Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

srbija uvek chekka da vidi ko ce do kraja da najebe, pa onda ...

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• Replies 41.8k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

zabrinute anonimne "kolege" rasvetljavaju slu;aj u poslednjem monentu :gilja:

• Popular Post

Nevezano za to dal igra igrice il ne igra igrice - izmakao je stolicu - napolje iz skole. Sa profesorkinim igricama mogi da se pozabave u drugom postupku. A ne ovo upetljavanje i prljavovesovanje i ko zna sto je to tako mozda ga je isprovocirala fazon.

Anoninma pisma ignorisati i ćao

geneks kulu kupio aca bosanac :cry::fantom:

ko je to?

edit: aaa, znam, onaj peconijev/belivukov/cijijevec

(Batin? ko je rekao Batin?)

Edited by Djuro

Aleksandar Kajmaković vlasnik je restorana Bottega, restorana "Temperament" koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba "La Fayette" u Karađorđevoj ulici, kluba "Casina" na Terazijama, ujedno je vlasnik i hotela "Casina", zatim kluba "Teatro" u Sarajevskoj, te splava "Port" kod Ušća, potom "Caffe Theatre" poznatiji pod nazivom "Kod konja", potom kafića "Boutique 1, 2 i 3" i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži "Tri šešira", "Dva goluba" i "Zlatni bokal". Privođen je zbog sumnje da je sarađivao sa uhapšenim Veljkom Belivukom, a kažu da je samo paravan za nekog mnogo ozbiljnijeg igrača.

u jebote!?!

sve to?

ajm šokd

Najs 2 mit ju ms šok

oce da srushi?

mislim, ionako sigurno jedva pamti shta je sve njegovo, da ne gomila vishe :ph34r:

Edited by gospa buba

@morgana  nepusac, svideo bi ti se.

6 minutes ago, gospa buba said:

oce da srushi?

mislim, ionako sigurno jedva pamti shta je sve njegovo, da ne gomila vishe :ph34r:

Taman posla da rusi.

Ima da nadzida jos nekoliko spratova..

5 hours ago, Djuro said:

ko je to?

FoS4Fx7XsAA9aFl?format=jpg&name=medium