Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

malo je zajebano da toliko razglabate o ovakvom ubistvu i opterećujete se sa time. nije vam dobro za glavudže.

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo što Syme i Kojot kažu meni najviše ima smisla; pijana stoka je udarila kolima, a onda iz straha dokrajčila i zakopala.

a usput joj je slucajno skinuo odecu? missim ono. 

Posted

odeljenje za it i vt kriminal ni ne mora da bude ukljuceno za podatke o telefonima, to se trazi od operatera, a on pripremi i dostavi sve crno na belo. te podatke moze da trazi i odeljenje koje se bavi obicnim kradjama, kad ti npr ukradu telefon pa prijavis. 

Mislim da nisi u pravu. Kada se radi o kradji telefona dovoljni su podaci o tome s kim je i u koje vreme razgovarano sa datog telefona (listing poziva). Ovde je potrebno uraditi analizu (recimo poredjenje signala sa razlicitih baznih stanica, i sl), a takve stvari ipak nisu u domenu onoga cime se bave provajderi.

Posted

Daj, koji manijakalni ubica lovi određenu žrtvu kolima u mraku, i još nagađa da će izaći iz kuće da vrati duks nekome?

Ovo što Syme i Kojot kažu meni najviše ima smisla; pijana stoka je udarila kolima, a onda iz straha dokrajčila i zakopala. Naravno, to ništa ne menja kvalifikaciju zločina.

možda sad lupam ali ovo boldovano bi bilo u "afektu":

"..jebote ubio sam nekoga daj da sakrijem leš" (scenario ala "porodica Topalović)

a ovaj "gore" naveden primer je čisto planski urađem u smislu da mu je "nešto kvrcnulo u glavi" i rekao sebi "ova-klinka-mi-smeta-eleminiši-malu"

Posted

Mislim da nisi u pravu. Kada se radi o kradji telefona dovoljni su podaci o tome s kim je i u koje vreme razgovarano sa datog telefona (listing poziva). Ovde je potrebno uraditi analizu (recimo poredjenje signala sa razlicitih baznih stanica, i sl), a takve stvari ipak nisu u domenu onoga cime se bave provajderi.

pa osim podataka koga je zvao, provajder ima i podatke za koju stanicu se prilikom koriscenja kacio taj telefon, tj lokaciju koju ta stanica pokriva, ne?  

Posted

Pretpostavljam da ubica nije koristio telefon, on mu je verovatno samo ukljucen. Sta god mislio o policiji i bezbedonosnim sluzbama, o stvarima koje se ticu mog kretanja, vise volim da se bave one, nego provajderi.

Posted

malo je zajebano da toliko razglabate o ovakvom ubistvu i opterećujete se sa time. nije vam dobro za glavudže.

+1

Posted

a vi stvarno mislite da su ljudi danas u narocitom emocionalnom stanju zbog ubistva

Posted

Opterecivanje po meni nije sto i narocito emocionalno stanje.

Posted

a vi stvarno mislite da su ljudi danas u narocitom emocionalnom stanju zbog ubistva

ne znam za ostale, ne znam tačno ni šta se podrazumeva pod ovim  izrazom ''naročito'' ali meni je mnogo gadno kada na ovo pomislim

sigurno da nisam u stresu, ali prosto neka mučnina me uhvati kada mislim o ovome

ono što ne razumem, šta tera ljude da sada nagrnu na fejsbuk profil ubice

ja ni pod pretnjom ne bih otvorila tu stranicu.

imam osećaj da bih povratila momentalno

Posted

6. DAN (31. jul) 

Maloletnik iz Zrenjanina otvorio je stranicu na Fejsbuku predstavljajući se kao otmičar i tražio milion dinara za otkup. U javnosti je nastala pometnja, ali je brzo otkriveno da je reč o neumesnoj šali.