munze Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 29 minutes ago, Leia said: Taj fazon, drska i bezobrazna deca su otisla u istoriju, sad samo oprezno kao po minskom polju “nedostaje empatija”, “poremecaj paznje”, “nije dete krivo plaky” to je sad zabranjeno. uveo unicef bybuba pravila . samo afirmativno sme. bila ona nastavnica pre mesec ,dva kod stankovica, nedeljom u 2. lepo zena objasnila sta se radi. jes da je hrvatska al kod nas je jos gore 2 1
Leia Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 5 minutes ago, munze said: samo afirmativno sme. Ma super, odlican nacin da se shvati koncept odgovornosti 1
Zabalujev Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Inače mi ćera reče da je par malih kretena iz tog skupa planiralo da izvede trstenički poduhvat na učiteljici engleskog, ali su ipak rešili da sačekaju da malo porastu, bar sedmi razred, xaxaxaxa.
đorđe geprat Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 2 hours ago, Leia said: Taj fazon, drska i bezobrazna deca su otisla u istoriju, sad samo oprezno kao po minskom polju “nedostaje empatija”, “poremecaj paznje”, “nije dete krivo plaky” da, sada su deca "hiperaktivna" 1
đorđe geprat Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 1 hour ago, Zabalujev said: Inače mi ćera reče da je par malih kretena iz tog skupa planiralo da izvede trstenički poduhvat na učiteljici engleskog, ali su ipak rešili da sačekaju da malo porastu, bar sedmi razred, xaxaxaxa. zadato na tiktoku, možda? 1
Popular Post gospa buba Posted December 5, 2022 Popular Post Posted December 5, 2022 (edited) 1 hour ago, munze said: to je sad zabranjeno. uveo unicef bybuba pravila . samo afirmativno sme. bila ona nastavnica pre mesec ,dva kod stankovica, nedeljom u 2. lepo zena objasnila sta se radi. jes da je hrvatska al kod nas je jos gore naravno da je gore, kad je ekipa direktno infiltrirana u ministarstvo i finiansira cele kancelarije dama sa ladnim trajnama, naravno da ce drzava da misionari odozgo, a ovi odozdo da se batrgaju kako znaju i umeju, vezanih ruku i ogranichenih sredstava, sa sekirom nad glavom 365(6) dana, shta ako ova ona inspekcija ovo ono. i samo se mole bogu da se eksces desi izvan shkolske ograde, shto vrlo chesto i ohrabruju, svesno i nesvesno.*** ima neke dece, ne znam kako da vam kazem, koja su nepopravljivo pokvarena, kao uostalom i neki odrasli ljudi. ne znam za ovo dete, ali njegovi roditelji ce ochigledno da izaberu 1000 sporednih putanja umesto samo jedne ispravne. i ono to zna. ako u 18 godina nije sposoban da shvati shta znachi delo koje izvrshava, ima tu raznih dijagnostika da se to verifikuje, a ne nudjenje limunom, da se dete oporavi i shvati. jer nece. i ovo shto kazu gore, ako nije odgovorno po zakonu/unicefu, ima ko jeste i molim lepo. ovde je ochigledno bilo pitanje samo ko ce prvi da se zaleti na samoubistvo, profesorka/njena kucna deca ili ovaj mali olosh. pa da je ona, mi bismo udarali u nashe bubnjeve, a unicef/rministarstvo/radikali cutali ispod kamena, ko shto i jesu cutali chekali da se neshto desi pa da se konsoliduju, ali poshto je on, sad ce da udaraju radikali, a unicefovke/ministarstvo da im terciraju, a mi cemo da cutimo da ne ispadne da zelimo mladom choveku smrt samoubistvom. nasha drzava nikad nije na nashoj strani i njihovo korishcenje nasheg oruzja (!) protiv nas je perfektno i zato ce ovo eskalirati u mnogo batina i mnogo samoubijanja i ko zna chega. i to vam je tako™. sreca bozija pa je to svetski trend pa mozemo da se teshimo do sledeceg sranja. koje ce biti vece, jer i sama entropija deluje u smeru veceg sranja, a kamoli jadna ljudska priroda *** naravno, ta putanja je ojachana chinjenicom da odozgo dolaze naredbe ali ne i resursi. odozgo se ochekuje da se posao radi iskljuchivo pomocu ljubavi i da se ni sluchajno neshto ne ustalasa da poremeti idealnu sliku reforme i tranzicije edip. takodje, ono shto je vrlo opasna linija odbrane, koja ugrozava jednu drugu stvar i jedna druga prava, jeste pitanje shta ce malouman u shkoli, shto se vuche po mrezama! to udara direktno na sve principe inkluzije, shto je odvratno. svako ima pravo na redovno shkolovanje u javnoj shkoli, ma kakve mentalne i/ili fizichke smetnje imao. to shto sistem nije sasvim sposoban da u tome istraje ili ne radi to mozda na najbolji moguci nachin, ne suspenduje nikako pravo cele populacije na redovno shkolovanje, svako prema sposobnostima. sa te strane malo treba birati jezik za saopshtavanje misli. Edited December 5, 2022 by gospa buba 12 4 1
Svemir Zeka Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 31 minutes ago, gospa buba said: sa te strane malo treba birati jezik za saopshtavanje misli Ja bih samo ovo izdvojila. Pokušavam da skontam gde da se nađem, da li sam u mi ili sam unicef. Jer mislim da treba birati jezik za saopštavanje misli.
