gospa buba Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 srbija uvek chekka da vidi ko ce do kraja da najebe, pa onda ...sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3
Hermetico Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 1 hour ago, pop-up said: Beše se ovde pisalo o školi u Trsteniku i izmicanju stolice? Evo i obrta. https://zelenaucionica.com/redakciji-politike-stigao-novi-snimak-iz-trstenicke-skole/ Premisa teorije da su to neprimerene reči je da je dete više biće od konja ili majmuna ali to biologija i moje iskustvo poriču. 3
Profesionalac Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 zabrinute anonimne "kolege" rasvetljavaju slu;aj u poslednjem monentu 5
Popular Post Mel Posted February 6, 2023 Popular Post Posted February 6, 2023 Nevezano za to dal igra igrice il ne igra igrice - izmakao je stolicu - napolje iz skole. Sa profesorkinim igricama mogi da se pozabave u drugom postupku. A ne ovo upetljavanje i prljavovesovanje i ko zna sto je to tako mozda ga je isprovocirala fazon. 16
Djuro Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 (edited) ko je to? edit: aaa, znam, onaj peconijev/belivukov/cijijevec (Batin? ko je rekao Batin?) Edited February 6, 2023 by Djuro
aram Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Aleksandar Kajmaković vlasnik je restorana Bottega, restorana "Temperament" koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba "La Fayette" u Karađorđevoj ulici, kluba "Casina" na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela "Casina", zatim kluba "Teatro" u Sarajevskoj, te splava "Port" kod Ušća, potom "Caffe Theatre" poznatiji pod nazivom "Kod konja", potom kafića "Boutique 1, 2 i 3" i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži "Tri šešira", "Dva goluba" i "Zlatni bokal". Privođen je zbog sumnje da je sarađivao sa uhapšenim Veljkom Belivukom, a kažu da je samo paravan za nekog mnogo ozbiljnijeg igrača. 1 1 1
gospa buba Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 (edited) oce da srushi? mislim, ionako sigurno jedva pamti shta je sve njegovo, da ne gomila vishe Edited February 6, 2023 by gospa buba
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 6 minutes ago, gospa buba said: oce da srushi? mislim, ionako sigurno jedva pamti shta je sve njegovo, da ne gomila vishe Taman posla da rusi. Ima da nadzida jos nekoliko spratova.. 1 7
Recommended Posts