Svarog Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 da li neko zna ima li gde nekakav fond ili drugi način skupljanja novca/pomoći za ovu devojčicu koju je otac držao zatvorenu u kupatilu? 2
mustang Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 1 hour ago, Svarog said: da li neko zna ima li gde nekakav fond ili drugi način skupljanja novca/pomoći za ovu devojčicu koju je otac držao zatvorenu u kupatilu? Gde? Nisam pratila
vememah Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 (edited) U Mirijevu. Noviji detalji ovde: https://naslovi.net/search.php?q=devojčica+mirijevo https://naslovi.net/search.php?q=devojčica zvezdara Edited April 1, 2023 by vememah
mustang Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Strasno. Strasno..strasno. jadno dete. Ceo sistem zakazao. Svi. Svi se boje odgovornosti. Raspad sistema. Ovog u ludnicu i baciti kljuc
Popular Post morgana Posted April 1, 2023 Popular Post Posted April 1, 2023 boze koliko je strasno ovo sa janketicem 12
gospa buba Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 vidim da dijaspora pojachano luduje, nemoguce da nema vishe mesta tamo sent from my nije bubamoto 1 6
Lancia Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 1 hour ago, gospa buba said: vidim da dijaspora pojachano luduje, nemoguce da nema vishe mesta tamo Prijavljena si ovdasnjem otadzbinskom odboru
gospa buba Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 otadzbinski odbor ne razume osnovne pricipe ekspanzije, da bismo mogli da kenjamo u parku u centru grada barcelone i bacamo shporete u rajnu i majnu, mora nas biti vishe na terenu brate!umesto da zajedno istresamo mrvice leba i ljuske od krompira sa pariskih balkona, svecka dijaspora se digla nanas sent from my nije bubamoto
Mel Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 21 hours ago, gospa buba said: vidim da dijaspora pojachano luduje, nemoguce da nema vishe mesta tamo sent from my nije bubamoto sta sta sta sam propustila??
Popular Post gospa buba Posted April 2, 2023 Popular Post Posted April 2, 2023 (edited) nishta, neki dechko glumac na tw je rekao da jedva cheka kako ce da liferuje decu u inostranstvo da ih ova parcela ne vidi vishe nikad, i neki 'nashi' iz inostranstva se digli da ga pljuju po svim kriterijumima kojih su mogli da se sete sa te dve vijuge shto su imali aktivne taj neki dan poslepodne ali izgiboshe ljudi, a nije sasvim jasno, da li zato shto ce chovek postat izdajnik parcele ili u inostranstvu nema vishe mesta, pa da ne shalje djecu inache je vreme da se ta ekipa shto srbuje u tudjini polako vrati kuci. nije u redu da se toliko muche ljudi, pamet izgubishe. svako treba da bude gde mu je bolje, a mi chekamo rashirenih ruku, da nam objasne posle zajedno bacimo shporet u moravu, da se pamti taj dan! Edited April 2, 2023 by gospa buba 10 2 5
Filozof manijak Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Neka ih, nek ostanu tamo i šalju doznake. Nama je baš fino sada i ovako.
mustang Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Svasta Meni je oduvek bilo pravo u zivac, pa sam se sa pola cikaga svadjala, kada krenu da kenjaju o americi i kako je srbija super. Idi brate mili nazad sta kenjas ovde.... Svako bira svoj put. Meni se obe drzave kuce ali sam emotivno vezana za usa. Tu zemlju bas volim, njoj pripadam mada je ceo svet moj. Srbiju volim al na drugi nacin. Volim njene prirodne lepote, familiju, prijatelje, temperament (al privremeno ) ... mislim da je srbija snalazljiva, jaka i ne mora se o njoj toliko brinuti. Nezavisna je i brzo na noge moze da stane. Al svakako trba pruziti svima mogucnost da vide, istraze neki drugi grad, drzavu, kontinent. Slazem se bubo sa tobom u vezi ovih sto kenjaju Edited April 2, 2023 by mustang
Recommended Posts