Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Nek se vrate u Srbiju ako im smeta je novo nek se odsele iz Srbije ako im ne valja. 

• Haha 2
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 hour ago, mustang said:

Svasta 

Meni je oduvek bilo pravo u zivac, pa sam se sa pola cikaga svadjala, kada krenu da kenjaju o americi i kako je srbija super. Idi brate mili nazad sta kenjas ovde....

Svako bira svoj put. Meni se obe drzave kuce ali sam emotivno vezana za usa. Tu zemlju bas volim, njoj pripadam mada je ceo svet moj. Srbiju volim al na drugi nacin. Volim njene  prirodne lepote, familiju, prijatelje, temperament (al privremeno :D) ... mislim da je srbija snalazljiva, jaka i ne mora se o njoj toliko brinuti. Nezavisna je i brzo na noge moze da stane. Al svakako trba pruziti svima mogucnost da vide, istraze neki drugi grad, drzavu, kontinent.  

Slazem se bubo sa tobom u vezi ovih sto kenjaju

briga tebe, ti kodnas dolazish samo da probash da izgubish glavu na raznom terenu, posle idesh kuci da se chudish :hihi:

1 hour ago, Mos said:

Nek se vrate u Srbiju ako im smeta je novo nek se odsele iz Srbije ako im ne valja. 

pa kako bih ti rekla. nasrnushe na choveka ko da ce na gajbu da im navali i dve ceri i 16 izbeglica. jeste malo chudno.

svako je tamo gde voli/mora, u svim mogucim komibinacijama. shto je sad bash pa ovog lika mishljenje takav uzas (mada tw nije merilo), nije sasvim jasno.

nisam danas sigurna da zelim da mi dete zivi ovde, kad dodje vreme da dete gleda gde ce da zivi, videcemo, zasad ne obecava neshto.

a dijaspora kojoj se ne svidja shta mi unutra mislimo o sebi i livadi, stvarno nek jede govna, realno :dry: :lolol:

brateee niko nas nece, ovi unutra vichu idi ako ti se ne svidja, oni napolju vichu ne dolazi, pa gde cemo jadni :hihi:

Edited by gospa buba
  • +1 6
Posted
2 minutes ago, gospa buba said:

briga tebe, ti kodnas dolazish samo da probash da izgubish glavu na raznom terenu, posle idesh kuci da se chudish :hihi:

Sto jes jes ...nema puta da mi se nesto nije desilo: od paralize od rakije, preko 3korone, preko fakin sutjeske u ponoc i divljih zivotinja, preko udara glisera o plicak u sred mora, trovanja hranom....ko zna sta sam jos zaboravila da spomenem

Posted (edited)

edit: u stvari, nebitno.

Edited by Mos
Posted (edited)

Ne verujem da jozo terao morganu  

Problem je ne samo u kritici nego i ne zalaganju da ucinis nesto da ti bude bolje....

Evo, ja sam poslednji mohikanac u mojoj ekipi da sam ostala da zivim u holivudu. Jbga, ja ovde volim, sve bitno mi je na peske razdaljini, sarolikost stanovništva, kafici, klubovi, zivost. I cesto saljem mejlove nezadovoljstva u vezi nekih issues u gradu ili samoupravi. I to se cuje, odgovori, ponekad vidim promene

Al ako se budem selila bice sledeca stanica ili san dijego okrug ili naples florida. 

Edited by mustang
Posted (edited)

evo konachno i da neko kaze glumcu da shto nije otishao u holivud da se tamo dokaze kad mu ovde ne valja.

to je kao kad meni kazu a gde je tebi nobelova nagrada :lolol:

bulshit narod. mora da neshto stvarno nije u redu kad svi toliko skachu da brane. ergo, brinem :vikleri:

Edited by gospa buba
  • +1 3
  • Haha 3
Posted
3 minutes ago, gospa buba said:

to je kao kad meni kazu a gde je tebi nobelova nagrada :lolol:

:laugh:

Posted

pa kazu nekad, kad se bunimo shto nemamo opremu, shto nas po 2000 evara koshta samo shpedicija i carina kad shaljemo detektor star 10 godina na dijagnostiku, shta ste vi uradili da zasluzite da vama srbija daje toliko, skoro smo ko prosvetari, niko na posao ne dolazi pre 9, ne pitaj :lolol:

samo neshto piskaraju a traze od srbije! :dry:

