foto Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 to kosta 40tak dinara. koliko kosta vas sudsko, tuzilacko advokatski posao? te 4 tablete popijene odjednom, prvi put u zivotu, ako ima preko70kg mogu samo da ga posalju u krevet. da li napravite neku cost-benefit analizu da li je to sve vredelo novca i vremena? @JozoMujica je ukazao na supstance koje se MNOGO vise trose, a za koje ne postoji oportuniter (ispravi me @Hamlet Strašni ako gresim) suditi nekom, pokretati ceo postupak zbog 4 tablete bensedina je monti pajtonovsko. 1
Filozof manijak Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 ja bih drogu i bensedine delio besplatno stanovnicima Srbije da ostanu iole mentalno zdravi u ovoj prćiji od drržave. Ali ja sam đilkoš drogerant, ko pa mene pita za mišljenje 5 1
Sandradjer Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Stanovnici srbije to vec konzumiraju maksimalno. Shvatili su. Samo sto nije besplatno 2
Filozof manijak Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 Shvatila to je i ekipa koja je uzurpirala državu, pa je razvila biznis, zato i nije besplatno. 1
morgana Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 (edited) stvarno preispitivati tri bensedina, tjerati ljude da u mup ili gdje vec donose recept ako ga nemaju kod sebe, je van svake pameti u zemlji gdje sedative nazalost pije 70% odraslih, a da bez cekanja dodju do psihoterapeuta treba im kredit. potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu. Edited March 20, 2023 by morgana 5
Filozof manijak Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 2 minutes ago, morgana said: potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu. Suština 2
Tihajeza Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 @foto @morgana @Filozof manijak Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete". I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka. Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli. 9
morgana Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 znam da je objasnio, zato i pisem o nosenju recepta u mup a ne uze o ovom slucaju 1
Filozof manijak Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 (edited) Mene zanima šta znači to - povratnik? Povratnik as diler bensedina na crno, ili povratnik u nekom drugom smislu? esid: kakav je to povratnički status da mu 4 tablete bensedina rezerviše godinu dana zatvora? Ja sam laik za pravo, i ovo me veoma interesuje. Edited March 20, 2023 by Filozof manijak
Hamlet Strašni Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 13 minutes ago, Tihajeza said: @foto @morgana @Filozof manijak Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete". I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka. Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli. Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim... 2 4
Milošica Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim... To je u životu mnogo bitna stvar.
Krošek Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 14 minutes ago, Filozof manijak said: Mene zanima šta znači to - povratnik? ... Povratnik znači recidivista.
Filozof manijak Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 već su ga ranije hvatali sa 4+ bensedina u đepu? 1
duda Posted March 20, 2023 Posted March 20, 2023 mene bensedin ič ne radi bila u bolnici, neka intervencija, sestre mi donesu bensedin, ono ništa, ne zaspah ni na sat vremena kažem sutra, e bre ne radi mi ovo dajte mi bromazepam, kažu, nemamo to, nek vam neko vaš donese dakle, svima je jasno da svi imamo po kućamo koječega ja u tašni vučem lorazepam od 1mg 2,5mg, sve po celu kutiju, a recepta nemam ono nije da ne bih mogla da ga dobijem, ali ko će da se smara istina je da te lekove nikada nisam bez recepta nabavljala ovde, rodica u bih mi apotekaraka, tamo se snabdevam sa opijatimatm i antibioticima 2
Recommended Posts