Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

To što čitate u medijima je vrh ledenog brega. Koliko je zaista govana, znamo mi koji sedimo tamo i "zataškavamo a ne protestujemo"

• +1 1
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
13 hours ago, Paul Gompitz said:

Postupili su tako zato sto ih zabolje tuki za djake. 
U slucajevima vrsnjackog nasilja u skoli roditelji zrtve dobiju savjet da razgovaraju sa roditeljima nasilnika. Jer ne bave se danas nastavnici u osnovnoj skoli vaspitavanjem djece.

Koliko juce onu frau direktorku sto nije zaboleo tuki si prozivao.

Lako je biti heroj naknadne pameti.

Upravo ovaj stav odrzava ovaj nakardni sistem. Izadjite svi na protest!

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Sandradjer said:

Koliko juce onu frau direktorku sto nije zaboleo tuki si prozivao.

Lako je biti heroj naknadne pameti.

Upravo ovaj stav odrzava ovaj nakardni sistem. Izadjite svi na protest!

Najlakše je srati po prosveti

Posted

Idem za vikend kod babe da mi priča kako je kao nastavnica tukla idiote. Sramotno je sve ovo u školama, počev od maloumnih roditelja po Vajber grupama, pa nadalje. Ne znam kako može da se vrati vreme u kojem je profesor bogotac, a dete čiji roditelji dolaze u školu u bilo koje vreme osim roditeljskog izloženo podsmehu svih normalnih klinaca, ali to pod hitno treba da se desi.

• +1 4
Posted
Just now, Svemir Zeka said:

Najlakše je srati po prosveti

Pa kad smo zlotvori najveci, svi mi, nas preko 100000

• +1 3
Posted

Ne verujem da je covek mislio da su svi prosvetari govna, vec samo da ima i tu kukolja :) 

Kad je protest?

Posted
5 hours ago, LaLinea said:

Ne bih rekla da profesore i nastavnike zabole tuki za djake, to je vrlo gruba i vrlo verovatno pogrešna generalizacija.

Da li stvarno misliš da profesori samoinicijativno tako savetuju, zaobilazeći sistem koji tobože ima rešenje u ovakvim situacijama (npr momentalno pokretanje istražnog postupka)?

Da li stvarno misliš da je nastavnik dužan i da može da prevaspitava decu koju niko u kući nije vaspitao da nije u redu da se nosi oružje u školu ili da se maltretira drugo dete (grupa dečaka je zlostavljala devojčicu)? Ako roditelj nije uspeo da vaspita jedno takvo dete, kako misliš da će jedan nastavnik da vaspita celu grupu takve dece?

Dijete je maltretirano u skoli, roditelji se zale skoli, skola ne cini nista. Da, skolu zabolje za djecu.

U danasnje vrijeme se po firmama za odrasle konje organizuju druzenja, tim bildinzi, igraonice, …ali djecom od 6,7 - 15 godina nemoj slucajno neko da se bavi, jer za to nisu placeni, a i prevelika su to djeca da bi ih neko vaspitavao.  
Dok su se skole zvale vaspitno obrazovne institucije, i osnovne i srednje, i dok se nastavni kadar nije ponasao kao da su univerzitetski predavaci po pozivu, nekako je bilo manje nasilja u njima. Evo ne znam zasto.

Posted
2 minutes ago, Sandradjer said:

Pa kad smo zlotvori najveci, svi mi, nas preko 100000

Ne, mi smo kasta koja samo nešto kuka a ništa ne radi, gledamo u sranja a ne reagujemo. Samo na svoje dupe mislimo :sad:

• +1 1
Posted
1 minute ago, Shan Jan said:

Ne verujem da je covek mislio da su svi prosvetari govna, vec samo da ima i tu kukolja :) 

Kad je protest?

Ne, ne, kenjaju svi debelo

Ne znam, danas radim. Neverovatno ali istinito

Posted (edited)
10 minutes ago, Shan Jan said:

Kad je protest?

Obavezno naglasiti da ima kukolja i to ne zanemarljivo. To je jedna sprecificnost prosvete. 

Protest je 16.maja. 

Edited by Sandradjer
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted

Sigurno da da, samo evo svoje koleginice baš iz branše znam da nijedna nije kukolj niti blizu. Čak i neki koje znam kao nekolegijalne, vode računa o deci jako dobro. 

Ta tolika potreba da se potcrta kukolj među prosvetarima (pri tome misleći ne nerukovodeći kadar) liči na isticanje žena porodičnih nasilnica i ubica, ima ih...

• +1 3
Posted

Na svom radnom mestu ne poznajem profesora i strucnog saradnika sa tezom povredom radne obaveze (to se ne moze sakriti). 

2) nesprovođenje mera bezbednosti dece, učenika i zaposlenih;

• +1 2
Posted

Upravo to ti kažem. Ni na jednom ni na drugom mestu, kakvi god neki bili ovako s kolegama, niko ne otaljava svoj posao što se dece tiče. 

• +1 1
Posted

Samo da kazem da generalna populacija u prosvetu racuna i sve ove direktore, domare, cuvare, cistacice, administraciju etc... Cisto da znate da kad neko pljuje prosvetu da to ne znaci nuzno da pljuje konkretno nastavni kadar :)