Mel Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 14 hours ago, aram said: Šta bre? Spoiler Da. Prvo sam mislila da su to izmisljene price roditelja kojima su deca umrla na porodjaju, pa im valjda tako lakse. Onda sam saznala o porodicnoj prijateljici, bliskoj, koja je nosila blizance a samo joj je devojcica data. I to je babica nekoliko puta ulazila u sobu da pita jel joj bese starije dete decak ili devojcica (bilo je decak, zato su joj mozda ostavili devojcicu). Ima previse tih prica od ljudi koji izlaze sa tim u stampu, i ko zna koliko ovih kao ta bliska prijateljica - koja o tome jako slabo prica i ne bi nikad isla u novine ili tako nesto - tako da sam prilicno uverena u to da nikad nije bilo toga da u Srbiji doktori i babice zarade dodatno dajuci neko dete 'viska' zainteresovanim usvojiteljima.
Moonwalker Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 (edited) Jesu li bese one male debile iz Trstenika vratili u skolu? Evo sad su malo stariji debili do smrti iscipelarili decka tukuci ga i sutirajuci vec onesvescenog. Na sudu su se pojavili sa tatama i mamama . Kad su cipelarili bili su (u)pusteni. Edited February 13, 2023 by Moonwalker
munze Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 4 minutes ago, Moonwalker said: Jesu li bese one male debile iz Trstenika vratili u skolu? Evo sad su malo stariji debili do smrti iscipelarili decka tukuci ga i sutirajuci vec onesvescenog. Na sudu su se pojavili sa tatama i mamama . Kad su cipelarili bili su (u)pusteni. vratili odakle?
Filozof manijak Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Prvobitno su bili izbačeni iz škole 1
gospa buba Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 ali procedure... sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Moonwalker Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 22 minutes ago, munze said: vratili odakle? Bili su ih izbacili…
munze Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 24 minutes ago, Filozof manijak said: Prvobitno su bili izbačeni iz škole 8 minutes ago, Moonwalker said: Bili su ih izbacili… Quote Odluka Nastavničkog veća nije mogla da se sprovede jer postoji deo gde oni treba da odrade savetovanje sa pedagogom, psihologom Đaci su sve vreme išli na časove.
Filozof manijak Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Ne znam odakle si izvukao citat, ali nisu sve vreme išli na časove. Jedan od trojice se ispisao, drugi su kao bili bolesni/skenjani
Jimmy Kowalski Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Pakao Beograđanke obolele od raka zbog „doktorke monstruma“: Stikerima mi je lepila dojke koje su trulile, a onda mi u državnoj bolnici naplatila 800€ 3
pt 2.0 Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Ono što ne razumem jeste zašto na operaciju nije otišla u IORS. Kakvi crni privatnici za to.
Frank Pembleton Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Jel pratimo ovaj "slučaj Filipinke"?Moderno robovlasništvo.Inače "ugledna srpska bogat porodica" su Karići...https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/80816https://insajder.net/prenosimo/astra-zbog-bogate-i-mocne-porodice-iz-beograda-istina-o-eksploataciji-filipinke-u-srbiji-ostaje-zamagljena?amp=1....shiit has hit the fan. 2
Recommended Posts