Posted
8 hours ago, gospa buba said:

pa kako bih ti rekla. nasrnushe na choveka ko da ce na gajbu da im navali i dve ceri i 16 izbeglica. jeste malo chudno.

svako je tamo gde voli/mora, u svim mogucim komibinacijama. shto je sad bash pa ovog lika mishljenje takav uzas (mada tw nije merilo), nije sasvim jasno.

nisam danas sigurna da zelim da mi dete zivi ovde, kad dodje vreme da dete gleda gde ce da zivi, videcemo, zasad ne obecava neshto.

a dijaspora kojoj se ne svidja shta mi unutra mislimo o sebi i livadi, stvarno nek jede govna, realno :dry: :lolol:

brateee niko nas nece, ovi unutra vichu idi ako ti se ne svidja, oni napolju vichu ne dolazi, pa gde cemo jadni :hihi:

Ima tu svega:

- prvo, svi su zapamtili majcinu u momentu kad su otisli, narocito ako ne dolaze redovno slika se iskrivi u kombinaciji sa povremenom nostalgijom

- onda imas ove koji su otisli samo zbog para, da zarade nesto za nesto, njima nigde nista nece valjati osim zavicaja, kao Radovanu

- e, tu su negde i ovi koji su preziveli vesele ‘90te u dijaspori i bili izlozeni svakakvom shejmovanju i prozivanju, to ako su Srbi, oni su najpodlozniji dereticevstini i slicnima

- sad dodaj i one sto su otisli u prve dve decenije posle ‘45. sve bezeci od mrskog komunizma sto realno sto onako. Tu je medjusobno krljanje na nacionalnoj osnovi opste mesto. A deca iz tzv. mesovitih brakova su prosla svakakav bullying

Plus na sve ovo dodaj sitnu i krupnu rodbinu koja bi nekako da se prisljamci ako moze a ti pobeglo na drugi kontinent da ih sto redje vidjas… 

Kad sve to smiksas dobijes tu neku mentalnu dijareju koju moraju da podele pa crkli.

Posted (edited)

Hvala @nera bas si nas lepo nahranila govnima.  

Edited by mustang
  • Haha 3
Posted (edited)
2 hours ago, mustang said:

Hvala @nera bas si nas lepo nahranila govnima.  

Jbg, ne znam sto se pronalazis u ovome. Naravno da ima i normalnih, ali ti obicno ne kenjaju ljudima po glavama da sede gde su i ni slucajno ne dolaze ovamo…

Uostalom, ovo je moj uzorak iz Vankuvera gde nas i nema bas previse al’ smo zato potpuno nepovezani uglavnom.

Za nesto poput ovog festivala kod Stojka nema ni ljudi a ni interesovanja 

Edited by nera
slovo
Posted
19 minutes ago, nera said:

Jbg, ne znam sto se pronalazis u ovome. Naravno da ima i normalnih, ali ti obicno ne kenjaju ljudima po glavama da sede gde su i ni slucajno ne dolaze ovamo…

Uostalom, ovo je moj uzorak iz Vankuvera gde nas i nema bas previse al’ smo zato potpuno nepovezani uglavnom.

Za nesto poput ovog festivala kod Stojka nema ni ljudi a ni interesovanja 

Мој другар из Ванкувера редовно води дете у српску цркву и често тамо имају манифестације, народне ношње, коло…

Posted

Grupa od 20 huligana, bejzbol palicama, rukama i nogama pretukla je četvoricu muškaraca, muzičara, od kojih su dvojica zadobili teške povrede, a jedan lake.

Dvojici povređenih konstatovane su povrde nagnječenje mozga i prelom lobanje.

Huligani su prilikom napada ukrali muzičke instrumente muzičarima. Potraga za nasilnicima je u toku.

Mora da su imali odeću pogrešne boje, ili da su svirali nešto što se momcima sa bjzbolkama nije dopalo, ili su tražili previše para za nastup ili...

Ma, mora da ima neko opravdanje za nejač koja je pretukla muzičare...

• +1 1
  • Tužno 2
Posted (edited)

nisam pratila odijum na janketićevu izjavu, ali sama izjava je debilna.

posebno jer dolazi od lika koji je glumac manje-više zato što mu je tata bio glumac, 

i od lika kojem je tata bio istaknuti član SPS-a.

malo mi je mnogo da se takvi zgražavaju u šta se zemlja pretvorila i da teatralno "sklanjaju decu" u bolje svetove.

Edited by pt 2.0
  • +1 4
  • -1 2