November 23, 20222 yr 10 minutes ago, ToniAdams said: sve sve, al stvarno mi je nadrealno o cemu se prica ovih dana, cuj izbacivanje iz skole, pa u moje vreme su jednom dnevno nekog izbacivali i nikom nista elem, jasno je bilo da u toj skoli vise nema mesta i za nastavnicu i za malisane, tako da sam zbilja verovao da ce ovo da se dogodi. nikakva kazna za mali otpad, ali jebiga, kapiram najbolje sto moze u ovom momentu. prvo, dripci od 17 i 18 godina nisu mališani drugo, na žalost moguće je da i nastavnic napusti tu školu. nije u redu ali je u skladu sa našom iščašenom "realnošću". Edited November 23, 20222 yr by djordje geprat
November 23, 20222 yr E, blago i meni i tebi i nama dok nas ima dok mislimo boldovano, ovo bez zezanja....[emoji4] Samo, bice da ono nije uradjeno, jos manje postavljeno na mrezetm zarad pokazivanja kako ne treba i kako se ne sme, nego zarad uveseljavanja publike... A sto se ostalog tice, ti kako 'oces [emoji4], tek zdravih i pravih tog tipa imao koliko 'oces: eno ih sede u vladi, skupstini, institucijama, novinama, televizijama..., glasaju, kunu se u vucica, zasejani su vecinski po zemlji Srbiji i - mozes da se kladis da im - gledajuci video ponizavanje drugog ljudskog bica im na pamet nije palo... I, da, bolje da su je istukli: u/iz Beograda imaju smisla price o advokatima, psiholozima, policijama, u nekim tamo trstenicima ta zena ce koliko sutra tek da bude ponizavana prekornim pogledima, ako ne i jace sopstvenih sugradjana kao krivac za upropastavanje mladih zivota...prestani, gadjacu te laserom! [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
November 23, 20222 yr 1 hour ago, djordje geprat said: sad čuh da je ono u subotici trebalo da bude "igra sa tik toka". pokenjam se na sve koji ga praktikuju. zlo. Ćerka koleginice je, pokušavajući da izvede challenge sa tik-toka povredila kičmu. Maloumnici željni klika i slave.
November 24, 20222 yr Ja mislim da bi trebalo na državnom nivou rešiti, možda neradni dani ili tako nešto.
November 24, 20222 yr 4 minutes ago, mraki said: Šta kažu prosvetari na ovo? žaba, voda šta će da kažu što je ovo na doom-u?
November 24, 20222 yr kad je zvezda igrala u bariju 1991. svi smo pusteni sa casa (koliko se sjecam, imala sam matematiku) i nagurali se u zbornicu da gledamo
November 24, 20222 yr 1 minute ago, SNARC said: Jel to onaj sto komentarise sudjenje na Tv ? jeste, direktor je II ekonomske
November 24, 20222 yr Realno, nece mnogo deca da izgube..svakako ce jednog dana vrteti pljeske, emigrirati, motati kablove ili jesti svoje sline i to pokazivati na tiktoku za cash
November 24, 20222 yr Ovo je i u Hrvatskoj juče ili prekjuče bila vest, jer je njihovo Ministarstvo reklo da škole to same reše, da l će da puste decu kući ili će u školi da se organizuje gledanje. Tamo gde su se sami organizovali glavni lik za vezu je uvek neki nastavnik tijelovježbe koji insistira da je i on “nekad bežao sa časa da gleda Dinamo pa šta mi sad fali” i “čak i da ih nateraju da sede na času, deca bi svakako drndala mobitele ili razmišljala o tekmi”. S druge strane su svi ostali sagovornici koji su iz fazona “ako se časovi pravdaju iz razloga više sile, i ako je nogomet viša sila, onda je sve viša sila”. Edited November 24, 20222 yr by Patty Lee
November 24, 20222 yr 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: žaba, voda šta će da kažu što je ovo na doom-u? Zato sto umesto da se promovise nauka i ucenje, deci se porucuje da je od toga vaznije gledanje neke 22-ce kako jurcaju za loptom. I onda se pitamo zasto smo dosli dokle smo dosli..