omiljeni Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Prošle godine su nahvatali lika sa falš diplomom, on se branio "nisam znao da je lažna diploma, dobio sam je na poklon od tate za rodjendan" 2 2
peralozac Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ovo me podsetilo kada je kod drugarice u ŽTP-u bila istraga oko nekog incidenta gde su se vozovi zamalo sudarili, tip iz dispečerskog centra je ladno napisao u izjavi "nisam kriv, bio je moj red da spavam" 3 2
omiljeni Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 portir u brodogradilištu se budi ujutro i vidi neke likove u vatrogasnim uniformama kako motaju creva. odmah prileće i viče šta je bre ovo ko je vas pustio unutra. a ljudi celu noć gasili požar, izgorilo pola brodogradilišta. true story. 9
dragance Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 4 hours ago, Mel said: Dok je suprug radio na univerzitetu u BG, e-mail je imao u drugoj drzavnoj instituciji jer je taj univerzitetski email bio bleklistovan skoro svuda gde je slao mejlove. Tako da kad pishe saradnicima u inostranstvu zavrshi redovno u spam boxu. A nije mu se slalo sa gmail, gmx. Donedavno su (možda i dalje) naše ambasade i konzulati imali yahoo adrese, i to u Americi (i još nekim bitnim državama), ako me sećanje ne vara. 1 1 1
bags Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Ja radim na sistemu za komunikaciju sa vladama i naucnim institutima i svugde se to moze desiti osim u dve zemlje: USA i Francuska. Kod njih jednostavno nema greske. 1
Mel Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 29 minutes ago, bags said: Ja radim na sistemu za komunikaciju sa vladama i naucnim institutima i svugde se to moze desiti osim u dve zemlje: USA i Francuska. Kod njih jednostavno nema greske. Zar i u Nemachkoj i Svajcarskoj?
Zaboravan Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 B92: Desetak učenika povređeno u Nišu http://www.b92.net/lokal/nis/hronika-desetak-ucenika-povredeno-u-nisu-2403349 Jbt, pre par dana na neurologiji pričam sa lekarom... Treba im posebno odeljenje za klince, deformiteti kičme, vrata. To ne zna potrčati, popeti se na drvo. Roditelji donose opravdanja za časove fizičkog da se deca ne znoje. 1
Mil@n Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 54 minutes ago, bags said: Ja radim na sistemu za komunikaciju sa vladama i naucnim institutima i svugde se to moze desiti osim u dve zemlje: USA i Francuska. I kako sad da verujemo da ne čitaš PP-ove na jednom običnom forumu... Spoiler Šalim se, naravno 1
Popular Post omiljeni Posted September 22, 2023 Popular Post Posted September 22, 2023 Daće renneu da bude root admin u ujedinjenim nacijama i cern-u 1 10
bags Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 1 hour ago, Mel said: Zar i u Nemachkoj i Svajcarskoj? Redje nego u nekim drugim zemljama ali dolazili su vazni dokumenti sa gmx adresa. Pa ovde u Austriji je Kurz sa svojin kabinetom za svu komunikaciju koristio samo privatne telefone. I nikom nista...
slepa živana Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 6 hours ago, dragance said: Donedavno su (možda i dalje) naše ambasade i konzulati imali yahoo adrese, i to u Americi (i još nekim bitnim državama), ako me sećanje ne vara. da bre, sad pre neki dan, ne sećam se dal je maroko ili gde je skoro bila neka apokalipsa na teveu objavili, ako ima naših da se jave na [email protected] 1
Time Crisis Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 Quote U Srbiji od početka godine 5.000 penzionera manje Autor FoNet Broj penzionera u Srbiji od početka godine, zaključno sa julom, smanjen je za 5.099, odnosno 0,24 odsto, podaci su Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO). 2
gospa buba Posted September 22, 2023 Posted September 22, 2023 11 hours ago, pt 2.0 said: Otvaraju - to su ti što ih ja zovem “univerzitetski” - ali je broj ljudi koji to redovno koristi od ukupno 200-300 ljudi sa kojima sam imala posla manji od 5. Moj uzorak nije reprezentativan jer obuhvata samo 2-3 oblasti medicine, pa se možemo nadati da je pravo stanje bolje nije 2
vememah Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 (edited) Izvor: https://www.lidl.rs/ (stoji na dnu naslovnice, treba kliknuti na natpis Obaveštenje potrošačima) Edited September 23, 2023 by vememah
Eleniko Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 hahaa ko bi reko aflatoksin u srbrskom brašnu pa pomerite taj zarez majka mu stara, dokle ćete da zaboravljate 1
Recommended Posts