pt 2.0 Posted February 23 Posted February 23 (edited) 2 minutes ago, 3opge said: sta je ovo? imaš objašnjenje u tw ispod. "Ovo su Zboraška omladina i Srbska akcija" "Godišnjica pogibije demonstranta kod Američke ambasade" "Ima devojaka , ekstremna desnica samo umazani sa malo ruskog blata" edit. Mesto dešavanja je očigledno, za one koji možda ne znaju - crkva sv. Marka, centar Beograda. Edited February 23 by pt 2.0 1
3opge Posted February 23 Posted February 23 Just now, pt 2.0 said: imaš objašnjenje u tw ispod. "Ovo su Zboraška omladina i Srbska akcija" "Godišnjica pogibije demonstranta kod Američke ambasade" "Ima devojaka , ekstremna desnica samo umazani sa malo ruskog blata" kako se slatko postrojavaju klerofasisti, vezbalo se 5
Popular Post Партибрејкер Posted February 23 Popular Post Posted February 23 1 minute ago, pt 2.0 said: imaš objašnjenje u tw ispod. "Ovo su Zboraška omladina i Srbska akcija" "Godišnjica pogibije demonstranta kod Američke ambasade" "Ima devojaka , ekstremna desnica samo umazani sa malo ruskog blata" edit. Mesto dešavanja je očigledno, za one koji možda ne znaju - crkva sv. Marka, centar Beograda. Jebote, meni ovako na prvo pogled delovalo kao je sa snimanja nekog filma, toliko fake izgleda Pola ovih je kakilo u gaće kad je taj lik poginuo u ambasadi, a sad su osvešćeni, zadojeni programom i ideologijom. 10
Tihajeza Posted February 23 Posted February 23 Jel može neko podsećanje ko je poginuo u kojoj ambasadi i kada? 1 minute ago, Партибрејкер said: Jebote, meni ovako na prvo pogled delovalo kao je sa snimanja nekog filma, toliko fake izgleda Pola ovih je kakilo u gaće kad je taj lik poginuo u ambasadi, a sad su osvešćeni, zadojeni programom i ideologijom.
Партибрејкер Posted February 23 Posted February 23 (edited) 5 minutes ago, Tihajeza said: Jel može neko podsećanje ko je poginuo u kojoj ambasadi i kada? Neki mladi radikal u februaru 2008. na protestu kad je Kosovo* proglasilo nezavisnost poginuo u ambasadi SAD u Kneza Miloša. Ambasada je bila zapaljena, sadašnji predsednik je tad bio na strani spaljivača. Edited February 23 by Партибрејкер
pt 2.0 Posted February 23 Posted February 23 (edited) 5 minutes ago, Tihajeza said: Jel može neko podsećanje ko je poginuo u kojoj ambasadi i kada? Zoran Vujović (20g), raseljeno lice sa KiM, 2008. godine ono kad je Tadić otišao u Rumuniju a u Beogradu bio “Kosovo je Srbija” (a.k.a. Kosovo za patike) miting… Ambasada je SAD, tada još uvek bila u Kneza Miloša. Edited February 23 by pt 2.0
Tihajeza Posted February 23 Posted February 23 Sećam se izloga na Terazijama posle tih protesta i one dve klinke koje trče sa patikama, a posle se izvinjavale, mnogo vole Kosovo, neče se ponoviti. Nažalost ne sećam se da je iko poginuo. Hvala na podsećanju. 1
Lancia Posted February 23 Posted February 23 Braca Milos i Uros Panic imaju zajedno preko 130 prijava, od kojih je vise od 20 zastarelo stigne li vama bar da zastari neki saobracajni prekrsaj ili imate prioritet kod sudije za prekrsaje?¿ 1
Shan Jan Posted February 23 Posted February 23 Meni ovi nasi klerodesnicari uvek deluju smesno. Neka golobrada deca koja bi da budu i opasni i pobozni u isto vreme, ni sami ne znaju sta hoce sa sobom. 2
radisa Posted February 23 Posted February 23 18 minutes ago, Lancia said: Braca Milos i Uros Panic imaju zajedno preko 130 prijava, od kojih je vise od 20 zastarelo stigne li vama bar da zastari neki saobracajni prekrsaj ili imate prioritet kod sudije za prekrsaje?¿ Ja imao 3 do sada, jedan zastario... Imam bolji procenat od braće... 2 5
radisa Posted February 23 Posted February 23 16 minutes ago, Shan Jan said: Meni ovi nasi klerodesnicari uvek deluju smesno. Neka golobrada deca koja bi da budu i opasni i pobozni u isto vreme, ni sami ne znaju sta hoce sa sobom. Čitaj Remarka, ako ne uvidjaš zašto je to opasno... 3
Lancia Posted February 23 Posted February 23 6 minutes ago, radisa said: Ja imao 3 do sada, jedan zastario... Imam bolji procenat od braće... Dobro ti si bio mod na PPP-u, ne vazi se 6
Svemir Zeka Posted February 23 Posted February 23 7 hours ago, pt 2.0 said: Na 2. minutu i 18.sekundi sam skontala šta je ovo Naslednici, novi uskoci u ambasade.
Recommended Posts