gospa buba Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 49 minutes ago, Svemir Zeka said: Fala za ovo, skratila si mi obuku uvek draga. ti me ispravi slobodno kad prodjesh obuku, mozda sam smuljala neshto. 1
Svemir Zeka Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: uvek draga. ti me ispravi slobodno kad prodjesh obuku, mozda sam smuljala neshto. Joj ja ne znam više kako da izbegnem da pogledam po stopedeseti put godinu za godinom onaj video, sad si mi rekla koje su izmene, jer sam ga danas dijagonalno gledala, a moram da pređem test 100%/100% Znači radi se o 10 minuta ali ja sam lenja do besvesti
pt 2.0 Posted June 23, 2022 Posted June 23, 2022 4 hours ago, Milošica said: Ima nas koji smo neopevane seronje. Red u prodavnici ne mogu da izdrzim, a kamoli u banci ili tako nesto. Pukli smo sa zivcima, jedini spas je u vinjaku. To ti je zbog škorpije u mesecu.
JozoMujica Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 18 hours ago, vememah said: Čitavih 1200 metara!!! Jadna deca.
Svemir Zeka Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Ja sam toliko neinformisana da ne znam ni gde dežuram, a sramota me da pitam. Nisam pratila viber grupu
Svemir Zeka Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 19 minutes ago, Milosh76 said: Mozda su ti poslali mail sa rasporedom? Not. Sad ću da pitam na poslu Obuku još nisam uklavirila. Možda ide tako 😱
Milosh76 Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Uvek mozes da kazes da te boli glava od rodjendanske zurke i da si nesto pomesala... datume, ne pica 1
Svemir Zeka Posted June 24, 2022 Posted June 24, 2022 Pitala. Po starom običaju, krivim sebe, a u stvari niko ništa ne zna. Ni gde ko ni kako ni šta. Svi su zbunjeni i nagađaju. Tako da mi ništa nije promaklo 1
vememah Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 (edited) BG Filološki faks: Edited June 28, 2022 by vememah 1
James Marshall Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 to je vjerovatno najučaurenija i najretrogradnija katedra na BU, uključujući i čuvene istorije i sociologije na FF i komplet PBF. Tri godine šilje patku oko pitanja ženskih varijanti zanimanja. Ta uska ekipa međusobnih drkača je ubila interesovanje svakog zainteresovanog za srpski jezik, a dosta njih koji su ipak upisali i otjerala. 5 2
Popular Post Ptica trkacica Posted June 28, 2022 Popular Post Posted June 28, 2022 Pa nije ovo za doom, već je taman kako i treba da bude. Opametili se klinci, neće da ih godinama bespotrebno maltretiraju nabedjene profesorske veličine i njihovi asistenti, a sve da bi sutra radili u školi za male pare, ili u medijma za još manje pare, gde će da im šefuje neki polupismeni urednik koji jedva da zna sva slova. 10
Sandradjer Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 32 minutes ago, James Marshall said: to je vjerovatno najučaurenija i najretrogradnija katedra na BU, uključujući i čuvene istorije i sociologije na FF i komplet PBF. Tri godine šilje patku oko pitanja ženskih varijanti zanimanja. Ta uska ekipa međusobnih drkača je ubila interesovanje svakog zainteresovanog za srpski jezik, a dosta njih koji su ipak upisali i otjerala. Slusala sam na seminaru neku profesorku Dragicevic (poznata je siroj javnosti po nekom pismu podrske svojim studentima). Jos uvek pamtim to dobro iako je bilo pre 7-8 godina. Da neko javno govori toliku kolicinu gluposti nisam imala prilike da cujem. Upakovano lepo izlaganje sa sve ja pa ja
James Marshall Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 3 minutes ago, Sandradjer said: Slusala sam na seminaru neku profesorku Dragicevic (poznata je siroj javnosti po nekom pismu podrske svojim studentima). Jos uvek pamtim to dobro iako je bilo pre 7-8 godina. Da neko javno govori toliku kolicinu gluposti nisam imala prilike da cujem. Upakovano lepo izlaganje sa sve ja pa ja O da, taština praznine, Rajna Dragičević i njeno čuveno patetično pismo koje odlično odslikava tu samozaljubljenost te vrste akademaca 2 1
Sandradjer Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 (edited) 9 minutes ago, James Marshall said: O da, taština praznine, Rajna Dragičević i njeno čuveno patetično pismo koje odlično odslikava tu samozaljubljenost te vrste akademaca Tema je bila Nove tendencije u obrazovanju. Ona zena ne zna. Ajd sto nema pojma i ajd sto su je pozvali na seminar nego je uspela da prica praznu pricu 45 minuta, popljuje svasta i uzdigne sebe strucnjaka. Da da Rajna Dragicevic Edited June 28, 2022 by Sandradjer
Recommended Posts