March 17, 20232 yr Dan kada je Ginis nadjačao doom-ahttps://www.tanjug.rs/srbija/drustvo/19699/uzice-muskarac-skocio-sa-15-sprata-solitera-zadobio-lakse-povrede/vestSent from my MI 6 using Tapatalk
March 17, 20232 yr Mozda su hteli da kazu sa 1.5og medjusprata. Mislim super sve ali pre je neki typo.
March 19, 20232 yr Quote Zbog četiri tablete bensedina tužilaštvo traži da se Pančevac osudi na godinu i po dana zatvora Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv D. J. zbog neovlašćenog držanja droge. Quote On se sumnjiči da je 3. septembra 2021. godine, u Pančevu, neovlašćeno držao u manjoj količini, za sopstvenu upotrebu, supstancu proglašenu za opojnu drogu - jedan blister sa četiri tablete bensedina, za koje nije imao lekarski izveštaj Quote Tužilatvo je zbog toga predložilo da se D. J. osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i sedam meseci. Takođe, zatraženo je da mu se izrekne mera bezbednosti oduzimanje predmeta.
March 19, 20232 yr To mu je verovatno tipa 10ti put. Za sopstvenu upotrebu prvo ide oportunitet, pa uslov. Pitaj Boga koliko puta je osudjivan.
March 19, 20232 yr Шта ми који смо доста тежи преступници што се тиче количине бензодиазепина по торбама можемо да очекујемо? Иначе, дотични опијати имају седирајући ефекат, а остатак дејства је усмерен на аутономни нервни систем, да смире лупање срца, снизе притисак.....јебо их опијат. Edited March 19, 20232 yr by Svemir Zeka
March 19, 20232 yr a kolko oni bash neshto zbilja orno jure likove sa 4 tablete u tashni, imali recept ili ne? kako se uopshte dolazi u tu situaciju? da ne pominjeno da je recept elektronski. shta treba da se nosi, izveshtaj lekara specijaliste? u kom trenutku bolest chovekova prestaje da bude njegova privatna stvar? nekako mi malo... realno... Edited March 19, 20232 yr by gospa buba
March 19, 20232 yr Prvo niko ne nosi recept sa sobom, drugo dajte ljudi, ovo svaki drugi covek u Srbiji ima u dzepu samo da prezivi jos jedan dan u vucicevoj Srbiji.
March 19, 20232 yr 5 minutes ago, Shan Jan said: Prvo niko ne nosi recept sa sobom, drugo dajte ljudi, ovo svaki drugi covek u Srbiji ima u dzepu samo da prezivi jos jedan dan u vucicevoj Srbiji. Ja nemam... to. Hemija, fuj.