Shan Jan Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 14 minutes ago, radisa said: Mora da su imali odeću pogrešne boje, ili da su svirali nešto što se momcima sa bjzbolkama nije dopalo, ili su tražili previše para za nastup ili... Ma, mora da ima neko opravdanje za nejač koja je pretukla muzičare... https://www.blic.rs/vesti/hronika/otkriveno-ko-su-muzicari-pretuceni-kod-beton-hale/fskbqh8 Ako dobro citam ulicni sviraci koji su probali da nadju srecu svirajuci ispred kafica u beton hali. Verovatno je neki od uvredjenih gazdi pozvao bandu da ih rastera a banda jedva docekala da polomi par lobanja.
radisa Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 5 minutes ago, Shan Jan said: https://www.blic.rs/vesti/hronika/otkriveno-ko-su-muzicari-pretuceni-kod-beton-hale/fskbqh8 Ako dobro citam ulicni sviraci koji su probali da nadju srecu svirajuci ispred kafica u beton hali. Verovatno je neki od uvredjenih gazdi pozvao bandu da ih rastera a banda jedva docekala da polomi par lobanja. Ušli u zabranjani grad, da zarade... Jbt, koda sve ovo ide... 1
Ratamahatta Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Svirali Black Magic Woman bez introa, stvarno nije u redu
Mel Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Ovo je strasno. sve povrede glave. A ovi sto mlate nesto ne pise ko su.
radisa Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Just now, Plajvi said: Svirali Black Magic Woman bez introa, stvarno nije u redu Svirali neke narodnjake, a to se ekipi koja sluša samo free jazz nije dopalo, i eto...
radisa Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Just now, Mel said: Ovo je strasno. sve povrede glave. A ovi sto mlate nesto ne pise ko su. Pa recimo neki navijači™... 1
cedo Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 ne znam sve detalje, pa da vidimo da li dobro rezonujem verovatno su branili kosovo ne bi me zacudilo da su ljudi sa nagnjecenjem mozga romi a ako su prevazisli rome onda mogu da kontaktiraju vidojkovica bese
duda Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Nije da ovo nisam znala i ranije, ali baš sam se skenjala 7
Tihajeza Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 1 hour ago, pt 2.0 said: malo mi je mnogo da se takvi zgražavaju u šta se zemlja pretvorila i da teatralno "sklanjaju decu" u bolje svetove. Zašto bi ga to ko mu je bio otac sprečilo da se zgražava nad tim kako izgleda zemlja? Zemlja izgleda kako izgleda i ima pravo da sklanja decu gde hoće, nije on tatu držao za ruku kad se politički angažovao. Btw, meni je i ispario iz glave Miše J. politički angažman, ali ja em slabo pamtim em ne pratim politiku tako poimence, više onako osećaj za filing. 4 1
Moonwalker Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) 14 minutes ago, Tihajeza said: Btw, meni je i ispario iz glave Miše J. politički angažman, ali ja em slabo pamtim em ne pratim politiku tako poimence, više onako osećaj za filing. Misin angazman sam ja razumela kroz ono sto je vezano za njegovo detinjstvo. On je u SPS video nastavak prethodnog bez obzira sta su oni stvarno bili. Majku je njemu i sestri zaklao cetnik pop Maca jer je otac bio partizan. Ceo zivot je nosio to sa sobom. Uzasna jedna prica. Ne znam kakav ovo izvor, ali deluje bolji od tabloida: https://novidani.com/kako-je-govorio-misa-janketic-cetnici-su-ubili-moju-majku-licno-ju-je-zaklao-pop-kojeg-su-zvali-maca-jer-je-ubijao-macolom/amp/ Edited April 3, 2023 by Moonwalker 4
Popular Post Lord Stef Posted April 3, 2023 Popular Post Posted April 3, 2023 8 minutes ago, dùda said: Nije da ovo nisam znala i ranije, ali baš sam se skenjala U picku materinu sve. Imao sam i sam prilike da vidim ovakve stvari, 13 godina radim u skolama u zabacenim, siromasnim krajevima, i uvek me sjebe koliko god puta da se ponovi. Prosle godine sam imao jednu ucenicu, 8. razred, koja me par puta cekala ispred kancelarije da me zamoli da joj pozajmim nesto para za uzinu. Naravno da je dobila i za uzinu i za sok, evo sad u drugom polugodju otac se zaposlio, porodica se stabilizovala, dete uvek nasmejano, uvek me saceka ispred vrata da mi kaze "Dobar dan, nastavnice, kako ste", ali jebes ti sistem u kome ja moram da zahtevam da dete zna pasiv modalnih glagola a ne zna da li ce imati da jede sutra i u kakav dom se vraca posle skole. 10 2 10
Mel Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 4 minutes ago, Moonwalker said: Njegov angazman je bio vezan za detinjstvo. On je u SPS video nastavak prethodnog bez obzira sta su bili. Majku je njemu i sestri mu je zaklao cetnik pop Maca jer je bio partizan. Ceo zivot je nosi to sa sobom. Uzasna prica. Grozno, na neko brzo guglanje vidim da je taj pop proglasen i svecem - ni manje ni vise. Sociopata koljac za sveca. Jadan Misa Janketic i njegova majka. Nije cudo da su bili za SPS, mnogi su ljudi u njima videli nastavak komunizma, bar inicijalno, pogotovo kad u susedstvu imas velicanje ustasda, uletanje Nemaca nezavisnoj Hrvatskoj i ostalo... Posle je bilo kasno, u kom je god fazonu bio...
Moonwalker Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) 2 minutes ago, Mel said: Grozno, na neko brzo guglanje vidim da je taj pop proglasen i svecem - ni manje ni vise. Sociopata koljac za sveca. Jadan Misa Janketic i njegova majka. Nikad mu nisam zamerala, znajuci pozadinu. Edited April 3, 2023 by Moonwalker 1
duda Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 1 minute ago, Moonwalker said: Nikad mu nisam zamerala, znajuci pozadinu. Na ovom našem čemernom prostoru uvek treba znati pozadinu. U porodici imam i takve ali i obrnute slučajeve, gde su komunisti ničim izazvano uništili porodicu. Takvima se oprašta što-šta. 2
Moonwalker Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Ne znam sta da ti kazem. I mi porodicno imamo neke racune iz proslosti, ne na relaciji cetnici partizani i specificni za Srbiju. Svako neka vrednuje prema svojim merilima i radi ono sto smatra da treba sa tim. 2
Recommended Posts