Ravanelli Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 malo je zajebano da toliko razglabate o ovakvom ubistvu i opterećujete se sa time. nije vam dobro za glavudže.
betty Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Ovo što Syme i Kojot kažu meni najviše ima smisla; pijana stoka je udarila kolima, a onda iz straha dokrajčila i zakopala. a usput joj je slucajno skinuo odecu? missim ono.
Aion Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 odeljenje za it i vt kriminal ni ne mora da bude ukljuceno za podatke o telefonima, to se trazi od operatera, a on pripremi i dostavi sve crno na belo. te podatke moze da trazi i odeljenje koje se bavi obicnim kradjama, kad ti npr ukradu telefon pa prijavis. Mislim da nisi u pravu. Kada se radi o kradji telefona dovoljni su podaci o tome s kim je i u koje vreme razgovarano sa datog telefona (listing poziva). Ovde je potrebno uraditi analizu (recimo poredjenje signala sa razlicitih baznih stanica, i sl), a takve stvari ipak nisu u domenu onoga cime se bave provajderi.
eye of the beholder Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Daj, koji manijakalni ubica lovi određenu žrtvu kolima u mraku, i još nagađa da će izaći iz kuće da vrati duks nekome? Ovo što Syme i Kojot kažu meni najviše ima smisla; pijana stoka je udarila kolima, a onda iz straha dokrajčila i zakopala. Naravno, to ništa ne menja kvalifikaciju zločina. možda sad lupam ali ovo boldovano bi bilo u "afektu": "..jebote ubio sam nekoga daj da sakrijem leš" (scenario ala "porodica Topalović) a ovaj "gore" naveden primer je čisto planski urađem u smislu da mu je "nešto kvrcnulo u glavi" i rekao sebi "ova-klinka-mi-smeta-eleminiši-malu"
salerokada Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 a usput joj je slucajno skinuo odecu? missim ono. - Đurić je Tijanu udario autom na mestu gde su nađeni njena patika i veštački nokat. Strpao ju je u automobil i odvezao do atara koji je policija pretraživala odmah na početku potrage. Tu je najverovatnije i zadavio devojčicu. Svukao ju je i njeno nago telo stavio u gepek svog „golfa 3“ te odvezao 15 kilometara dalje ka Somboru, gde ga je bacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio i njen mobilni telefon, čija je baterija već bila ispražnjena - kaže za „Blic“ izvor iz MUP Srbije. „Popio sam litar vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo ka vašaru. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je kolima, i ona je počela da zove u pomoć. Dozivala je policiju... Zapušio sam joj usta, udario sam je da ućuti i strpao u kola nastavio je mirno, potpuno hladno, bez trunke kajanja da priča monstrum, zbunivši tolikom hladnokrvnošću čak i policajce s najdužim stažom
Aće Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Mislim da nisi u pravu. Kada se radi o kradji telefona dovoljni su podaci o tome s kim je i u koje vreme razgovarano sa datog telefona (listing poziva). Ovde je potrebno uraditi analizu (recimo poredjenje signala sa razlicitih baznih stanica, i sl), a takve stvari ipak nisu u domenu onoga cime se bave provajderi. pa osim podataka koga je zvao, provajder ima i podatke za koju stanicu se prilikom koriscenja kacio taj telefon, tj lokaciju koju ta stanica pokriva, ne?
Aion Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Pretpostavljam da ubica nije koristio telefon, on mu je verovatno samo ukljucen. Sta god mislio o policiji i bezbedonosnim sluzbama, o stvarima koje se ticu mog kretanja, vise volim da se bave one, nego provajderi.
Yoda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 malo je zajebano da toliko razglabate o ovakvom ubistvu i opterećujete se sa time. nije vam dobro za glavudže. +1
morgana Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 a vi stvarno mislite da su ljudi danas u narocitom emocionalnom stanju zbog ubistva
Yoda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Opterecivanje po meni nije sto i narocito emocionalno stanje.
morgana Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 (edited) pa niko se ovim ni ne opterecuje. nista razlicito od naglabanja o ukrajini ili slicnom, nesvakidasnji je dogadjaj i stoga interesantan. evo ovdje o telefonu http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/486259/MONSTRUM-Zapusio-sam-joj-usta-da-ne-vristi Edited August 8, 2014 by morgana
duda Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 a vi stvarno mislite da su ljudi danas u narocitom emocionalnom stanju zbog ubistva ne znam za ostale, ne znam tačno ni šta se podrazumeva pod ovim izrazom ''naročito'' ali meni je mnogo gadno kada na ovo pomislim sigurno da nisam u stresu, ali prosto neka mučnina me uhvati kada mislim o ovome ono što ne razumem, šta tera ljude da sada nagrnu na fejsbuk profil ubice ja ni pod pretnjom ne bih otvorila tu stranicu. imam osećaj da bih povratila momentalno
eye of the beholder Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 6. DAN (31. jul) Maloletnik iz Zrenjanina otvorio je stranicu na Fejsbuku predstavljajući se kao otmičar i tražio milion dinara za otkup. U javnosti je nastala pometnja, ali je brzo otkriveno da je reč o neumesnoj šali.
Time Crisis Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 - Bio sam na poligrafu, kao i ostali meštani, ali zaista nisam znao šta se desilo s devojčicom. http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/video-komsije-ubio-devojcicu-pa-otisao-na-slavu-kod-prijatelja-clanak-1499853 Izgleda celo selo bilo na poligrafu
Recommended Posts