March 20, 20232 yr to kosta 40tak dinara. koliko kosta vas sudsko, tuzilacko advokatski posao? te 4 tablete popijene odjednom, prvi put u zivotu, ako ima preko70kg mogu samo da ga posalju u krevet. da li napravite neku cost-benefit analizu da li je to sve vredelo novca i vremena? @JozoMujica je ukazao na supstance koje se MNOGO vise trose, a za koje ne postoji oportuniter (ispravi me @Hamlet Strašni ako gresim) suditi nekom, pokretati ceo postupak zbog 4 tablete bensedina je monti pajtonovsko.
March 20, 20232 yr ja bih drogu i bensedine delio besplatno stanovnicima Srbije da ostanu iole mentalno zdravi u ovoj prćiji od drržave. Ali ja sam đilkoš drogerant, ko pa mene pita za mišljenje
March 20, 20232 yr Stanovnici srbije to vec konzumiraju maksimalno. Shvatili su. Samo sto nije besplatno
March 20, 20232 yr Shvatila to je i ekipa koja je uzurpirala državu, pa je razvila biznis, zato i nije besplatno.
March 20, 20232 yr stvarno preispitivati tri bensedina, tjerati ljude da u mup ili gdje vec donose recept ako ga nemaju kod sebe, je van svake pameti u zemlji gdje sedative nazalost pije 70% odraslih, a da bez cekanja dodju do psihoterapeuta treba im kredit. potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu. Edited March 20, 20232 yr by morgana
March 20, 20232 yr 2 minutes ago, morgana said: potpun raskorak pravne norme i stanja na terenu. Suština
March 20, 20232 yr @foto @morgana @Filozof manijak Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete". I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka. Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli.
March 20, 20232 yr Mene zanima šta znači to - povratnik? Povratnik as diler bensedina na crno, ili povratnik u nekom drugom smislu? esid: kakav je to povratnički status da mu 4 tablete bensedina rezerviše godinu dana zatvora? Ja sam laik za pravo, i ovo me veoma interesuje. Edited March 20, 20232 yr by Filozof manijak
March 20, 20232 yr 13 minutes ago, Tihajeza said: @foto @morgana @Filozof manijak Objasnio je @Hamlet Strašni već da se gotovo sigurno radi od povratniku, 10.slučaju, gde je u vesti izostavljeno mnogo što šta, verovatno druge droge i da to plasira njegov advokat, da bi izazvao sentiment, recimo vas, -"jadan hapse ga za 4 tablete". I sama, kao povremeni konzument xanaxa i bendže skapirala sam da čovek nije šetao ulicom, pretresli mu džepove, sporta radi, i našli četiri tablete i tap! ćorka. Ovako, van konteksta, zaista izgleda kao vest za Doom, ali ovo je 10% vesti, a ja hamletu verujem jer je video ovakve likove uživo, a ja nisam, taki mu posao, ni on ga ne voli. Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim...
March 20, 20232 yr 6 minutes ago, Hamlet Strašni said: Samo jedno da te ispravim :), ja prilično volim svoj posao, bilo bi za doom da ovoliko objašnjavam a da ga ne volim... To je u životu mnogo bitna stvar.
March 20, 20232 yr 14 minutes ago, Filozof manijak said: Mene zanima šta znači to - povratnik? ... Povratnik znači recidivista.
March 20, 20232 yr mene bensedin ič ne radi bila u bolnici, neka intervencija, sestre mi donesu bensedin, ono ništa, ne zaspah ni na sat vremena kažem sutra, e bre ne radi mi ovo dajte mi bromazepam, kažu, nemamo to, nek vam neko vaš donese dakle, svima je jasno da svi imamo po kućamo koječega ja u tašni vučem lorazepam od 1mg 2,5mg, sve po celu kutiju, a recepta nemam ono nije da ne bih mogla da ga dobijem, ali ko će da se smara istina je da te lekove nikada nisam bez recepta nabavljala ovde, rodica u bih mi apotekaraka, tamo se snabdevam sa opijatimatm i antibioticima