ragasto Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 Oglasila se i Srna Ništa Niste Razumeli Lango: Dakle, on (Kristijan Golubović) je bio deo kritičkog osvrta na loše strane realnosti zbog čega su ga članovi grupe ‘Crni Cerak’ i pozvali da im gostuje u spotu. Možete misliti koliki teret i nelagodu osećam zbog činjenice da se zbog moje molbe upućene dirktorki vodi sada već ozbiljna hajka. 1
3opge Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 1 minute ago, ragasto said: Oglasila se i Srna Ništa Niste Razumeli Lango: Dakle, on (Kristijan Golubović) je bio deo kritičkog osvrta na loše strane realnosti zbog čega su ga članovi grupe ‘Crni Cerak’ i pozvali da im gostuje u spotu. Možete misliti koliki teret i nelagodu osećam zbog činjenice da se zbog moje molbe upućene dirktorki vodi sada već ozbiljna hajka. jel joj on srndać?
ragasto Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 @3opge Možda i jeste, u retkim pauzama kritičkog osvrtanja na loše strane realnosti.
aram Posted April 20, 2023 Posted April 20, 2023 ta ista direktorka je beše organizovala malu maturu u striptiz baru? 1
Svemir Zeka Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Kako sam načula, izgleda da je i ubistvo devojčice pre deset dana u Ripnju bilo rodno zasnovano, tj.femicid.
Choda Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Da napisem ovde, ne znam da li je odgovarajuca tema, danas se iz nove garaze u klinickom centru izazilo okruglo dva sata, ako nekoga muka natera u KC da zna ovu garazu da zaobilazi. 1
morgana Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 svjetski samit protiv abortusa u bgd dobro bre dokle i kad cemo da se radikalizujemo protiv ovoga
Popular Post radisa Posted April 29, 2023 Popular Post Posted April 29, 2023 3 minutes ago, morgana said: svjetski samit protiv abortusa u bgd dobro bre dokle i kad cemo da se radikalizujemo protiv ovoga Jebem mu, da li mi nekad i u nečemu možemo da budemo na strani normalnosti? Ili bar da ćutimo i da smrdimo, a ne da se guramo u govna? 11
Popular Post morgana Posted April 29, 2023 Popular Post Posted April 29, 2023 1 minute ago, radisa said: Jebem mu, da li mi nekad i u nečemu možemo da budemo na strani normalnosti? Ili bar da ćutimo i da smrdimo, a ne da se guramo u govna? nemam rijeci uopste. da li mi se gadi ili mi se place. 10
Greek Freak Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 On 24.4.2023. at 17:51, Choda said: Da napisem ovde, ne znam da li je odgovarajuca tema, danas se iz nove garaze u klinickom centru izazilo okruglo dva sata, ako nekoga muka natera u KC da zna ovu garazu da zaobilazi. Ista situacija pocetkom prosle nedelje, radni dan, kasno prepodne. Jezivo...
pt 2.0 Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 5 hours ago, morgana said: svjetski samit protiv abortusa u bgd dobro bre dokle i kad cemo da se radikalizujemo protiv ovoga Ovo me podseća na moj boravak u Atlanti 2016. na nekom medjunarodnom skupu. Beskonačna beton hotelčina (iznutra izgleda kao utroba ejlijena), leto i vrućina. Paralelno sa našim skupom ima još skupova. Pretposlednji dan, krenule žene u buljucima sa nekim roze oznakama da se pojavljuju unaokolo. Dosta hm… neobičnih pojava. Gde idu? Godišnji samit ne-seks-pre-braka sledbenica (i verovatno sledbenika). Sad kontam da su nam one sledeće… 4
Lancia Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 6 hours ago, radisa said: Jebem mu, da li mi nekad i u nečemu možemo da budemo na strani normalnosti? Ili bar da ćutimo i da smrdimo, a ne da se guramo u govna? Svidja mi se komentar na N1: Naša lepa mala džamahirijica. 1
đorđe geprat Posted April 29, 2023 Posted April 29, 2023 (edited) koga otvara u ime srbije? On ili Ona? EDIT: porfirije Edited April 29, 2023 by djordje geprat
Recommended Posts