gospa buba Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 Ja bih samo ovo izdvojila. Pokušavam da skontam gde da se nađem, da li sam u mi ili sam unicef. Jer mislim da treba birati jezik za saopštavanje misli.recimo da ne mislim na tebe (niti mogu) ali da na onih 5-6 sluchajeva shkole bez nasilja kojimasam svedochila, koji su hendlovani skandalozno i na shtetu zrtve. i 0 sluchajeva koje sam videla da ne tako, mada sam sigurna da ih ima. ima sveta koji zna da radi posao, ali postoji i taj jedan dogmatski zid*** koji se emituje iz ministarstva, koji ozbiljno obeshrabruje ljude koji imaju neki problem. dakle ti prashtaj. tetke sa ladnim trajnama, to me stvarno bash briga.*** zid koji nama laicima spolja nedvosmisleno vuche na dalje mrcvarenje zrtve, shto u krajnjem ishodu i biva. ja sam majka deteta koja je odluchila da je bolje da se dete kompletno 'desocijalizuje' po pitanju osnovne shkole i potrpi godinu dve. imala sam za to podrshku psihologa, pedagoga i direktora, u shkoli oblepljenoj plakatima shkole bez nasilja. osnovna shkola, u svojoj nemoci, igra bash na to. za godinu dve ste svi otishli i to je to. hocu da kazem, moj bes ima lichni smisao.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 3 2
Sestre Bronte Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) ja ssmo znam da sam baš odahnuo kada su ove moje krenule na fakultet, ajd srednja škola i nekako, ali osnovna je pakao ja bih to sve tukao i roditelje i decu, ali je to, valjda, zabranjeno Edited December 5, 2022 by Braća Strugacki 8 1
gospa buba Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 srednja shkola je imala pp sluzbu koja zove da pita da li je sve u redu, ako pomisli da nije, a i inache. te zene su ginule do lichnog razboljevanja bukvalno, da odrze sve konce u rukama, da niko ne ispadne, ali to je bila specifichna shkola po svemu, pa i po tome inache mi se chini da npr umetnichke shkole imaju uzasno jaku podrshku i ne samo to, nego da se trude da stvore naviku da se pomoc i trazi i dobije***. ali ni ta deca nisu ful ispod gausa, ima.raznih nekih pojava i oblika, pa razumem da je bash vazno *** shto npr repstaciji nije trebalo uopshte osnovnoj shkoli je potreban ne samo novac, nego i mnogo struchnih i/ili odluchnih ljudi sa odreshenim rukama.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 6
pop-up Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 2 hours ago, djordje geprat said: da, sada su deca "hiperaktivna" A ne! Svojevremeno, dok sam bila prosvetar, u neznanju nazvah tako dete. Kaze pedagog nikako "hiparaktivno", to je dijagnoza. Kaze se "zivahno". 1 2 1
SNARC Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 6 hours ago, djordje geprat said: ja sam se vazda pitao zbog čega mi moje 15 stražarenje u kasarni a protiv moje volje i smatrano kao obaveza prema otadžbini, nije ušlo u radni staž. inače, yebeš novi vojni rok ako u njemu ne bude obavezno gledanje TV dnevnika (PINK prvenstveno), Njegovih i Njenih obraćanja i "aktuelnosti" na hepiju i ako ne bude časova političke nastave. Neka im uvedu za dz obuku i polaganje za C i ostale, jace kategorije..i javljace se sami, dobrovoljno. 2
Leia Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 2 hours ago, pop-up said: A ne! Svojevremeno, dok sam bila prosvetar, u neznanju nazvah tako dete. Kaze pedagog nikako "hiparaktivno", to je dijagnoza. Kaze se "zivahno". E a sad je sve dijagnoza, i sta ce dete tako jadno i bolesno jos da ga nesto koris i kaznjavas 1
mustang Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 (edited) Kako bih ja akademike, pa iz liberalne umetnosti u vojsku sve poslala a da im neki zemljoradnik bude nadredjen. Uh uh uh. Posle obuke da ih bace u sumu na mesec dana prezivljavanja. Nek udje u staz kao duplo. Zasluzili su Edited December 5, 2022 by mustang 8
Recommended Posts