan Posted May 11 Posted May 11 @Engineer kako vreme prolazi, sve vise sam uveren da je danasnji digitalni svet cisto zlo bez koga bi nam zivot bio mnogo bolji. I deci i nama matorima. I da treba da ga izbegavamo do maksimuma. Ovo se ne odnosi na PPP, to je 90s koncept kad smo na internetu bili samo mi gikovski zaludjenici 6
Shaq Posted May 12 Posted May 12 majka poginulog decaka u americi, koji je surfovao™ u metrou tuzila metu, tik tok i mta.. by the way to je novi trend, da se snimaju na krovovima vozova koji su u pokretu dok trce, klizu se itsl.. vec je nekoliko njih poginulo.. 2
Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 U četvrtak nema nastave ni boravka u školi kod moje dece. Protest ispred Skupštine.
Lezilebovich Posted May 14 Posted May 14 2 minutes ago, Svemir Zeka said: U četvrtak nema nastave ni boravka u školi kod moje dece. Protest ispred Skupštine. Ko protestuje i protiv cega ?
Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 Just now, Lezilebovich said: Ko protestuje i protiv cega ? Pa prosveta, ili neki njen deo. Ja još ništa ne znam za svoje poslove. U znak solidarnosti zbog kolege koji je pretrpeo nasilje od strane učenika. 5 2
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 (edited) 7 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa prosveta, ili neki njen deo. Ja još ništa ne znam za svoje poslove. U znak solidarnosti zbog kolege koji je pretrpeo nasilje od strane učenika. Forum bgd gimnazija cuti . Njih se ne tice izgleda ovo Edited May 14 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted May 14 Posted May 14 1 minute ago, Sandradjer said: Forum bgd gimnazija cuti Zar oni ne organizuju ovo?
Sandradjer Posted May 14 Posted May 14 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Nemam pojma ni ko je ko. Samo je bitno da nisu slozni svi sindikati. Zato ih i ima toliko 1 1
mire Posted May 14 Posted May 14 nisam ni hteo da bude smešno, jednostavno mi ne prija njihov stav, generalno
Recommended Posts