vememah Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 (edited) https://news.sky.com/story/balkan-river-known-for-its-breath-taking-scenery-becomes-floating-rubbish-dump-12791685 Edited January 21, 2023 by vememah 5
gospa buba Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 ko da ima neka zavera sa obe strane da se baci shto vishe svega? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Djuro Posted January 22, 2023 Posted January 22, 2023 to smo mi, nasa slika i prilika. mozemo mi sami sebe videti lepsima u ogledalu ali, u sustini, mi - kao narod- ne dobacujemo dalje od ovoga. 8
mraki Posted January 23, 2023 Posted January 23, 2023 U bašti restorana u okviru Sportskg centra Banjica, za sada nepoznati muškarac, izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu. Po rečima očevidaca, on je jedno vreme sedeo u bašti kafića, iako je bila niska temperatura, i navodno razgovarao telefonom sa nekim rođakom, da bi potom izvadio pištolj i pucao sebi u glavu. Policija još uvek obavlja uviđaj, a ono što je posebno uznemirujuće je što restoran i dalje radi, ljudi ulaze i izlaze, piju kafu, iako samo nekoliko metara od njih leži mrtav čovek, kaga mogu da vide kroz izlog. 4
Amos Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Humans of late capitalism. Posao život ne sme da stane.
bags Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Meni je jesenas tast imao epilepticni udar u restoranu ( prvi sa 65+, ali valjda to nije retko). Lezao je na podu i izgledalo kao da ima infarkt ili mozdani. Austrijanci su uredno odmah ispraznili restoran i cak podigli stolnjake da ljudi ne gledaju i ne slikaju. Kasnije je neki sef sale uredno popisao sve koji su bili ukljuceni u spasavanje. Bas se videlo da imaju protokol za ove situacije. 8
beta Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 (edited) to je tako u normalnim ne idealnim društvima. vode računa ne samo o zdravlju nego i o dostojanstvu bolesnih i unesrećenih. zato kod nas u zajednici bezosećajnih homo habilisa osobu koja leži nemoćna pregaziš, eventualno preskočiš, i teraš dalje. Edited January 24, 2023 by beta kentauri 6 1
aram Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 Tri vagona-cisterne pune propana iskliznula sa šina u Subotici. Srećom, gas ne curi.
gospa buba Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 daj bre!plinovi su se urotili protivu nas sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Max Morlock Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 5 minutes ago, aram said: Tri vagona-cisterne pune propana iskliznula sa šina u Subotici. Kolona automobila sa "bojlerima" i torusnim rezervoarima umesto rezervnog točka već je na putu za Suboticu. Pre ili kasnije procureće
gospa buba Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 rio tinto, ako je pametan, prvo da si napravi prugu kuda misle da im treba. a to je preko cele drzave, jer svuda ce da im treba. inache ce da im ispada 100 vagona svaki chas. mislim, s obzirom na dimenziju poduhvata ono, otrovace im se sluzbena lica i upravni odbor kad dodje u goste sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Shan Jan Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 9 minutes ago, aram said: Tri vagona-cisterne pune propana iskliznula sa šina u Subotici. Srećom, gas ne curi. Republika NeceValjda napreduje eksponencijalnom brzinom ka svom kraju. 5
Filozof manijak Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 koliko je to iskliznuća vozova sa šina u poslednja 2 meseca?
Recommended Posts