Tihajeza Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 (edited) @Valkyrie Ako se plašiš, a skupo ti za svo troje, ti vakciniši sebe, a njih pusti u kolektiv, neka preleže. Nadam se da nisu osetljiva kategorija. Edited January 12, 2023 by Tihajeza 1
Valk Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Oni i idu sve vreme u kolektive, ali ne kače boginje. tako sam i ja prošla kroz zaraženi vrtić, školu, komšiluk, familiju i pored rođene boginjave sestre spavala a nisam nikad fasovala ovčije. Možda me neće, otkud znam. nemam antitela, radila sam analize.
Tihajeza Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Moj je zakačio unutar prvih mesec dana od kad je krenuo u jasle. 1
Djuro Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 18 minutes ago, Valkyrie said: Oni i idu sve vreme u kolektive, ali ne kače boginje. tako sam i ja prošla kroz zaraženi vrtić, školu, komšiluk, familiju i pored rođene boginjave sestre spavala a nisam nikad fasovala ovčije. Možda me neće, otkud znam. nemam antitela, radila sam analize. tako sam se i ja provlacio. vodili me moji kod bolesnih, namerno, da se zarazim ali nista. izvlacio se sve do 17.godine, kad sam ih fasovao u gimnaziji. tesko sam podneo bolest i mesecima sam se oporavljao. 1
Valk Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 8 minutes ago, Djuro said: vodili me moji kod bolesnih, namerno, da se zarazim ali nista. Isto kako čuje da ima neko boginjavo dete kod prijatelja ili u komšiluku, mene majka za ruku pa u goste. I nikad ništa. a verujem ti da si nagrabusio, moj zet je isto baš najebao a brat mu jedva živ ostao kad su dobili boginje u 30+ godina. Taj brat alergičan na gomilu nekih lekova pa mu se svašta zakomplikovalo, nisu mogli temperaturu da mu spuste ispod 40 danima. jebeš boginje i “čeličenje”. Evo me opet guglam Varilix i gde ima da se primi
Svemir Zeka Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Ajde evo i jedna svetlija priča. Ja sam ih dobila od sestre koja je mnogo mlađa, imala sam 24 godine. 3 dana temperature, četvrti dan ko nova. Šesti dan otišla na ispit 1
cartman Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Morbile sa 37 (generacija sam koja je primala samo jednu dozu vakcine) jedva pregurao , imunitet sjeban bar godinu dana , 2 meseca nisam mogao da se popnem na prvi sprat Varicela sa 42 - malo lakse prosao 3 nedelje kljakavosti i nakon toga evo par meseci generalno loseg imuniteta 1
Tsai Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 Gde mogu da se prime mmr i varicela vakcine (za starije)? Ja nisam prelezao ni zauske ni boginje
Malkmus Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 (edited) Quote https://n1info.rs/vesti/grupa-psihijatara-uglednog-srpskog-hirurga-iz-odmazde-proglasila-neuracunljivim/ Grupa psihijatara uglednog srpskog hirurga iz odmazde proglasila neuračunljivim Grupa srpskih psihijatara zloupotrebila je svoje zvanje da anatemizuje i proglasi neuračunljivom mentalno zdravu osobu, uglednog svetskog stručnjaka dr Marka Lensa koji ih je prethodno tužio sudu, piše nedeljnik "Vreme". ...i poturili ga Službi. Edited January 12, 2023 by Malkmus
Desmond Bojčinski Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 2 hours ago, oyashirazu said: Od decembra 2021. ne pratim Još uvek se kupuje, ja dvojicu pelcovao u lokalnom dispanzeru, u sinhronizaciji apoteke, pedijatra koji je dao amin za dozu, sestre koja je bocnula i vakcine koja ne bi trebalo dugo da stoji van frižidera, prošlo glatko sva četiri puta. 2
Malkmus Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 14 minutes ago, Malkmus said: ...i poturili ga Službi. Pardon, evo ga bolji link sa imenima. Za jednog sam studentima pričao da je narcisoidno govno, ali nije vredelo... https://www.vreme.com/vesti/slucaj-doktora-marka-lensa-2/
Svemir Zeka Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 16 minutes ago, Malkmus said: ...i poturili ga Službi. Nije to prvi put da se psihijatrija tali sa službom....pisao je o tome pokojni Dušan Kecmanović. 1
vememah Posted January 12, 2023 Posted January 12, 2023 (edited) Quote Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je da su Železnice Srbije 10. januara, na četiri deonice brze pruge Beograd - Novi Sad, u ukupnoj dužini od šest kilometara, zbog kako su navele „loše geometrije koloseka“, naložile mašinovođama da brzinu voza sa 200km/h spuste na 160km/h. SSP navodi da su lagane vožnje, kako piše u dopisu Železnica, naložene na delovima pruge između Stare Pazove i Inđije, kao i na delu od Beške do Karlovačkih Vinograda. Do ovakve odluke je došlo jer su mašinovođe prijavile lupanje i podrhtavanje garnitura na pomenutim deonicama uz napomenu da je saobraćaj po projektovanim brzinama nebezbedan, dodaje se u saopštenju. SSP stoga javno postavlja pitanja na koja su, kako se navodi, nadležni u Železnicima i Vladi dužni da daju odgovore: - Kako je moguće da potpuno nova skupo plaćena pruga nije izdržala ni deset meseci upotrebe? - Da li je moguće i u kom roku otkloniti uočene nedostatke? Ko će snositi troškove popravke? - Ko će izvoditi radove kada se zna da neke od kompanija koje su taj posao dobile bez tendera više nisu u Srbiji? SSP je zatražila i sankcije za one koji su odgovorni za to što srpski „Soko“ od 10. januara sporije leti. Ta stranka podseća i da je više puta, tokom izvođenja radova na pruzi Beograd – Novi Sad, upozoravala na probijanje rokova, rast cene i loš kvalitet radova, kao i da je postavljala pitanje zašto Srbija gradi prugu za brzine do 200km/h umesto pruge sa maksimalnom brzinom do 160km/h, koja je, kako se navodi, mnogo jeftinija i lakša za održavanje. „Svaki put smo za te tvrdnje napadnuti od strane vlasti kao neznalice i protivnici napretka Srbije. Danas, nepunih godinu dana od završetka radova stigla je potvrda da smo bili u pravu“, zaključuje SSP u saopštenju. https://n1info.rs/vesti/ssp-sokolu-potkresana-krila-skupo-placena-pruga-nije-izdrzala-ni-deset-meseci/ Edited January 12, 2023 by vememah 2
Recommended Posts