Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

to kosta 40tak dinara.

koliko kosta vas sudsko, tuzilacko advokatski posao?

te 4 tablete popijene odjednom, prvi put u zivotu, ako ima preko70kg mogu samo da ga posalju u krevet.

da li napravite neku cost-benefit analizu da li je to sve vredelo novca i vremena?

@JozoMujica je ukazao na supstance koje se MNOGO vise trose, a za koje ne postoji oportuniter (ispravi me @Hamlet Strašni ako gresim)

suditi nekom, pokretati ceo postupak zbog 4 tablete bensedina je monti pajtonovsko.

• +1 1
  • Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja bih drogu i bensedine delio besplatno stanovnicima Srbije da ostanu iole mentalno zdravi u ovoj prćiji od drržave.

Ali ja sam đilkoš drogerant, ko pa mene pita za mišljenje

• +1 5
  • -1 1
Posted

Stanovnici srbije to vec konzumiraju maksimalno. Shvatili su. Samo sto nije besplatno

• +1 2
Posted

Shvatila to je i ekipa koja je uzurpirala državu, pa je razvila biznis, zato i nije besplatno.

• +1 1
Posted (edited)

stvarno preispitivati tri bensedina, tjerati ljude da u mup ili gdje vec donose recept ako ga nemaju kod sebe, je van svake pameti u zemlji gdje sedative nazalost pije 70% odraslih, a da bez cekanja dodju do psihoterapeuta treba im kredit.

potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu.

Edited by morgana
  • +1 5
Posted
2 minutes ago, morgana said:

potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu.

Suština

• +1 2
Posted

@foto

@morgana

@Filozof manijak

Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge  droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete".

I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka.

Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli.

• +1 9
Posted

znam da je objasnio, zato i pisem o nosenju recepta u mup a ne uze o ovom slucaju

• +1 1
Posted (edited)

Mene zanima šta znači to - povratnik?

Povratnik as diler bensedina na crno, ili povratnik u nekom drugom smislu? 

esid: kakav je to povratnički status da mu 4 tablete bensedina rezerviše godinu dana zatvora?

Ja sam laik za pravo, i ovo me veoma interesuje.

Edited by Filozof manijak
Posted
13 minutes ago, Tihajeza said:

@foto

@morgana

@Filozof manijak

Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge  droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete".

I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka.

Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli.

Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim...

• +1 2
  • Wub 4
Posted
6 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim...

To je u životu mnogo bitna stvar.

Posted
14 minutes ago, Filozof manijak said:

Mene zanima šta znači to - povratnik?

...

Povratnik znači recidivista.

Posted

već su ga ranije hvatali sa 4+ bensedina u đepu? :unsure:

• +1 1
Posted

mene bensedin ič ne radi

bila u bolnici, neka intervencija, sestre mi donesu bensedin, ono ništa, ne zaspah ni na sat vremena

kažem sutra, e bre ne radi mi ovo dajte mi bromazepam, kažu, nemamo to, nek vam neko vaš donese :laugh:

dakle, svima je jasno da svi imamo po kućamo koječega

ja u tašni vučem lorazepam od 1mg  2,5mg, sve po celu kutiju, a recepta nemam

ono nije da ne bih mogla da ga dobijem, ali ko će da se smara

istina je da te lekove nikada nisam bez recepta nabavljala ovde, rodica u bih mi apotekaraka, tamo se snabdevam sa opijatimatm i antibioticima :fantom:

• +1 2
Posted

Duda zrela za Zenicu bluz :D

• Haha 4